|
![]() |
#1083 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1084 | |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Malo sam prčkao po Magic Brightu i toplini boja, malo sam sredio. Citiraj:
Ma zaboli me za boje i sve ostalo, ali mi ne ide u glavu zašto je monitor nagnut prema nazad i ne može više se nagnut naprijed.
![]() |
![]() |
#1085 |
Guest
|
jer stedi gamad na postolju koje nema tilt, a to bi zapravo trebala bit najvaznija stvar kod modela s TN matricom. podmetni nesto ispod postolja da se nagne barem za nekoliko stupnjeva. |
![]() |
![]() |
#1086 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Ovako je užasno nestabilan, a kad stavim nešto, još gore. Trebao bih izrezat polukružni komad neke gume pa to stavit.
![]() |
#1087 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Eto, od danas sam ponosni vlasnik novog Philips 220BW9CS (sa integriranim zvucnicima ![]() ![]()
![]() |
#1088 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Koji ekran od 22" ili 23"?
Jel mi može tko pomoći oko odabira ekrana. Konfiguracija je slijedeća: MBO Asus P5QSE, CPU Intel CoreDuo E6600 2400MHz, VGA PCI-E XFX, GeForce PCX 8800GTS 320MB. Zanima me veličina od 22". Cijena do 2000 kn. Pošto sam u Splitu u obzir dolaze Vemil i Links. Služi će za sve, gledanje filmova i po koju igru.. ![]() Zanima me kako bi se ekran od 23" ponašao s obzirom na moju konf. i kakvi su to ekrani s obzirom na nestandarnu veličinu? Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1089 |
Premium
|
Zaboravio sam napomenuti da imam 2x2GB mamorije |
![]() |
![]() |
![]() |
#1090 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
![]() |
#1091 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Jel mi možeš odgovorit na veličinu 22" i 23" što je bolje s obzirom na moju konf.? Što misliš o slijedećim ekranima: http://www.links.hr/index.php?option...kl=100.332.038 http://www.links.hr/index.php?option...kl=100.319.139 http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prika...&Sifra=1113068 I sad sam naišao na ovoga s PVA matricom, pa reci što misliš o njemu: http://www.links.hr/index.php?option...kl=100.332.042 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1092 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
ps. molio bih nekoga ako je zadovoljan sa svojim postavkama na T220 da ih posta jer ja sam stvarno antitalent za to napraviti kako spada i jedino što mogu zaključiti je da me boli glava nakon dužeg gledanja...hvala... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1093 |
Premium
|
@petar1... p2350 sam ti i ja napisao za uzet, ok bi trebao bit monitor, al ima matricu istu kao p2370 s kojim po netu ekipa nije preodusevljena po reviewima, no nisam vidio ni jednog od njih. p2250/2270 bi trebao imat nesto bolju kvalitetu slike, na mene je p2250 ostavio poprilicno dobar dojam, dopao mi se vise od w2261v koji je jedan od boljih u kategoriji fullhd 22" monitora. 2343NW je los jer nema dvi, kad vec imas dovoljno novaca da si priustis nesto sa dvi-em i ucini to, vidljivo je bolja slika, iako je vecini zadovovoljavajuce i preko analognog prikljucka, ali jednom kada predu na dvi nema nazad za konstantnu upotrebu. t220, dobar monitor prije 2 godine, danas bacanje novaca + pitaj boga koju ces matricu dobit, ako ispadne samsung ili auo je ok, cmo i cpt su katastrofa za te novce. U svakom slucaju preskup. za kraj F2380, c-pva monitor, nisam ih vidio nikada tbh, ali po xbitlabsovom reviewu se da zakljucit da je dell 2209wa ipak osjetno bolji kad je u pitanju ta kategorija monitora unatoc nizoj rezoluciji. U svakom slucaju ako bas nikako ne zelis narucivat iz zg te nisi profesionalni gamer i malo ghostinga u igrama i filmovima ti ne smeta previse slobodno odi na ovaj monitor ako si ga mozes priustit, puno bolja solucija imho od ikojeg TNa. @rock... na koliko ti je brightness? smanji ga, on je najveci uzrok glavoboljma nakon zamucene slike uzrokovane spajanjem na analogni nacin.
