|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2004
|
Laptop
Imam pitanje za kupnju laptopa. Vidio sam da ima dobrih genericom laptopa ali sam čuo da nisu nekakva kvaliteta? Ima tko kakvih iskustava?
![]() |
#2 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Gericom valjda |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
Na Gericom zaboravi; to sve na papiru izgleda ok, ali izvedba baš i nije neka. Kod mobilca obrati pozornost na a)garanciju b)trajanje baterije c)težinu d)opremu e)na grafičku i skoro sam zaboravio probaj prije kupnje vidjet kakav je slika |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
VAIO ![]()
![]() |
#10 |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
Ja sam jedno godinu dana gledo kaji bi si ubo. Prvo sam pucao na IBM- ali me odbila garancija od samo 1godine (3godine imaju oni stvarno skupi modeli) Nakon toga sam vagao između HP7010 i Toshibe Satelite ProM30 Al' kad sam vidio ekran od toskibe vise nije bilo dvojbi.15,4 ekran - strašno dobra slika! Cijena cca 13000KN(prije 2mj) DVD pržilica, 60GB HDD, Centrino 1.6, Go5200 sve radi ko po loju. Sad će neko reći svaki cigo svoga konja hvali al' glavno da sam ja zadovoljan ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
meni stari ima sony-ev i mogu rec da nije uopce nije loš
CPU: E6400 & termaltake ST RAM: 2x1Gb DDR2 super talent 800-CL4 MB: D975XBX2 GRAF: ASUS 8800GT; Dell 2407 wfp-hc HDD:WD raptor 74Gb (10000rpm) & HITACHI Sata II 250Gb(7200 rpm) CASE: chieftec dragon big black;Corsair HX 520W AUDIO: X-Fi Xstreme Music; Logitech 5.1 Z-5500 THX |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|