|
![]() |
#991 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
idem staviti ovaj reality mod, a i skidam demo od RaceOn, koji bi mogao biti jako zanimljiv, iako je to još jedna u nizu Simbinovih naslova da iskoriste što mogu iskoristiti od enginea... zanimljivo je što uključuje američke "muscle" aute, camaro, challenger... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#992 |
Troll
Datum registracije: Oct 2008
|
![]() |
#993 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Inače šta veći "tier" to mi je igra sve mrža ![]() Tier 1 auti idu ok, malo previše proklizavanja bokom po zavojima, al ono, upravljivi skoro kao i u RL. Tier 2 auti, ajde uz malo tjuninga idu ok, kod tier 3 auta već počinje borba s volanom, jer neovisno o postavkama auto pleše lijevo, desno, zanosi iz čista mira, ubi bože šta izvodin s ovim jadnim volanom da bi ga održa na cesti, al ajde nađe se i tu solidan primjerak (Nissan GT-R35 recimo). Al tier 4 auti...totalna šteta, neupravljivo skroz, neman uopće volje završit igru... Ove normalne staze su još i ok, em ih znam napamet, em su trkačke, široke, da se tuda vozit, al ove američke/japanske cestice, po lukama, pristaništima, gradovima ili ono smeće u preriji koje ide uzbrdo nizbrdo sa svim zavojima pod 90/180/270 stupnjeva....katastrofa po defaultu, katastrofa kad se tjunira, katastrofa svakako ![]()
![]() |
#994 |
Rent-a-maniac
Datum registracije: Jun 2008
|
![]() |
#995 |
Torrent freek
|
![]() |
#996 |
Rent-a-maniac
Datum registracije: Jun 2008
|
![]() |
#997 |
Torrent freek
|
![]() |
#998 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#999 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Stavio sam taj realmod 2 i uopce mi se ne svidja ![]() BOOTPERSISTENT.bff PHYSICBOOTFLOW.bff PHYSICSMEN.bff na mail: cacic.mislav@gmail.com ili da uploadate na rapidshare ili sl(jako malo zauzimaju). Fajlovi se nalaze u folderu Pakfiles kada udjete u folder igre ![]()
![]() |
#1000 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Sad sam negdje na 30+ driver levelu, vozim na gamepad, spobaval sam deadzones, sensitivity, itd. i konačno namjestio upravljanje kakvo treba biti, za razliku od onih default sranja...ali javili se problemi, iako sam i prije lagano skužio da nešto smrdi, pogtovo sa works automobilima. Jednostavno auti postanu relativno spori. Recimo vozim trku i jedva, jedva pobjedim naknap i stalno mi netko za leđima. I tako jednom pobjedil, ali nisam skupil sve zvjezdice i lupim restart utrke dok mi se vrtio replay odvožene utrke. I eto čist druga priča...ostavio protivnike za jedno 30 sekundi (medium al, experienced)...i tako svaki put treba napraviti da works auto radi kako treba, odnosno da se ne ponaša ko stock auto i po brzini, i po ubrzanju i upravljivosti. No sad mi se to javilo i sa običnim autima. Na Nordschliefe se boril ko lud i odupiral napadima, a onda tam na ravnici se mogu je*** jer auto ide max 250km/h....sranje. I nist ne pomaže. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1001 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Prema večini dostupnih informacija i rasprava na forumima NVIDIA grafičke iste kateogrije bilježe gotovo duplo bolje rezultate od ATI kartica. Npr. 8800GT koja u večini igara zaostaje za HD 4850 pri istim postavkama i konfiguraciji bilježi minimum od oko 35 FPS-a dok se 4850 spušta i do 15-16 što je strašno. NVIDIA kartice vjerojatno vrše kalkulaciju fizike i Physx na GPU, dok igra to kod ATI prebacuje u potpunosti na CPU, opterečuje ga i daje gotovo duplo slabiji FPS. Postavlja se pitanje radi li se o nevjerojatnom propustu EA koji nije testirao igru na ATI karticama iako one drže pola tržišta i velik broj korisnika ili se radi o prljavom dogovoru NVIDIA-e i Electronic Arts-a. ![]() Nadam se brzom izlasku najavljenog fixa za ATI kartice od strane EA i da on naravno bitno popravi performanse NFS Shifta, gotovo ih podupla na ATI Radeon grafama. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1002 |
freak
|
Ma to su debilizmi...Mislim,dat tako nekom "prednost" u igri da ovi drugi (u slucaju Radeon) sa svojim high-end karticama ne mogu igrati igru na visim postavkama(npr 1920x1080) dok nVidia to moze sa svojim mainstream karticama :S.