![]() |
#1094 |
Premium
|
[quote=antrax;1441661]@petar1... p2350 sam ti i ja napisao za uzet, ok bi trebao bit monitor, al ima matricu istu kao p2370 s kojim po netu ekipa nije preodusevljena po reviewima, no nisam vidio ni jednog od njih. p2250/2270 bi trebao imat nesto bolju kvalitetu slike, na mene je p2250 ostavio poprilicno dobar dojam, dopao mi se vise od w2261v koji je jedan od boljih u kategoriji fullhd 22" monitora. 2343NW je los jer nema dvi, kad vec imas dovoljno novaca da si priustis nesto sa dvi-em i ucini to, vidljivo je bolja slika, iako je vecini zadovovoljavajuce i preko analognog prikljucka, ali jednom kada predu na dvi nema nazad za konstantnu upotrebu. t220, dobar monitor prije 2 godine, danas bacanje novaca + pitaj boga koju ces matricu dobit, ako ispadne samsung ili auo je ok, cmo i cpt su katastrofa za te novce. U svakom slucaju preskup. za kraj F2380, c-pva monitor, nisam ih vidio nikada tbh, ali po xbitlabsovom reviewu se da zakljucit da je dell 2209wa ipak osjetno bolji kad je u pitanju ta kategorija monitora unatoc nizoj rezoluciji. U svakom slucaju ako bas nikako ne zelis narucivat iz zg te nisi profesionalni gamer i malo ghostinga u igrama i filmovima ti ne smeta previse slobodno odi na ovaj monitor ako si ga mozes priustit, puno bolja solucija imho od ikojeg TNa. Znači ako sam te dobro razumio preporučaš Samsnug P2350 ili ovaj s PVA matricom F2380? I to će dobro raditi s mojom konfiguracijom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1095 |
Premium
|
gle ovako, procesor je sasvim dobar, isti takav imam i ja u svom kompu, na 3ghz radi bez pardona ziher, dok za 3.6 treba nesto vise soka (napona) al mu to isto tako ne predstavlja neki napor, drugim rijecima za sve je vise nego dovoljan ako nisi pretjerano zahtjevan. a memorije imas sasvim dovoljno. graficka ti je lagano stara i slaba za danasnje pojmove, ali ces se vecinu toga igrat na nativnoj rezoluciji ukoliko ne forsiras neki veliki AA. Graficku danas-sutra lako nadogradis na nesto jace kad bude potrebno za ne preveliku lovu, dok monitor nije tako lako zamjenit ipak. poanta cijele price je da ce te kvalitetan monitor izgurat sigurno barem jos sljedecu ako ne i dvije konfiguracije, dakle osjetno duze nego bilo koji drugi dio. A obzirom da je to dio hardvera u koji piljis nonstop dok si za kompom i samim time najvise od svega utjece na tvoje zdravlje, valja uzeti kvalitetan monitor ukoliko je to moguce.
![]() |
#1096 | |
Premium
|
Citiraj:
Bio sam danas u Linksa. Links više ne dopušta viditi koji je tip matrice!!?? A i prodavač mi je rekao da je bolje da uzmem čisti 24", nego 23". Sad sam vido da pod 24" se prodaje i 23.6" Evo nekih 24" pa mi reci svoje mišljenje, a i cijene su tu negdi kao i za 23", al sam bar siguran da je kod 24" čistih 16:9: http://www.links.hr/index.php?option...kl=100.332.031 http://www.links.hr/index.php?option...kl=100.332.036 Koja je adekvatna grafička kartica za moju matičnu, da bi solidno mogao igrati igre na nativnu rezu od 24"? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1098 |
Premium
|
http://forum.pcekspert.com/showpost....5&postcount=11 zasto u 2 teme jedno te isto!? dapace, kod 24" mozes dobit 16:9 ili 16:10 (uz malo matematike, 1920/16 = 120 * 10 = 1200, tj 120 * 9 = 1080, jel)
![]() |
#1099 |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Trebao bi za kolegu uzeti 22" monitor, ovaj monitor bi mogao biti za relativno malu lovu. Pa me zanima da li ga je netko vidio ili koristio? Lenovo L2240p http://www.links.hr/index.php?option...kl=100.326.044
![]() |
#1100 |
Premium
|
P2350
Evo gledam na samsungovim stranicama i nema uopće u ponudi p2350?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1101 |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
![]() |
#1102 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1103 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Koji od ova tri monitora uzet:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1104 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1105 |
Guest
|
LG/Asus/Samsung monitor sa Tv tunerom. Jel ima toga do 1500kn? ![]() |
![]() |
![]() |
#1106 |
Premium
|
Evo sam postao vlasnik Samsunga P2350! Ekran je ludilo što se boja tiče, s obzirom da sam do sada bio na 17" crt. Dizajen predivan, na dodir tipke kao u T220, ali je sve s prednje strane. Da se pomicati naprid-nazad. Još ga doživljavam, ali si mi oči ko u vampira, pa jel tko zna kako ovu bilini što blišti, smanjiti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1108 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
Pozdrav. Kupujem monitor za svoj komp. trenutno imam 17"crt, grafička ati 4830(konfa u potpisu) služio bi na gledanje filmova, igranje i surfanje. Uzeo bi neki od 23". Htio bi da ima full hd, hdmi, i dvb tuner. Vidio sam da se preporuča samsung 2333hd-1990kn protis, još sam zapazio lg 2343- 1400kn magazin rs, (neznam dal ima dvb tuner, nemrem nać u specifikacijama), lg 2361-1450kn acquisitum magnum (dvb?), aoc 2434- 1417kn magazinrs(isto bez tunera mislim). molim vas preporuku kaj da ubodem?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1109 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Za LG fino odeš na stranice proizvođača i provjeriš spec ![]() Ako te zanima 23'' LG s DVB tunerom onda pogledaj M236D Ima hrpu konektora i mogućnosti... a kupiti ga možeš ovdje Imaš kod nas i model M2394D AOC ne bi ni gledao
![]() |
#1110 | |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|