|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Po jednoj prastaroj karti ZET-a (ne mogu je trenutno naći na webu ZET-a), trebao bi sjesti na tramvaj linije 1, 9 ili 17 i voziti se do stanice u Šubićevoj ulici te tamo presjesti na liniju 13. Nakon autobusnog kolodvora, 3. stanica je Radnička ulica. Neka me Zagrepčani isprave ako griješim jer sam ipak samo 150km od njega. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Orijentiraj se autobusnim kolodvorom,nasuprot njega imaš pumpu,ja radim na Radničkoj cesti 1,u GPZ-u,iliti plinari. Pa tom cestom pičiš valjda do mercatora i niže da bi 182 našao. A što se tamo nalazi? Neka trgovina? Da se lakše orijentiramo. A može biti i da je preko slavonske,jer se produžavala Radnička. Uglavnom putem koji ti je coconut predložio sjedneš na tram broj 9 ili 17 i voziš se do Šubićeve,gdje siđeš,i hodaš njom do Branimirca,odnosno placa. Nasuprot placa je ta pumpa i tu počinje Radnička cesta od broja 1. A onda pićipićipićiću ![]() Locirao sam ti jedan zabin bankomat : http://www.zagrebinfo.net/zagreb/opc...icka_cesta_182 Pošto je ulica duga u vražju mater. Zadnje izmijenjeno od: thedream. 30.09.2009. u 12:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#6 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Proseci sa borongaja do vukovarske , uhvati bilo koji tramvaj koji ide na zapad , stanicu ili dvije , sidjes kod Chromosa odnosno ugla sa Vukovarskom , predjes ceste i imas stanicu za bus odmah , ili proseces samo ravno nekih 15minuta do Auto Hrvatske ( ak se ne varam odmah poslije Tehnike je ) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|