|
![]() |
#1 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
windows live mobile i slaganje acc-a?
Kak to dovraga sloziti? Kad sam instalirao WLM mobile s njim se instalirao messenger i onaj Win Live. Problem je taj da nigdje nema signup ili signin acc. Pod windows live aplikacija ima gdje pise Sign in to Windows live al kad stisnem na to nist se ne desava. Ima samo onaj search kod kojeg se pali opera kad nest napisem. Kod live messenger-a ima ono sign in as: online, busy.... i kad kliknem na sign in izbaci poruku da ima connectivity problem (wifi uredno radi). E da, radi se o WM 6.1 Zadnje izmijenjeno od: Problem. 23.09.2009. u 19:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Napravi sljedeće: Odi pod e-mail accounts > setup new email > upiši parametre svog Hotmail accounta, nakon toga bi sve trebalo raditi "k'o vurica", a kad otvoriš Windows Live, imat ćeš i sync opciju za svoje e-mail poruke. P.S. POP/IMAP i SMTP parametre nemoj upisivati, obzirom da se radi o Win servisu, funkcionira autodetect. Nadam se da sam pomogao. LP |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
za sad je jos original rom ![]() Probao sam sad kreirat novi acc i fino ja upisem adresu i pass i pise da kreira acc, kad ono pod acc-ovima postoji samo gmail??? WTF, ko je tu lud? Probao sam vec 5x kreirat i nista... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Stavi mu drugi ROM. Man' se ćorava posla. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
1. Koji uređaj imaš? 2. Znaš li dali je tvoj uređaj CID unlockan? 2. Znaš li engleski? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|