|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Gigabyte hibrid p-8000 problem (molim pomoć)
Pozdrav svima. Malo sam citao u onom thread-u ali sta mogu kad sam laik pa pola nerazumijem. Pa cu pitati ovdije. Ovako: Kupio sam navedenu karticu, i sad, doma imam B-net (kablovsku TV) Povukao sam iz dnevne sobe do svoje kabel (antenski) 12m, koji sam stavio u karticu. Kada stavim na DVB, dobijem 4 programa, slika je perfektna ali šteka. Kada stavim na Analog, dobijem 40tak programa koje imam i na TV-u. Medjutim slika je loša (jedva gledljiva), zvuk nekada ima smetnje. E sad kada isti taj kabel ustekam u tv dobijem kristalnu sliku, dali mogu bar imat normalnu sliku na analog posto sam malo surfao i vidio da DVB moze samo imati 4 programa a meni trebaju svi. Znaci molio bi znalce da mi kazu sto bih trebao napravit da dobijem dobru sliku analogno, u necem mora biti problem, procackao sam sve sto sam znao. Hvala vam! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
Sad cu probat s antenskim pojacalom, al mislim da nece imat ucinka... Zar nitko nazna rjesenje? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
sredio sam DVB tv, ljepo mi prikazuje sva 4, to je sredilo antensko pojacalo vjerovatno. Sad me zanima dali uopce mogu dobiti bolju na analognom... makar sam se vec pomirio s postojecom, s obzirom na to koliko sam zivaca potrosio... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
pa prek DVB niti nemas vise od 4 digitalni programa preko antene jer niti nema toliko ovih digitalnih odasiljaca kolko ih ima analognih, kad anlognih odasiljaca ima vise nego digitalnih odasiljaca ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|