|
![]() |
#62 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
a slažem se i sa razmišljanjem da je tipka za paljenje dosta velika pa se može napipati kao prva sa gornje strane. malo OT pitanje, sa čime bi najbolje bilo pofarbati u crno recimo prednju stranu ladice za hdd ako je bež boje? recimo neki lak u spreju a da se dobro primi.
![]() |
![]() |
#64 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Evo uzeo sam CM 690. Zasad sam poprilično zadovoljan, rade samo usisni vent i zadnji i CPU pao za 12 stupnjeva, GPU za 8 a hardovi za nekih desetak u odnosu na stari case (koji je bio koma BTW ) Hardovi su dosta tiši, vjerovatno radi onih gumenih nožica. Jedino kaj me smeta je da kučište svijeli ko božićno drvce, em LED fan a da ne velim na onu diodu na power gumbu koja može komotno osvjetljavati cestu. Bočni fan sam ugasio jer je bio malo bučan sli mislim da je za to krivac bočna stranica. Stavit ću ga na vrh, imao bi više efekta. Ali prvi korak je uzeti normalan 120mm fan i marker ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Citiraj:
Vjerojatno je do fan-a. Sa ostalim sam zadovoljan. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Guest
Datum registracije: May 2006
|
Je, bočni stvara probleme. Mislim da nije do fana, nego do čvrstoće bočne stranice. Dosta je tanka i savitljiva pa vjerojatno dosta vibrira. Stražnjeg ne čujem na maksimumu (1200rpm-a), ali bočni zuji već na 900 (Kama Master mi očitava sve rpm-ove). Naravno, životinjski su stegnuti svi vijci, čak me strah da ih neću moći skinuti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Nije do fana.. na drugim mjestima radi normalno a i ostali fan-ovi na tom mjestu su glasni i zuje.... Zato sam stavio grafičku u drugi slot i okrenuo fan da puše van tako da odmah prihvaća topli zrah s nje i izbacuje ga van... Ne znam jel tko primjetio al onaj mali 80mm slim vent s druge strane kućišta pomaže dosta, bar u mom slučaju... S njim imam manje temperature na chispetu za 6-7 stupnjeva, tu se najviše može primjetit, dok su i ostale temperature niže za par stupnjeva... |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
|
|