|
![]() |
#602 | |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
I meni je tečan, na 70 FPSa valjda, sve dok CPU ne počne kenjat i umirat...isto s Šišmenom. ![]()
![]() |
![]() |
#603 | |
the letter
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
EDIT: E da, i postavke za gas i kočnicu su isključivo za one koji igraju sa Xbox360 gamepadom ili Chillstreamom jer imaju analogne triggere. EDIT2: Super find! ![]()
![]() |
![]() |
#604 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
![]() Btw, probaj upaliti gpu-z i fraps pa prati sto se dogadja sa fps-om prilikom trzanja... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#605 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
evo probao sam ove postavke za handling i moram reć da je to sada nova igra , za ekipu kaja nema volan bit će dosta samo ovo : ić do ; car garage - tunning - stsnit "1" za uć u quick tunning - balance - klizač pomaknit na oversteer do kraja . Igra je sad skoro simulacija...ja oduševljen - nemogu se skinit sa "ringa" |
![]() |
![]() |
![]() |
#606 | |
Gamer 2 the Bone
|
Citiraj:
Drajvere uvijek imam najnovije, Nvidijine doduše nisam mijenjao jedno mjesec dana, ali to nije staro.
![]() |
![]() |
#607 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Izgleda na na nvidia grafičkama ova igrica radi odlično. Jel netko zna otprilike kad bi mogao patch izaći i jeli ima kakvih promjena sa 9,9 ati driverima? Hvala! Sjetio sam se nečega, na kojoj kameri vi igrate? Ja igram na onoj kameri izvana i baš gledam da padne fps dosta kad je kamera izvana. Zadnje izmijenjeno od: Iv@n_36. 21.09.2009. u 15:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#608 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Joj, evo ja povlacim neke stvari...sad sam odigrao par onih LAP utrka sa BMW-om M3 E36 od 500-600 konja, i decke sam uništio ko beba zvečku ![]() ![]() Vozim na analog na đojstiku ![]()
![]() |
#609 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Jel ova igra sjebana il je to samo do mene? Nema Quit race,utrku ne mogu prekinut već moram alt-tab,joystick se ne da aktivirat, samo na tipkovnici reagira i redovito zablokira. ![]() OK,sve sam riješio osim Quit problema. Urnebesno smiješno. ![]()
... Zadnje izmijenjeno od: bozzomfeeder. 21.09.2009. u 17:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#610 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#613 | |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
EDIT: Vidim da ima.Mislio sam da od serije 3 ima samo E46 i E92
![]() |
![]() |
#614 | |
Buying Bitcoin
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#615 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Evo prosa sam sve utrke iz tier 1 na hard, onim pomocima u skretanju i kocenju iskljucenim i bez ovog fix-a za handling, max zvjezdica osvojeno, i sve skoro invitational utrke do sad isto tako. Ali voznja postaje po malo nemoguća sad s ovim bržim autima, pogotovo sa zadnjim pogonom, AWD jos kako tako . Drfit probao = NEMOGUĆE Sve utrke s tier 3 i 4 autima = JAKO TESKO (osim ako ukljucim da koci umjesto mene i pomaze mi u skretanju), jednostavno su auta prebrutalno nasilna i brza... Ona invitational utrka di vozis Bugati, pa ono nebi bog kontrolira a ne ja sa tipkovnicom + za dobit onu zadnju zvjezdicu u njoj trebas odvozit !!CLEAN LAP!! a krug te staze traje 8min kad odvozis max. brzo. Pomalo frustrirajuce, nadam se da ce malo to ispravit iako ovi fix-evi za handling pomazu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#616 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Eto moje riješenje...baca me iz igre van kada upalim anistrophic rendering...radi samo na trilinear... ako netko ima isti problem ja sam ga riješio...čeka se patch za ati... ![]() nemoguće da na nekada (ne tako) davno najjačoj atici igra tako kilavi na 1280x1024...Koma prava...iz kokpita mi ide ok...ali brate mili kada izađem na vanski pogled... |
![]() |
![]() |
![]() |
#617 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
probaj GT-R R35 u Tier3 ja sam složio GT-R -R35 Spec-V i auto rastura handling je odličan, puno bolji nego recimo na RS4 ili Cossie koji su mi do tada bili najdraži u igri kad ideš driftat uzmi radije stock auto ili složi samo ovjes i gume recimo ja driftam sa RX8 no ako slučajno na nju piknem turbo ili nitro vrtim se na svakom zavoju sa praktički stock autom još ga i možeš kontrolirat (govorim o igranju prek tipkovnice)
![]() |
#619 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#620 | |
Moderator
|
za neke utrke da, za neke su već predodređeni Citiraj:
prošo sam to iz prve, nije neki bad
![]() |
![]() |
#621 |
the letter
|
![]() |
#622 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Ja igram sa RS Cosfortom i imam neke bugove. Igram protiv jačih auta ali moj je maksimalno sređen i konkurentan. Kad pokrenenm igru auto je spor ko xxx i jedva nekak prešalta u 5 brzinu na ravnici, onda restartam još jednom utrku i onda normalno auto leti. Šalta u 6 brzinu bez problem ai konkurentan je... |
![]() |
![]() |
![]() |
#624 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#625 |
the letter
|
I ja isto na experienced igram sa Xbox gamepadom. Nedaj bože da mi auto sam skreće i koči... Jesi probao tweak sa deadzonovima i osjetljivošću?
![]() |
#628 |
Premium
|
pametno , ja se teško zajeba , igram bez pomagala a imam hondu s2000 nabrijanu ajme . Prokletinja jedva starta a za odvozit 2 kruga se oznojiš ( volan pedale i ručno minjanje brzina ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#629 |
Moderator
|
ma meni je tier1 - cossie = majka tier2 - RS4 = majka tier3 - GTR R35 = majka -iako mislim da bi R8 i Exige trebali bit odlični
![]() |
#630 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|