|
![]() |
#152 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
![]() |
#154 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Moja preporuka ti je da probaš manilu 2.5 jer je dosta bugovita za sada, ali ja recimo nemogu zamisliti da se vratim na 2.1 nakon što sam isprobao ovo, jednostavno je to to, još samo da riješe te sitne bugove i ja više nemam kaj tražiti za svoj uređaj! Probao sam neki 6.5rom koji nije bio od dutty-a i razočarao se i sada sam Flashnuo na novi R6 od dutty-a i mogu reć da je jednostavno Dutty napravio heben posao! Nažalost on se sada posvetio svom Diamondu 2 tako da će romovi za HD dolaziti na kapaljku!
![]() |
![]() |
#155 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Sada sam instaliro Energy rom s manilom 2.1....procito sam da 2.5 ima jos nekih bagova, pa cu jos malo pricekati - frajer radi rom sa obe manile i svaki dan prakticki mice bagove i stavlja novu verziju vindoza kolko sam skuzio....To mi se svidja kad se rom konstantno apdejta... Mada kolko vidim frajer mora da je frik kad svaki drugi dan mijenja verzije i mice bagove - svaka cast!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#156 | |
Premium
|
Citiraj:
manila 2.5 mi pruža sve ono što sam do sada tražio sa raznoraznim programima i aplikacijama, jednostavno su skužili šta sve čovjeku treba i to su sve ugradili u nju, i zato ju ja trpim ovako malo bugovitu ![]()
![]() |
![]() |
#159 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Ljudi dajte mi objasnite koja je fora u tim manilama, romovima itd. Što se konkretno dobije s time? Da li se poboljša brzina pojedinih aplikacija ili što? Postoji li kakav hrvatski ili ex-yu forum na kojem je sve to objašnjeno da ne gnjavim bezveze? Hvala!
![]() |
#160 |
Premium
|
Manila je kolko sam ja skuzio, samo sucelje - znaci sve ove djidje sto vuces prstima.....instaliraj si neki rom sa 2.1 i poslije 2.5 pa ces skuziti..... Romovi su lejmerskim rjecnikom vindoze - 6.1, 6.5, itd......Razlika je u tim "cooked" romovima sto svatko optimizira na svoj nacin, doda jos neki programcic....Isto kao sto mozes skinuti s neta optimizirane vindoze za pc gdje je netko dodao programe, drivere, nesto iskljucio da brze idu, itd.... Ja znam samo za xda forum (engleski koji je bog i batina)....za hrvatski (ex yu) ne znam.... Ja to malo objasnio ukratko - najbolje da jos netko malo jasnije objasni ![]() PITANJCE - Jel netko koristi verziju 28xxxx? Kako se gasi program a da jos ne radi u pozadini? Ima onaj X u donjem desnom kutu ali on ga zgura samo u pozadinu. Jedini nacin koji sam ja nasao je kad ga se minimizira preko onog task managera u gornjem lijevom kutu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
ja koristim ovaj ROM: http://htcpedia.com/forum/showthread.php?t=1183 i definitivno je najbolji od svih kojih sam probao, pa probaje i vi!!
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Imam pitanjce, evo prije par dana dobio xperiu x1, nisam jos probavao stavljati 6.5 romove, pa me zanima jel moze ta manilla 2.5 na official rom 6.1 ili treba bas stavit ovaj 6.5?
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
od LemilicE
|
hm.. manila ide na WM6.1 i WM6.5, ali ne znam ako ju možeš sam staviti, mora već biti skuhana u ROMu.. to ti je najbolje provjeriti na xda forumu pod xperia
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
P.E.B.K.A.C.