![]() |
#1004 | |
Banned
|
Citiraj:
BTW je li moguće voziti sa većim Tierom niže Tier evente, to me pitao kolega ( a ja nisam igrao ima mjesec dana, pa neznam)? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1005 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1006 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1007 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
..instalirao igru, stavio patch, win98 compatibility mode, stavio nfss black screen fix, restartao komp i opet black screen kad pocnem igru.. nista reko idem opet reinstall, opet sve napravio i opet black screen znaci kad trebam odvoziti onaj probni krug na pocetku (ima zvuka ali nema slike) nis nije dirano osim sto sam konfigurirao tipkovnicu komp pod my komp najnoviji physx i driveri su gore jel ima pomoci ili nek ide sve u pm ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1008 | |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1009 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1010 | |
Premium
|
Citiraj:
@Amepshi To je stvarno čudno s obzirom da imaš Ati grafičku @DeadMan+ win98 compatibility pomaže većini ljudi da igra radi ok, i da im se ne javlja crni ekran nakon nekog X vremena...tebi možda čudno, ali ova finta u ovoj igri radi čuda ako imaš problema sa black screenom |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1011 | ||
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
medutim meni ni to (pored ostalog) ne pomaze Citiraj:
tako da cu probati sve prije nego ponovo instaliram win7.. ![]() yebes skupi hardware kad ne moze tjerat 'jeftin' software ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1012 | |
LateralusX
|
Citiraj:
![]() valjda se onda mogu smatrati sretnim da nisam dozivio nista slicno ![]() Win 7 x64 + ForceWare 191.07 + Phsyx 9.09.0914 = radi bez greske |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1013 | |
Premium
|
Citiraj:
@agent orange Meni recimo Win 7 nije primarni OS jer isto ne rade neki programi koje često koristim, a da ne govorim o tome da zbog faksa nema teorije da mi Win 7 bude jedini OS, i moral bum još neko vrijeme biti na XP-ima zbog toga, odnosno imati dual boot...ali to je najmanji problem napraviti jednu particiju od 30GB za drugi OS...i kolko vidim gotovo sve novije igre rade mi puno bolje na Win 7...tak da je Win XP full kompatibilan OS za rad, a Win 7 OS za hedonizam ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1014 |
Premium
|
Najjači procesori i grafe izvlače na sirovu snagu, ali generalo gledajući stvar su za sad takve, nadam se brzom i učinkovitom fixu. Zadnje izmijenjeno od: DayVee. 10.10.2009. u 09:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1015 |
Premium
|
Samo da pohvalim online igru, odlično je utrkivati se protiv 7 drugih igrača umjesto protiv kompa. ![]() Dueli 1 na 1 su zakon, počinje se u prvom kolu sa slabijim autima, pa eliminacije po kup sistemu kao u nogmetu gdje eventualno nakon 10-ak rudi i uspješnih eliminacija drugih igrača možete doći do finala. Kupio sam original CD Key na Ebayu za 110 Kn, a imate i EA download code na G2PLAY.NET za 130 Kn, sorry na reklami. ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: DayVee. 10.10.2009. u 09:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1017 |
Premium
|
Ja baš i nisam, a na svim autima imam uglavnom iste felge koje dosta otkrivaju diskove i kočnice. Užare se samo na jakim kočenjima...gledal sam i par navrata replay na Nordschleife, Spa, Road America... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1018 |
3.14zda ®
|
Ja sam skuzio da na drugoj konfi stogod da promijenim i smanjim rezuluciju cak na 800x600 imam samo jadnih 15-ak frejmova. I naravno konstatno "crno nebo". A 9600GSO bi trebala biti vise nego dosta za tu igru... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1019 |
Premium
|
Da, nebreš si pomoći od takvih gluposti...slično je bilo i meni kod GTA 4 dok sam prije bio na AMD-u. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1020 |
Premium
|
Online igra ide puno bolje, čak i sa 7-8 igrača. Puno je veći FPS i na značajno višim grafičkim postavkama. Valjda A.I. tj. računalom upravljani vozači i njihovi međuodnosi iscrpljuju porcesor, ill se rad o grafičkoj neoptimiziranosti. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|