|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2009
|
Net limiter
Dobra večer! Imam jedan problem skinuo sam net limiter verzija 2.0 pro.Zanima me kako ga konfigurirati da bi mogao ograničiti potrošeni promet po računalo imam 2 rač. spajaju se na internet preko routera od t-coma(onaj bijeli simens,bezično)Sada zanima me dali moram na oba rač. instalirati net limiter ili je dovoljno samo na jedno? te nakoji način to napraviti probao sam na svojem rač. ograničiti potrošnju zna 5 mb(za probu) ali ne šljaka i dalje mogu na internet.Moželi mi to netko pbjasniti ili bar dati neki link? Hvala! Zadnje izmijenjeno od: zeko12. 10.10.2009. u 09:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
Netlimiterom možeš ograničavati samo brzinu, ne i količinu potrošenog prometa, koliko ja znam. Da bi on radio svoju funkciju ograničavanja, da, mora biti instaliran na oba kompa. A zašto si ne instaliraš onaj Reljin programčić za kontrolu potrošenog prometa na ADSLu? Evo ti link Tamo samo upišeš T-comov user name i pass, odabereš brzinu, paket itd. i namjestiš koliko često da ti provjerava. Možeš ga instalirati na oba kompa i riješeno. Samo povremeno baciš pogled koliko si sprašio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2009
|
Hvala na pomoći ali meni treba program koji bi onemogućio računalu pristup internetu ako je ono na primjer potrošilo 2gb znači da se više taj mjesec nemože spojiti na net.Ne treba mi ograničenje brzine(iovako je zbog udaljenosti od centrale mala).Dali postoji program pomoću kojega je to moguće ostvariti? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|