|
![]() |
#4891 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Naravno da je logi bolji od tog optickog misa... Ali ako te zanima razlika u dpi-ma, tj 800 na 1600, heh, morat ce se priviknut... Ja sam imao misa sa 1000dpi, i sad sam si kupio novog na 1600 i on mi je na 1600 neuportebljiv, pa sam ga smanjio na 800... tako da, to ovisi o tebi...
![]() |
#4892 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Hvala Ma imam neki genius kms 110,zivo sran**... jer jbg mislim na to da cu brze reagirati tj.upucati nekoga...a ne znam da li to ima veze razlucivoscu... a tipkovnica da li ima veze?! thx na odgovorima however thx for reply |
![]() |
![]() |
![]() |
#4893 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Ja igram već 3 godine sa mx518 ali nikada nisam zaigrao na 1600dpi, jednostavno je prebrzo i neupotrebljivo. 800dpi je sasvim ok... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4895 | |
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
![]() @Blava, imho tipkovnica ti nema bas nikakve veze. Nenako mislim da sve jednako brzo reagiraju na stiskanje w,a,s,d,space,c,ctrl... Eventualno za neke MMORPG igre tipkovnica tipa G15 gdje mozes natrpati hrpe markoa na dodatne tipke, ali IMHO za FPS nema nikakve veze. Imam G15 i jedina gejmerska sposobnost tipkovnice koja mi nesto znaci je mogucnost da iskljucim Windows tipku ![]() Na dodatne tipke se niti dok sam WoW igrao nikako nisam mogao "natjerati", a display mi sluzi za prikaz parametara kompa (temperature, brzine ventova, zauzeca), dakle - monitoring sustava za vrijeme igranja je jedina gejmerska sposobnost displaya koju koristim ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4896 | |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Kad upišem prvu naredbu, izbaci da je Read-Only. A sam cfg u atributima nema read only.Ima neko ideju kak ovo izvest?Ili da nanovo napravim cfg?
![]() |
![]() |
#4898 |
Bazinga
|
I jedno i drugo, ni na jedan način ne radi.Ja vidim kroz prozore sa tom naredbom. Nema veze napravit ću novi.
![]() |
#4899 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Imam problem igram već dugo cod4 multiplayer i sve je radilo bez problema i na jednom mi se javio cudan problem: hodam ili trcim sa likom i recimo hocu uci u neku prostoriju lik mi sam skrene nekud koda je poludio tak isto kad ciljam ja naciljam a on mi skrene nišan! E sad u cem je problem ako netko zna molio bih za pomoc? tnx |
![]() |
![]() |
![]() |
#4900 | |
Bazinga
|
Citiraj:
BTW. koji miš koristiš? Možda nije problem u tom liku za nišan nego ti je miš sj..ban ili je loša podloga.
![]() |
![]() |
#4902 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4908 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
Evo nabavio i ja napokon legalni COD4 da se vjezbam dok ne dodje MW2... e sad, mene zanima, obzirom da sam totalni njub, imal kakav domaci server di se isti ko ja okupljaju pa da se malo trenira? i ja bi htio u neki domaci klan ili tako nesto upast al brijem da nemrem nigdje ni prismrdit ak ne znam bar nesto... jelda? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4909 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
tko od vas jos igra na win7 i kako vam radi u zadnjih par dana? dok sam igrao na xpu imao sam sve na low ali fixnih 80fpsa. meni tada dovoljno.. onda sam preso na win7 i radilo je odlicno skoro sve ukljuceno i imao cca 60-80fpsa.. a sad ne zeli niti 50fps na sve low. neznam sta mu je. mislim da je to pocelo nakon pb update. ima li prijedloga? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4910 |
Baja!