|
Ma gledao sam, ali nigdje konkretna informacija, nemam bas vremena, pa sam mislio mozda je netko odavdje probao pa da mi sam kaze a i koristim ove WM mobove tek mjesec dana pa nisam jos spreman za kuhane romove ![]() Znam da manilla ide na 6.1 samo mislim da je to ona 2D pa mi nije napeta ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
od LemilicE
|
nije istina.. 2d je na starim HTCovima.. od prvog diamonda je manila Touch Flo 3D koji radi na 6.1
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
P.E.B.K.A.C.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2009
|
Pozdrav ekipi i ljubiteljima blackstone-a... zanima me ako mi netko od vas vlasnika tog uređaja a da je kupljen u VIP-u može odgovoriti koju verziju originalnog rom-a, radija ima. To ne ona informacija koja se pojavljuje odmah prilikom paljenja (crvena mala slova R ,D, G).??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
od LemilicE
|
ja sam imao 1.10 iz vipa ali skupi uređaji u vipu nisu zaključani, pa možeš stavit i tmobile ![]() sada imam 1.17 verziju tu informaciju možeš vidjet i u settingsima.. pod hardware information ili software information zaboravio sam
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! Zadnje izmijenjeno od: LorD ClockaN. 30.11.2009. u 21:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
P.E.B.K.A.C.
|
Krivi topic...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
od LemilicE
|
![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
P.E.B.K.A.C.
|
Ma nesto za xperiu sam stavio tu a tema je HTC Touch HD ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#172 | |
Premium
|
Citiraj:
Evo ja sam nakon duljeg vremena probao ovaj najnoviji od MIRI-a, i imao sam uređaj cijeli dan u beskorisnom stanju, zašto, zato jer ga nisam uspio ni sinkati s kompom da mi se kontakti sinkaju, i odmah kad sam došao s posla sam skinuo ovaj gore rom i sada naravno sve radi ko po špagi, btw. prije sam imao njegov Holy Grail ali s 2.5 manilom i sve super ali me zahebavalo ono MY Location, stalno bi se u ponoć ili kad bi koristio gps, prebacio na londonsko vrijeme, i nikako to nisam uspio srediti, pa čak ni sa onim CAB-om za disable-anje toga! Ali ovaj rom za sada radi, koliko, vidjet ćemo, Inaće daleko najbolji i najoptimiziraniji rom za ovaj uređaj je i dalje ovaj od Dutty-a http://htcpedia.com/duttys-wm-6_1-v-...?page=7?page=7
![]() |
![]() |
#173 | |
Premium
|
Citiraj:
a MANILA 2.1 i 2.5 = HTC SENSE u windowsima 6.5
![]() |
![]() |
#174 |
od LemilicE
|
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Premium
|
Ima netko neki savjet u vezi nekog dobrog silicon case-a? Sad imam neku kinesku jeftinjaru (koja je moram priznat jako dobra), a sad sam kupio od Box wave-a (dobra kvaliteta al izgleda ko da je stajao na suncu pa izgleda totalno sugavo).... Jel ima netko jos neki prijedlog? |
![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Evo, ja danas promjenio ROM, enegry otišo u kikiriki, počeo se blesirat, postao spor. Denul sam: GRID LEO TURBO 2.2 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=565290 Dela ko ura, za sada, super mi Microsoft My Phone, kad sam denul novi rom, samo je povuko sve podatke s neta i sve ko i prije ![]() adresar, poruke, itd itd...
![]() |
#177 |
od LemilicE
|
ja myphone koristim odkada je izasao i jos me nije iznevjerio!!
![]() |
![]() |
![]() |
#178 | |
Premium
|
Citiraj:
Kaj se kvalitete tiće, neznam, jer nekako mi se ti silikonci nedopadaju, ali mogu ti preporučiti da si pogledaš ovog prodavača http://myworld.ebay.com/dcmugen88/ Ja sam si od njega kupio hard case za 13,99$ 3 komada, i mogu ti reći da kvalitetnije nisam našao na eBay-u, a imao sam ih 10ak i svi su mi se potrgali, ali ovi njegovi još drže! Evo ti link na youtube http://www.youtube.com/watch?v=oJ53O...layer_embedded pa pogledaj! Ima i jako lijepih silikon casea, ali ja ih nekako ne preferiram, ali ako je suditi po kvaliteti ovih koje sam ja kupio, nevidim zašto bi ovi bili lošiji! Pogledaj si pa odluči! U svakom slučaju se isplati, nije neka lova u pitanju!
![]() |
![]() |
#180 |
od LemilicE
|
ma sta ce ti taj case.. i tako ces imat mob god, god i pol i opet promjenit... glavno da imas screen protector foliju i to je to. nek se mali grebe hehe!!
![]() |
![]() |
![]() |
|
|