|
![]() |
#511 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Kako da koristim u Power Cinema 5 i karticom Gigabyte U8000 teletext, imam onaj mali daljenski što sam dobio uz nju??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#512 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Heh, opet ja, zanima me nesto.... Koristim tu Karticu sad vec par dana, i jucer mi je od jednom prestsalo hvatati digitalni signal.... Naime hvatao sam digitalni signal na sobnu antenu, sve je bilo super, jučer se spojim i pokrenem tv, a ono slika crna i onako mi zvuk cvili i grebe, hehe. Neznam što je, analogno i dalje šljaka kao i do sada..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#513 |
Registered User
Datum registracije: May 2007
|
DVB-T pitanje
Razmisljam o kupnji nekog USB DVB-T donglea, cisto za gledanje telke navecer prije spavanja (pokera na RTL-U) pa bih molio 2. naputka 1) Preporuku za neki USB dongle relativno niske cijene (do 300 kn) ukoliko takav postoji 2) Ako postoji tko sa područja Novog Zagreba (preciznije Trnsko) da mi kaze kakav je prijem DVB-T signala na malu kucnu antenu sa pojacalom (Quadro shit) Unaprijed hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#514 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Prijem ti ovisi o puno stvari, ovisi o položaju zgrade, na koju ti stranu prozor gleda i slično ![]()
![]() |
#515 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Par pitanja ... Može li ova kartica ići u ExpressCard slot na laptopu(Toshiba A200). Ako ne, onda može preporuka najjeftinije moguće analogne USB kartice. Može i hybrid, uglavnom digitalna nije bitna. I može komentar ove kartice, na netu nema gotovo ništa o njoj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#517 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#519 |
Super Moderators
|
![]() |
#520 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
evo nadam se da se nitko nece naljutit na mali offtopic ; imam prastaru dv2000 ( leadtek ) i vidim da jos nema drivera za win7 ( a s obzirom koliko je stara mozda ih uopce ne bude ) pa me zanima dali je itko proba instalirat drivere za vistu i naravno dali radi . Ako nije nitko probam ja ovih dana pa javim rezultat . Ispricavam se za OT..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#521 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#522 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Tebi bi trebalo bit bolje ![]() Inače-ja bih osobno išao na nešto od AverMedia USB kartica, imaš ih od 300 na više.
![]() |
![]() |
#523 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
evo proba , tuner radi iako ne bas kako spada , neke funkcije ne rade a slika nije bas dobra . Čini mi se da neki kodeci ( ili tako nesto ) ipak ne rade jer je slika 30% lošija nego na telki ( šta inače nije tako ) . Cyberlink powercinema ( 30 dana trial ) odbija poslušnost a čitam po netu da nisam jedini ![]() ![]() EDIT ; pitao ja Leadtek za drivere , odgovor je tocno onakav kakav sam ocekivao : Dear customer! Thanks for your contact. Unfortunately, it has already phased out for a long time. So the chip of it might not be supported to Windows 7. But you can try to use the driver for Vista to install. Sorry for your inconvenience. Thank you. Best regards. Leadtek Service, PCBU, Leadtek Research Inc. TEL: +886 (0)2 8226 5800 FAX: +886 (0)2 8226 5801 18F, 166, Chien Yi Road, Chung Ho City, Taipei County, Taiwan (235), R. O. C. Certified under ISO-9001. We make Dreams a Reality !!! Scoll Vrijeme je za noviju karticu koja ce sigurno opet bit Leadtek , ovo je 3 put da ih kontaktiram i uvijek sam dobio odgovor sutradan , bravo Leadtek Zadnje izmijenjeno od: alen.s. 23.09.2009. u 14:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#524 |
Župnik
Datum registracije: Jan 2007
|