Datum registracije: Jul 2007
|
@perich nek` ti neki od ovih servera posluze za vjezbanje, odnosno da se bar malo uhodas kako to ide u cod4, a ostalo ce doci polako sa vremenom. Svakako da se mozes i registrirati na codhr.com, ali neznam koliko mozes ocekivati tamo pomoc. 212.224.69.129:1337 eSuba FFA server. Uvijek ima par domacih igraca, pa ih pitaj ako nesto nebude jasno. 213.202.104.42:28961 rabbits S&D server. Domaci server, jest da je prilicno noob friendly, ali za tebe dok se malo uhodas je cist OK ![]() 213.202.106.182:28960 BB S&D server. Nisam nikada igrao tamo, ali vjerujem da je slicno kao sa rabbits serverom, pa probaj. 193.42.218.33:28960 Tempus Moriendi TDM server. Svi ovi serveri su na promodlivu modu, na kojima se i igraju sva natjecanja, bilo online bilo offline, pa probaj. Ako ti bilo sta ne bude jasno, ili zapnes negdje, slobodno pitaj, uvijek ce se naci netko tko ce pomoci ![]() Ako budes htjeo jos servera, koristi ovu stranicu : http://www.game-monitor.com/ i vjerujem da ces pronaci koji god server hoces ;D @A.J Mozda da pricekas novi pb update? Jer se sjecam da je tako nesto bilo aktualno i prije, i da nije pomaglo nista, doli cekanje na novi pb update. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4911 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4912 |
Baja!
Datum registracije: Jul 2007
|
Neznam da li mislis na ovaj FFA sto sam ja dao, ili si ti nasao neki random svoj. Ukoliko mislis na ovaj moj, tu definitivno nije rijec o drugacijim perkovima ili nesto slicno tomu, nego prosto o tome da su tu ipak malo bolji igraci (koliko god to mozda grdo zvucalo nekima), pa samo igraj i deri polako, ako nista drugo slozit ces si kakvu-takvu podlogu za cod6 koji se nebi trebao radikalno razlikovati od cod4. Jednostavno, igraj dosta, vjezbaj reflekse, i naravno ako vec nisi nauci sve mape kako Bog zapovijeda ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4913 | |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4914 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Al nemoj odmah zaplovit u vode S&D-a, prvo nauci mape etc, jer za S&D se vec treba i znat kretat po mapi, znat neke fore, i zant kako se ljudi po mapama krecu etc, jer puno puta se dogodi da odmah netko pocne s S&D-om pa ni ne zna kamo bi sa sobom xD, jbg al to je istina, prvo pocni sa TDM, FFA etc da se dobro navdis na igru i tek onda dalje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4915 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Imam problem sa ovom igrom u multiplayer-u.Single player radi normalno bez ikakvog trzaja na 120 FPS-A.Multiplayer nemoze vise od 70 i igra strasno trza.Fps je uvijek isti iako smanjim na najmanju rezoluciju.Pokusao sam svakakve komande upisati u konzolu ali nista.Pokusao sam na svakom hrv i nekim stranim serverima na kojim mi je ping normalan,download 2 mbit i upload su normalni,pokusao sam jos sa zicnom i bezicnom vezom i uvijek isto sve.Call of duty 2 i ostale igre u multiplayeru idu odlicno!Valjda netko zna kako rjesiti ovaj problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4916 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Makar ako kažeš da ti jako trza i do tih 70 FPS-a, ne bi trebalo bit do vsynca. Može bit i do onog sound equalizera, treba ga ugasit u audio postavkama, smanjuje framerate u večini slučajeva. Ali ako ne ide preko 70 FPS, to je definitivno ili lock ili vsync. Što se trzanja tiće, može bit više uzroka. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4917 | |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4918 |
Semper iratus
|
Molim Vas ako mi netko može pomoći, u zadnje vrijeme imam dosta problema s lagom, normalno igram i onda mi kratko "trzne" (na lagometru mi iznad plave crte proleti žuti trokutić) i tako se ponavlja dok igram, igrivo je, ali stvarno iritira. Koristim XP, wireless, updatean pb, ping oko 30, hrvatski serveri. Ako netko ima koji savjet rado bi poslušao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4919 | |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Narode, mene je potrefila nesreca, a posto ova tema ima 164 strane puno mi je da to sve citam, a ne znam sta da upisem u search. Iz bog_te_pitaj kojeg razloga ponistio mi se rank i sve je otislo u propast. Imao sam lvl 55, ali od toga sada vise nista nemam. Zasto se to resetovalo pojma nemam, mene samo interesuje kako ponovo to vratiti. Pokusavao sam kopirati drugov profil ali kada udjem u igru on mi ponisti i njegov rank. Moze li neki "how to" u par koraka? Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#4920 |
Semper iratus
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|