|
![]() |
#3421 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
The Curious Case of Benjamin Button - ok film, osim kraja gdje mi je glupo što se Benđi šrinkao u bebu. To su trebali malo drukcije osmislit (IMO) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3422 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3424 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Ben X Dobar, vizualno zanimljiv film s preslatkom Laurom Verlinden. Ipak, ostavlja nedovoljno snažan dojam i na trenutke je dosta spor i rastegnut. 7/10
![]() |
#3426 |
Type R
|
Transformers: Revenge of the Fallen Ja ne znam stvarno zašto svi gade ovaj film. Da, loše je odglumljen, pun je američkog vojnog preseravanja i tako to, ali zato je nešto najluđe što sam vidio dosad na filmu. Onakav CGI i onakve scene stvarno nisam očekivao. WoW ![]() ![]()
![]() |
#3427 |
nothin' to say..
Datum registracije: May 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3429 | |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
E bas to... Pravi opis filma... Svasta su natrpali u taj film, i opet je ispao mnogim ljudima super... Uzivancija za gledanje... Bar meni... Evo sad pogledah onaj Twilight... Ajme... Prvih 30 min gotovo negledljivo sranje... Kasnije, je postalo zanimljivije i fora... Obozavam filmove o vampirima i takvim stvarima... Jos i ljubavna prica... Ma zakon... Tko nije pogledao, nek pogleda... Valjda ce mu se svidjeti...
![]() |
![]() |
#3431 |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
The order (2003.) - kakav shit. Skoro sam zaspao od dosade kojom je taj film prožet. Priča čak i ima neke logike, ali je toliko usporena i ispričana na tako dosadan način da je to za ne povjerovati. Bez obzira ne Ledgera, zaobići u najširem mogućem luku. 2/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3432 |
Premium
|
Izašao Star Trek u 720p koji je u nabavci pa da i to pogledamo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3433 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3435 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
Evo pogledao Transformers RoTF i film mi se hebeno sviđa, taaaaman po mom ukusu. Skoro sam zaplako kad su skršili Prime-a oni Decepticoni ![]() Ocjena 100/10 (pretjerujem, ali nema veze ![]()
![]() |
#3436 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Al kad Prime kaže "i'll take you all on!" pa paf Megatrona, Starscreamu ruku odsječe a Blackouta (odnosno u ROTF-u je Grindor) totalno skrši... ta borba u šumi mi je predobra
![]() |
![]() |
#3437 |
80286
|
Da da predobro, a još na kraju kad rokne Fallena pa kaže: "When I rise, you fall!"; prehebeno!! Nego de nisam uhvatio ime onoh oldskul decepticona sto ih je sve skupa teleportiro u Egipat, kak se on zove?
![]() |
#3438 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Jetfire ![]() "Behold the infinite glory of JETFIRE" ![]() A prejak je lik http://tfwiki.net/w2/images2/thumb/2...TF_Jetfire.jpg http://www.youtube.com/watch?v=MX5E-pjPV-o Ovih dana si nabavljam figure njega i Primea (oboje leader class) ~100$ njih dvojica, i mogu se kombinirati kao u filmu. Vjerovatno će pasti i Leader class Brawl, voyager class Sideswipe, voyager class Bubmlebee te prva verzija voyager class Starscreama
![]() |
#3439 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3440 |
80286
|
Pogledah upravo District 9. Ljudi su prikazani maltene upravo onakvima kakvi kao vrsta u osnovi jesmo - životinje. U ponekim trenutcima mi je bilo baš žao aliena, oni su 20 godina skupljali par kapi benzina da zbrišu s Zemlje. Sve u svemu film mi se svidio. Ocijena: 7,5/10.
![]() |
#3441 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Neznam ak ste vidjeli ovo al to definitvno vrijedi čekti, najjači horor svih vremena za mene, bar dok sam bio manji...imal sam ozbiljnih problema(trta me bila kad sam išel iz škole po noći ![]() Kruger |
![]() |
![]() |
![]() |
#3442 | |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#3443 |
-------