Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Software > Aplikacije
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 10.10.2009., 00:24   #1
zeko12
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Sep 2009
Net limiter

Dobra večer!
Imam jedan problem skinuo sam net limiter verzija 2.0 pro.Zanima me kako ga konfigurirati da bi mogao ograničiti potrošeni promet po računalo imam 2 rač. spajaju se na internet preko routera od t-coma(onaj bijeli simens,bezično)Sada zanima me dali moram na oba rač. instalirati net limiter ili je dovoljno samo na jedno? te nakoji način to napraviti probao sam na svojem rač. ograničiti potrošnju zna 5 mb(za probu) ali ne šljaka i dalje mogu na internet.Moželi mi to netko pbjasniti ili bar dati neki link?

Hvala!

Zadnje izmijenjeno od: zeko12. 10.10.2009. u 09:41.
zeko12 je offline   Reply With Quote
Staro 10.10.2009., 02:59   #2
kepmip
Premium
Moj komp

kepmip's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Citiraj:
Autor zeko12 Pregled postova
Dobra večer!
Imam jedan problem skinuo sam net limiter verzija 2.0 pro sa crackom.Zanima me kako ga konfigurirati da bi mogao ograničiti potrošeni promet po računalo imam 2 rač. spajaju se na internet preko routera od t-coma(onaj bijeli simens,bezično)Sada zanima me dali moram na oba rač. instalirati net limiter ili je dovoljno samo na jedno? te nakoji način to napraviti probao sam na svojem rač. ograničiti potrošnju zna 5 mb(za probu) ali ne šljaka i dalje mogu na internet.Moželi mi to netko pbjasniti ili bar dati neki link?

Hvala!
moje je misljenje da bi tr4ebal procitati pravila
kepmip je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 10.10.2009., 09:42   #3
zeko12
Registered User
Moj komp

Citiraj:
Autor kepmip Pregled postova
moje je misljenje da bi tr4ebal procitati pravila
Bok!Hvala na savjetu pročitao sam i ispravio "grešku".Može li mi tko pomoći?
Staro 10.10.2009., 12:05   #4
Nemo
Premium

Datum registracije: Mar 2005
Netlimiterom možeš ograničavati samo brzinu, ne i količinu potrošenog prometa, koliko ja znam. Da bi on radio svoju funkciju ograničavanja, da, mora biti instaliran na oba kompa.
A zašto si ne instaliraš onaj Reljin programčić za kontrolu potrošenog prometa na ADSLu? Evo ti link
Tamo samo upišeš T-comov user name i pass, odabereš brzinu, paket itd. i namjestiš koliko često da ti provjerava. Možeš ga instalirati na oba kompa i riješeno. Samo povremeno baciš pogled koliko si sprašio.
Nemo je offline   Reply With Quote
Staro 10.10.2009., 13:15   #5
zeko12
Registered User
Moj komp

Hvala na pomoći ali meni treba program koji bi onemogućio računalu pristup internetu ako je ono na primjer potrošilo 2gb znači da se više taj mjesec nemože spojiti na net.Ne treba mi ograničenje brzine(iovako je zbog udaljenosti od centrale mala).Dali postoji program pomoću kojega je to moguće ostvariti?
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno