|
![]() |
#691 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nisi se baš pretrgao od traženja ha? Gigabyte GTX285 UD 2GB Microline No za 3k kn koliko košta radije bi uzeo HD5870 nego nju. S adapterima nemaš nikakvih poteškoća niti ima nekih gubitaka na kvaliteti
#692 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Pare koje dobim za svoju:cca 1000 (valjda bum dobio 1000) Ova koju si naveo me dođe 2.000 Razlika: 1.000 kn Možda onda radije 295, koji me dođe 2.500kn novi. Hm, skupa igra kako god ![]() ![]() ![]() Joj, ode sad, neću neću o tome više razmišljat, malo kasnije ću. Najbolje da prodam projektor, i koristim samo plazmu, i miran sam ![]()
![]() |
#693 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
Ako imaš love (i volje), mislim da bi ti to bilo pravo rješenje jer je GTX285 najjača u svojoj kategoriji, a samo je GTX295 može sredit. Btw. prouči malo, 295 ne podržava 3 monitora/izlaza kolko sam skužio. |
|
![]() |
![]() |
#695 |
Premium
|
Eh, mayketi kamo ova tehnologija sve ide, evo odvojih cca 45min i pročitah puno toga o novoj ATI 5870, imam sljedećih pitanja, za koja molim odgovor na sljedećem linku: http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=1451434 Zdravo! Evo, molim još jedan savjet ![]() Imam: LCD Monitor: HP LP2475w (2xDVI, HDMI, DisplayPort) Projektor: Optoma EP763 (DVI, 2xVGA) Plazma: "u procesu nabave" 1. Kako je to sve najbolje spojiti na računalo, odnosno, dali da VGA kartica ima HDMI, ili DisplayPort? Većina (HighEnd) VGA kartica ima 2xDVI + HDMI, 2xDVI + TVout, te neke imaju čak i 2xDVI + DisplayPort. 2. Koliko sam vidio, nove ATI kartice (5870) imaju 2xDVI, 1xDisplayPort, 1xHDMI, dali je to onda najbolji izbor? 3. Jel netko već koristi taj DisplayPort, kak to dela, dali da to izbjegavam ili da se držim HDMIa? Hvala ![]() http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=1451434
#696 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
#697 |
RiSeN FrOm tHe BaNNeD
Datum registracije: Jan 2008
|
Zasto ne probas negdje nac gts250 s hdmi za 500kn polovnu? Vidim da imas 3 slota na maticnoj pa ti nije ju problem stavit i jos dobijes grafu za fiziku? Ako je ovo moguće izvest preko drivera? |
![]() |
![]() |
#699 | |
Premium
|
Citiraj:
Ne stignem mijenjati potpise toliko brzo ![]() Ha ništa, malo po malo: 1. Ode kupit cigarete ![]() 2. Odlučit koju plazmu, pa ju kupit 3. Eventualno prodati projektor 4. Zamjenit grafu Kamen po kamen ![]() Hvala svima
![]() |
#700 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Citiraj:
o daju i to itekako |
|
![]() |
![]() |
#701 |
Registered User
Datum registracije: May 2009
|
Hehe,opet informativno,koja bi kartica bila dobra za igranje na 24" monitoru,bez trzanja,do 1500kn,nije bitno ATi nVidia,vise bi nVidiu ali svejedno,koja je bolja za tu rezu,tu cu imati na pameti... P.S.Volim skupljati informacije,pa ako nekome smeta prestat cu... Hvala unaprijed! Izvinjavam se ako sam nekome dosadan,sto cu,volim ispitivati pitanja ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#702 |
Premium
|
Preporuka grafičke
Možete vidjeti moju konfu u profilu, pa sad me zanima s obzirom na procesor, matičnu, i 15" monitor zanima me koja grafička bi bila best buy za mene, pare nisu bitne, ali išo bi na rabljeno s grancijom prije nego na novo... Volim zaigrati razne simulacije vožnje, dobar FPS, tu i tam koju strategiju, ostalo me ne interesira... U kasnije vrijeme bi došo i neki 19" monitor, vece od toga nikako ne... |
![]() |
![]() |
#703 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Bolje uzmi neki monitor... Imas 19" lcd-ova vec od 400 kn... i uzmi se neku jeftiniju grafu nest za 200, 300, 400 kn, a mozda i vise, zavisi koliko ti pare nisu bitne... Ako kasmije uziams novi monitor, prodaas to sto bi si sad kupio i kupis si neku pravu grafu za lovu koju skupis dotad... Ja sam se preporodio kak sam preso sa 15" na 19" A i bar jedna giga rama vise ti ne bi skodila... i to gledaj da uzmes prije grafe... sa Hd4200 daju se odigrat neke starije igrice...
