|
Ako imam stereo receiver koji ima 2 x 100W (DIN) Impedancija 8 Ohm i zvučnike 100W 6 Ohm 50hz - 24khz i spojim to skupa hočeli to raditi kako spada?
Nece. Izgorit ce ti kondezator ciklickog napona i tercijarni vod skretnice. Takodjer ti moze izgoriti izalni integrirani trokut faznog pomaka na receiveru. Da ne pricamo sto se sve moze dogotiti parabolickim ucvrscivacima funkcijkog generatora DC offseta na trafou... u svakom slucaju pitaj isto na hifi temi da ti mnogi ljudi tamo potvrde... Evo fleksov odgovor.. @ Fleks nije da ti nevjerujem samo potvrđujem tvoj odgovor... Znači onda mi trebaju i zvučnici sa 8ohm-a, jel? |
![]() |
#2433 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Mislio sam uzeti ovaj receiver i zvučnike nešto tipa Diamond 9.1 ili možda jamo e660 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2434 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
ma joooj opterecujes se bezveze...to ce ti sljakat bez problema...ja trenutno imam snagatora Kenwod KA-5010 koji je oko 100W@8ohm-a i Jamo E660 koji su 100W@6ohm-a i to radi ludnica...ovaj reciver da je po mome nebi uzimao, radije pravi stereo amp, ali nije nikako za pocetak loš izbor..go for it ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2436 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2437 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2438 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2439 | |
#erase startup-config
|
Citiraj:
![]() Ovo nije parsto kuna, već red veličine više! I za pokupit ga, treba mi putovnica i ponešto benzina, jer je u Ljubljani! Je*en ti je link, ono... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2440 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Za "parsto" kuna možeš kupit interkonenciju, zvučničke kabele ili oboje ali nikako HI-FI pojačalo. Za "parsto" kuna možeš kupit one najdivljije kineske ampove koji su se prodavali u Spartaku.
![]() |
#2441 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Koji vam je? medo se ko idiot počeo 'vatat za moj post u kojem fali parsto kuna "više", svatko sa imalo mozga i logike je mogao zaključiti da parstokuna VIŠE od onoga kaj košta slony se može kupiti nešto bolje. Molim moderatora da obriše zadnja tri posta skup sa ovim, pošto nemaju ni logike ni ikakve veze sa postavljenim pitanjem. Zadnje izmijenjeno od: tech. 28.09.2009. u 19:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2442 |
#erase startup-config
|
prilično sam siguran da "više" nije pisalo u tvom postu i jasno se vidi: Code:
Zadnje izmijenjeno od: tech. Danas u 13:08. I onda meni veliš da sam "k'o idiot".... ti očito sve nas tu smatraš većim idiotima od sebe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2446 |
Premium
|
Definitivno zbog kvalitete zvuka pojačalo, ali meni smeta kod pojačala što nemaju radio pa je to trošak od 1000Kn još, nemaju optičke ulaze i nemaju sub out. To je meni minus kod pojačala mada ja nisam pravi audiofil i hifista ![]() Npr hočeš spojiti komp na pojačalo i slušat flaceve moraš kupiti kvalitetnu zvučnu ( auzentech npr ) ili usb dac, kako god okreneš trošak je od 100-150 europskih novaca. Sad je stvar na tebi čemu daješ prednost |
![]() |
![]() |
![]() |
#2448 |
JDM
|
daj ova tema je postala prcija koja nema veze sa hifom... to je hobi ak imas love i ispod 3k kn nemas sto traziti ovdje. kupi pc zvucnike za te pare i bok. za 500kn mozes dobiti polovnog rotela iz 63 bez pol kondica... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2450 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
za Mission M33i jel ok ovo pojačalo? http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prika...&Sifra=4030071 Heb ga, nisam baš pri lovi sad, tako do nekih soma i pol mogu ići. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2451 | |||
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
To ti je ht reciver a ne stereo amp! Za soma ipo jedino ovako nešto: http://www.komteh.hr/audio.php?op=prod&pid=324&l=1 Ima još par modela od drugih proizvođaća. Citiraj:
Tako je! Kako koristiti multiquote http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=113121
faster....faster.....faster..... until you reach the thrill Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 29.09.2009. u 10:39. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#2452 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2454 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2455 | |
#erase startup-config
|
Citiraj:
Također, HT receiveri imaju danas već vrlo močne DSP procesore s mogućnosću korekcije sobe što strašno pobošljava kvalitetu reprodukcije. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2456 | |
JDM
|
Citiraj:
_no_fakin_way_ i to mozete svi skupa drobit po ht temi, ovdje nemojte. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2457 |
#erase startup-config
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2460 |
Premium
|
Technics sa-ax6 imas na njuskalu, staro je ali ima snage http://www.avland.co.uk/technics/saax7/saax7.jpg http://www.njuskalo.hr/hi-fi-kompone...6-oglas-642968 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|