|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
Bestbuy grafulja
Pozdrav ekipa, Nabavio sam si novi monitor s full HD rezolucijom i trenutna grafička (X1900xtx) malo teže žvače novije igre na toj rezi. Jel mi može netko preporučiti trenutno za igre bestbuy karticu. Uz to mi monitor ima HDMI ulaz, pa ako je slika bolja preko toga nego preko DVI, neka onda grafička ima i HDMI izlaz. Puno hvala, Stiv P.S. Identičan post je i na ATI i NVIDIA sekcijama foruma, tek tolko da imam usporedbu u performansama i cijeni. |
![]() |
![]() |
#2 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Od ATI-ja sa HDMI izlazom moja preporuka ti je ova: http://www.protis.hr/artiklprozor.aspx?ID=26222 A od Nvidie ova: http://www.protis.hr/artiklprozor.aspx?ID=20935 Btw. koliko incha ti ima taj monitor, o kojem se modelu radi?
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Imaš u microlineu Gigabyte GTX260 koje imaju HDMI video izlaz Općenito bi preporučio GTX260 jer su im cifre sada jako povoljne Pitanje je samo koliko novaca misliš dat za VGA btw i DVI i HDMI su digitalni video izlazi i razlike nema
#6 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
#7 |
Registered User
|
Monitor je 23" LG M2362D-PZ, tek došao na tržište. Ima ugrađeni DTV i analogni tuner i svu silu priključaka. Zato sam i pitao ono za DVI i HDMI. Kako sam do sada bio vjeran ATI-ju možda se i sada odlučim za HD4870 |
![]() |
![]() |
#8 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
#9 | |
|
Citiraj:
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Meni se ne svidja, sva toplina ostaje u kucistu. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
#13 |
|
#14 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nitko se nije sjetio nabitnijeg - da li će ostatak konfe moći pratiti novu grafu? @stiv Ajde napiši cijelu konfu da malo vidimo i taj aspekt.
#16 | |
Registered User
|
Citiraj:
Nemam sad vremenatražit točno u detalje pa ću napisati nabrzaka. Konfa me prije 3 godine koštala 12000kn pavaljda još nije zastarjela. MBO: Asus P5E CPU: Intel Core 2 Duo 1,83GHz overclockano na 3,01GHz + Scythe Ninja RAM: 4x1Gb (zaboravio sam proizvođača, al ima pasivne hladnjake i garanciju na OC, tada je bio best buy za OC) HDD: Seagate Baracuda 3x320Gb 7200.11 Napajanje : Seasonic 530W Ventilatori: 3x8cm na usis, 12cm ispuh, 12cm na hladnjaku od procesora i 12cm na napajanju 2x DVD pržilice 16x Audigy2 Platinum zvučna To je to, a sad mislim da se idem zaletit u Protis ![]() |
|
![]() |
![]() |
#17 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Seasonic nema 530W napajanje imaš 500 i 550W BTW popuni opciju Moj Komp
|
Oglas
|
|