|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Trebam dobar FAX
Jel mi moze netko preporuciti kakav dobar faks,sto manjih dimenzija, i da se ne kvari cesto. Imam prijatelja servisera pa kaze da su najbolji Panasonic-ovi,kvare se i oni ali daleko manje od ostalih. Budzet oko 700-750 kn. Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
BUMP i ja trebam isto |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Bez ozbira imas li novca na bacanje ili ne, Besplatni svaki tjedan izbaci od 5,10 faxova u oglasniku. Cisto bacanje novaca kupovati novi. Ako ciljas na sekretaricu, dodatne baze... cak i onda imas ih u oglasniku svaki tjedan. Vecina ljudi uopce ne koristi i cesto ih prodaje za nista. Kao i inace vrijedi pravilo kod katica za sve strojeva > Sto manje integracije i mlinaca za kavu, tim veci zivot uredjaja ali i kvalitete servisiranja. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
@Visage - meni stvarno netreba nesto sto ce izbacivati 100 faxeva na dan, pitanje je da li ce to biti 10-ak mjesecno, ali eto jbg, treba @Bruno - moze molim te link,model, cijena ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
8-bit Gen.
|
Odgovor je ponukan naglaskom na to sa se ne kvari. Bez obzira koliko ces faksirati. Ako ti treba 10 komada mjesecno, za 150-200kn u Oglasniku nadjes sa sekretaricom. Evo sad ti stoji za 250 sa sekretaricom. Mada proizvodjaci moraju oblikovati nove Fax-ove kao novine, nema tu neke nove tehnologije vec 10 godina. Samo losija mehanika i potrosnija kvaliteta. Zato za golo faksiranje zbilja ne vidim razloga dati 500 ili vise papira pored stalne ponude masina u oglasniku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
Pa da imam stalno upaljen komp ne bi ni kupovao fax nego hitio najjobičniji modem gore. Barem mi je tak radilo prije prek 10 godina ![]() Ma kao što je Visage rekao. Nadji neki polovni da radi prek oglasnika i to je to. A ako hoces uložiti više. Ja bi si rađe uzel laserski printer / skener / fax uredjaj. Fax u njemu dodji tek toliko, a skener i printer uvijek dobro dodju! |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
ma problem je u tome sto ce ga koristiti stari koji jedva solitaire-om upravlja, od svih mogucnosti pozeljan bi bio DECT(obzirom da je potreban i novi wireless telefon, pa da se jednim udarcem ...), sekretarica (1-2 poziva - 5 min sasvim dovoljno), vulgaris papir i to je to, sve ostalo ce samo praviti probleme ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Posto je meni trebao jedan sto manji fax da stane na jednu policu,jer nisam imao bas mjesta za bilo kakav fax, uzeo sam panasonicov ,slican ovom: http://www.ram3.hr/prikaz_proizvoda....id1=14&id2=511 t. isto izgleda ali nisam siguran da li je bas taj ,dok ne dodjem na posao pa provjerim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
![]() Ovome sam pogotovo sklon vjerovati da nešto novije može biti izdržljivije od onog Canon tenka na kojem sam i ja jedno mjesec dana lupao.. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Imam sličnog ovome na slici (KX-FC225 kupljen u Metrou prije par godina) i jedina stvar koja me malo nervira je ta što na mjestu gdje uvlači papir nema onog pomičnog komadića plastike (graničnik) koji bi sve papire držao u istoj ravnini. Hebote, pa prastari KX-F1110 je to imao! A i ima i jedan kuriozitet: svi natpisi na tipkama su na njemačkom!
![]() |
#13 | |
8-bit Gen.
|
Citiraj:
![]() Po pitanju dizajna i estetike zamalo cista desetka! Skladan, elegantani zbilja krasan za vidjeti. Maneken lifestyle telefonka koja ima pricuvni fax i centralnu poziciju na stolu hodnika. Ali kad bi ovo stavio u sluzbu stalnog dnevnog primanja/slanja vrlo kratku bi karijeru imao taj fax. Ako ga tu i tamo koristis za fax onda je pun pogodak. Moze li uopce automatski odrezati papir ili je dizajn uzeo danak? >>> Profesor Moshe = zadnja stepenica u otkrivanju lazi +... Google cache zabranjene teme <<< _________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
8-bit Gen.
|
Da? Bome me presla gabaritaza minijaturizaije na slici. Odlicno, barem mu je to veliki plus! Samo mi ne ide u glavu da mu utroba moze progutati puni A4 papir ![]() Izazi li papir "postrance" ili standarno po duzini kao iz vulgaris printera? Gledajuci na sliku, nikako mi nije jasno kako mu to plazi za rukom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Ima jos jedan visoki dodatak da papiri stoje uspravno. Ubacis 20-30 papira i to je to. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
khm, josh mi nisi rekao koji je to model ![]() |
![]() |
![]() |
|