evako treba mi tv kartica,nekuzim se opce u njih i nikad je nisam imao.....posto sam krenuo na fax u rijeku a neda mi se nosit tv htjeo bi to rjesit tv karticom....znaci u stanu imam kabelsku i dal postoji kartica koja se moze na to ustekat? ovako izgleda taj moj kabel....(na slikama su jedan i drugi kraj kabela) ![]() ![]() ![]() ![]() molim preporuku za kupnju neke kartice tu kod nas uz prilozen link i cjenu do 500kn.....naravno ukoliko je moguce ustekat ovaj kabel u karticu,,,,...hvala ekipa |
![]() |
![]() |
![]() |
#525 |
Datum registracije: Dec 2006
|
evo ovako imam Compro T750F tv karticu, ali mi na Windows 7 slika izgleda pixelasto, a njihov kretenski support ne zeli priznati gresku. Vec sam se prije s njima navlacio za teletext i samo su me odj....i. Ovo je drugi propust i vec lagano kuham znaci, trazim novu tv karticu, a od nje trazim: - samo DVB-t - savrsena slika - da korisiti neki mali program (ne neki multi kao PowerCinema) - daljinski nije bitan
![]() |
#526 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
@ Hellsing, to ti je obicni antenski muski konektor. Ja osobno nemam iskustva s kabelskom no znam da moj leadtek ima za odabrat cable kao ulazni signal. @ imaticx, svaka kartica koja ima BDA drivere bi trebala biti prepoznata od cijelog niza softvera. Ja svoju leadtek trenutno koristim sa driverima sa windows update i gledam preko dvbdream-a. Radi ok na win 7. |
![]() |
![]() |
![]() |
#529 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Preporuka PCI-E TV kartice
Pozdrav, trebao bih preporuku neke pci-e dvb-t kartice, da podrzava PiP i po mogucnosti da ima dobar daljinski koji bi se mogao iskoristiti i u drugim programima. Cijenom do maksimalno 500kn, pozeljno oko 300-400. Joj da, i da radi na win7, ali valjda sve to zadovoljavaju. Hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#530 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#531 |
Super Moderators
|
Ova iz mog siga ti je PCI-E, sve radi kak treba a za daljinac nemam pojma ![]()
![]() |
#532 |
Registered User
|
podrzava pip ta avertv? |
![]() |
![]() |
![]() |
#533 |
Super Moderators
|
Kaj se tiče DVB-T podržava svaka, stvar je samo do softa ![]()
![]() |
#534 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
Preporuka ti je: http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=051.812.063 i http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=051.904.008 Obje podrzavaju analog TV (to je za kabelsku) i dvb-t. U obje ide tvoj RF konektor.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#535 | |
Premium
|
Citiraj:
Sto se preporuke kartice tice: http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=051.903.020 meni radi na linuxu, win xp (s softverom koji dolazi na njoj, mali softver, freeware, jednostavan...) i na Win7. Druga kartica koji bi ti preporucio je: http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=051.900.002 nesto jeftinija, iako mislim da su to zapravo iste kartice, samo od drugog proizvodjaca... Ili kartica s analognim (kabelska, analogna TV) i digitalnim (DVB-t) tunerom: http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=051.904.008 PCI kartica... isto hybrid (analog/kabelska/digital/fm/am) http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=051.812.063 Sve imaju daljinski... Za prvu sam siguran da radi na Win7, Linuxu i WinXP uz prilozeni softver... Daljinski se moze koristiti u cijelom Windows Media Centeru. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#537 |
Premium
|
Thx tebi za pomoc u flashanju SEa ;-). (ako je isti nick...) Svi proizvodi u Linsku su pojeftinili, pa mislim da 150KN za DVB-t karticu nije uopce puno. Mislim da daljinski koji s njom dobijes radi kroz cijeli WMC. |
![]() |
![]() |
![]() |
#538 |
Datum registracije: Dec 2006
|
da, isti je nick ![]() danas sam poslao compru jos jedan mail da se izjasne i da provjere u cemu je greska. pricao sam s jos jednim vlasnikom T750F tu na forumu i ima isti problem s tom slikom. znaci problem je u softwareu
![]() |
|
|