|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2009
|
BlackBerry 9000 Bold (unlokan) i VIP data sim ?????
evo imam situaciju da imam odlokanog BB 9000 Bold i onu karticu kaj je BUG dijelil za 200-ti broj kaj moram podesiti / promjeniti da bi mogao surfati preko te kartice??? ako je noob pitanje nemojte me kamenovati... neko mora biti i NOOOOOB ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Podesi GPRS VIP parametre i radit će. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
savil sam apn: gprs0.vipnet.hr i apn autentifikacija: 38591 pass 38591 i opet neradi..... treba li jos šta gdje upisati???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
1. Koju vrstu VIP internet pristupa koristiš (prepaid ili postpaid)? 2. Ukoliko je prepaid (bon) ostavi apn gprs0.vipnet.hr (ali BEZ autentifikacije - ostavi prazna polja). Ovo vrijedi i ako nemaš neku pretplatničku "tarifu" (tipa platinum) 3. Ukoliko imaš pretplatničku (business) tarifu, kao APN stavi data.vip.hr, a ove podatke (38591) za autentifikaciju upiši u, za to predviđena polja. Have a nice day ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
ma razumijem ja tebe u potpunosti.... ni ja nevolim gotovane... ali kaj got da podesim BB javlja da on bas i nebi radio .... cccccc...... mozda zato kaj je bil lokan na t mobile... neznam... mozda da skinem software sa vipa.. blah.... idem sad probat sa htc 3300 u svako slucaju hvala, ali eto ... ili ja neznam kaj radim ili nece raditi iz inata :P pozdrav |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|