#704 |
Premium
|
Rama cu uzet bar još gigu ako ne dvije i naravno prije nego što uzmem Grafičku. Šta se monitora tiće, s njim bi počekao još, nerazumijem kak misliš da si se preporodio?samo je veća slika, slika kao slika i boje su iste;-)) pa frend mi ima 22" i meni to nikako ne leži. Meni je to kao da idem u cinsestar i sjedim u prvom redu gledam film i micem glavom ljevo desno jer ne uspjevam sve pogledati... Al to sam ja! Neznam di ima LCD monitora za 400kn, vjerojatno misliš polovnih?? Uglavnom ja sam mislio za monitor oko 1000 kn, grafička isto tako... |
![]() |
![]() |
#705 |
Premuim
|
Ja sam uzimao polovni monitor tu na forumu... 19" je i meni taman sa rezom 1440*900 ajd da je jos koji pixwl vertikalno bilo bi savrseno... I meni je 22" preveliko... sa 19" mogu normalno biti s pol metra na kompu, a i mogu gledati filmove iz kreveta sa 3,5m... sa 15" nema sanse za filmove... Skuzit ces koja je razlika kad odes sa 1024 reze, sad kad stavim stari i novi monitor jedan pored drugog, ovaj mali izgledao kao prcmoljak i sad mi je premali, cak sam i na misu presa sa 800dpi na 1600dpi skoro bez ikakvog privikavanja... Eto, to bi bilo to sto se tice monitora... za grafu si uzmes 250GTS ili 260GTX i onda neki monotor koji ti je ok i koji ti se svidja... Al prije si uzmi monitor... Valjda ces moci sacekati 2,3mj za grafu, mozda im cak i cijene jos vise padnu... Ti odluci...
#706 | |
Guest
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
GTX260. Ili Ati 4870 Najbolje, jer sam bija u istoj situaciji. Mogu ti reći da mi je Dell poprilično sretan sa izborom gtx260-ice. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#707 |
Moderator
|
#710 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
#711 | ||
Premuim
|
Citiraj:
9600Gt i ekipa su vec na knap... Znam, imao sam 3850, 3870, 8800 i 9600 sa dulacem na 3.0 i jos uvijek nije islo sve najglatkije... Uvijek je moglo vise, taman za ono sto bi bila potrebna gtx260 ili gts 250... Mozda je i do proca, ali eto, da je bila jaca grafa, mislim da bi mogao igrati na jednoj stepenici vise sto se tice grafike... Isto tak mozes i reci npr: Citiraj:
![]() |
#712 |
Moderator
|
OK, neka bude po tvom ipak si imao 3850 3870 8800 i 9600 ![]() ![]() ![]()
''Of all the things I've lost I miss my mind the most'' Mark Twain Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 10.10.2009. u 19:37. |
![]() |
![]() |
#713 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2008
|
može meni mala pomoć.... meni prdnula grafa (8800 GTS 320). konfa je: e6750, 2 gb rama (s time da mislim ubost 4), 24" monitor. koju mi grafu preporucate? definitivno bi uzimao bolje od trenutace jer mi se ova povremeno mučila na 1920x1600 sa novijim igrama. htio bi da je kvalitetna (ova je crkla nakon malo vise od 2 god), da je tiha i da sam miran neko vrijeme sto se tice gejmanja (makar nisam neki gamer, ali ti vraziji novi rpg-ovi srču hardware ko sokić ![]() |
![]() |
![]() |
#715 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Ne bi volio,ali je 100kn više.. http://www.protis.hr/artikl.aspx?id=21540&servisID=1 Ako ne to onda.. http://www.protis.hr/artikl.aspx?id=20935&servisID=1 IMO,GTX275 ne vrijedi 400kn više,tako da je izbor više nego jasan. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#716 | |
Moderator
|
Citiraj:
Vrlo vjerojatno je unutra neki SmartPower ili Basiq a to su njihova low-end napajanja. Probaj pa vidi kako će se ponašat. IMHO radije ih zamjeni nečim snažnijim. od kartica pogledaj endivijinu GTX260 seriju i Radeon HD4870 1GB konkretno Sparkle GTX260 Asus GTX260 Sapphire HD4870 Toxic
![]() |
#717 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Pozdrav ekipa, evo odlučio se na zamjenu svoje stare grafičke,neko vrijeme imam T220HD pa mi trenutna ati 3870 zna štekat na rez. 1680x1050, znači treba mi grafa do 2000 kn max,po vašem mišljenu što je najbolji izbor?! bilo bi super kad bi bila tiha i hladna ![]() Ostatak konfguracije pod moj komp, hvala |
![]() |
![]() |
#718 |
Moderator
|
ove navedene gore u mom postu su ti dobar izbor Eventualno ako misliš potrošit koju kunu više pogledaj GTX275 i HD4890 Vapor-X
#719 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|