|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
NBA 2K10
2K Sports ide dalje sa svojom fenomenalnom NBA manijom ![]() ![]() Igram još dan danas 2K9 i fenomenalna je, grafika je stvarno super, sve je full živo, a kako će nam tek onda bit 2K10 ![]() Izlazi 6.10.2009. Screenshots: http://2ksports.com/screens/popular/all/3303 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
Igra je vani ![]() btw, bump teme ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
It's all a joke
Datum registracije: Sep 2009
|
eh, na konzolama je vani, za pc izlazi za 2 dana a bas bi mogao si to nabavit, zazelio sam se mal eNBiejA ![]() doduse nikad nisam igrao 2K seriju, al vidim da dosta bolje prolazi kod kriticara od EA serije zadnje sto sam igrao je bila NBA Live 06 i bila je sranje
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
It's all a joke
|
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
ja opce ne kuzim o cem vi pricate, meni je igra xputa bolja, i graficki, i igrivo, meniji napokon normalno rade itd |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
i ja se slažem, igra je bas dobra, bolja je od 2K9 .... Općenito jako volim 2K Sports igre, i šteta što nema na pc-u i njihove inačice NHL 2K9, koju sam igrao na ps3-ojci, uglavnom pohvale za njihove igre prestigli su EA u mnogoćemu...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
mogu reć da me ugodno iznenadila igra sa obzirom da sam zadnje igrao neki NBA Live iz 200x hehe
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
It's all a joke
|
eo igram 2K10 vec 2 dana i igra mi se jako svidja nemam bas s kojom usporedit ovu igru, posto je zadnja koju sam igrao bila NBA Live 06, al bas mi je briiija uzivam igrajuci ![]()
![]() |
#14 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Leteći medvjedić
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Uglavnom kad se čovjek malo navikne na promjene u odnosu na 2k9 igra je sasvim ok, tako da zanemarite post gore ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Nisam igro 2k9.....ovo je prva igrica osim CODa i FMa uz koju sam proveo vise od sat vremena u zadnjih 7 godina...weeeeeeeeeeee ![]() http://www.links.hr/index.php?option...kl=102.010.040 ja bi reko ovaj,analogni di svi ostali imaju digitalni ![]() Zadnje izmijenjeno od: trouble. 19.10.2009. u 01:17. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|