|
![]() |
#61 |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
paintball po meni je teska dosada u usporedbi sa airsoftom. paintball je za djecu predskolskog uzrasta. momci zaigrajte airsoft jednom i igrat cete ga do kraja zivota |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
...carpe diem...
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() Mislim da je paintball jedan dobar adrenalinski sport gdje si daš malo oduška,a definitivno nije teška dosada namjenjena za djecu predškolskog uzrasta. ![]() Uostalom,oni stariji koji su probali sigurno će to potvrditi. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
hustla
Datum registracije: Nov 2006
|
airsoft je meni npr za zaostale debile(NHF!!) koji se ko mala djeca igraju vojnika! paintball je najbolja igra koju sam zaigrao,a igrat cu je i dalje! btw tema je o paintballu a ne airsoftu!
![]() |
#64 |
Wannabe Pilot
Datum registracije: Jul 2007
|
![]() |
#65 |
hustla
|
ja bih molio bez prepiranja jer ovo je tema o paintballu a ne airsoftu,napravite si temu pa tamo pisite o njoj...neki nemaju oceve i majke pa isto tako pripazi na to da nekog ne povrjedis...
![]() |
#67 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
da se i ja malo javim,mi smo regali klub,posjedujemo prostor u sumi od 16000m2,teren je u strušcu blizu popovače...imamo ako se ne varam 12 markera sa opremom,imamo i web site Link,mozete se zaletit da nabacimo koji war ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Evo već dugo nisam ništa napisao na forumu ali da se i ja ponovo uključim. Igram paintball već godinu dana (ne)uspješno. Ne ide mi baš nekak. Kupio sam od frenda opremu za 1100 kn i za sad me služi. Za to kaj ja koristim mi je sasvim dobra. Imam nekoliko frendova koji su poludjeli za tim i igraju po turnirima i sve po sud. I dosta dobro im ide. Svako malo kupuju nešto bolje, skuplje... Uglavnom tko želi biti profić u tome treba mu puno novca da kupi super opremu, boju i naravno dosta vremena za vjezbanje. Jako dobra stvar kod toga je da se ljudi malo zabavljaju i trče, a poslije piju, jedu.... U Međimurju je to dosta popularno. Prvi klub je osnovan u Međimurju koliko sam upoznat. Ako navratite u Međimurje javite se. |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
hustla
|
neznam jeste ikada igrali reball(paintball u dvorani s kuglicama od spuzve koje ne pucaju)?mi smo jucer imali trening u cakovcu u dvorani s ekipom Gusara(jedni od najboljih u hr) i bilo je jako zanimljivo,iako se s 300 fps-a smanjiva na cca 220 nije bas ugodno kad te pogodi,ali bar nema muke s ciscenjem opreme=)
![]() |
#74 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Evo da se i ja uključim u ovu temu... Ja neigram paintball, nego airsoft ![]() ![]() ![]() Evo, ako ikad naletite do grada Čabra na war... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Kao prvo, dajte si otvorite temu o airsoftu, vjerujem da će bit zainteresiranih. Kao drugo, koja je to pljuca M1A6? Valjda misliš na M4A1. I sam ga mislim probat uskoro pošto imam frenda koji me nagovara cijelo vrijeme. Odbija me samo to što i on sam veli da ima puno čitera.
![]() |
#76 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Da, m4a1 je ![]() Neznam, ima nas tu 8-10 koji smo isli na airsoft i svi smo frendovi i dobro se poznamo pa nije bilo varanja tako da... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Ne kužim, gdje puno ljudi nezna za airsoft? Pa otvorite novi thread u svaštari s nazivom airsoft. Ok je kad ste ekipa, al frend mi priča da ima njubara i pogotovo milsimera koji misle da su terminatori pa uopće ne doživljavaju kuglice koje padaju po njima.
![]() |
#78 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2007
|
proradio je novi pb shop : http://blacksheep-paintball.com/shop/index.php otvorili su ga decki iz "black sheep paintball" koji se bave natjecateljskim paintball-om i uz hr. ligu dosta igraju i po vani. prosle god. osvojili su 3. mj. u konkurenciji 84 tima na najvecem europskom paintball turniru http://www.millennium-series.com/tea...=Black%20Sheep gdje su nastupili kao prva i do sada jedina hr. ekipa na takvom natjecanju ove god. prijavili su se ponovo pa koga zanima moze ovdje pratiti rezultate : http://www.millennium-series.com/news.php?news=m5_news |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Adrenaline junkie
|
Znam da ima preko godinu dana kako je ovaj thread zanjdi put bio komentarisan, ali ipak se nalazi u svastari i nadam se da nece biti problema da i ja bacim ove dvije svoje slike i par utisaka sa danasnjeg ganjanja po sumici. ![]() http://www.imagesforme.com/view.php/23727_DSC00414.JPG http://www.imagesforme.com/view.php/23728_DSC00417.JPG Dakle bio sam danas sa ekipom u sumici pored Doboja (15ak km od grada). 10KM (37kn) je 100 kuglica, a oprema se dobija "gratis" (dakle placaju se samo kuglice). Ganjali smo se oko sat i po, pogodjen sam 2 puta i imam masnice od oba pogotka. igrali 3v3 na malom terenu i bilo je zabavno. Iduci vikend idemo u prosirenom sastavu i kupujemo vise municije. ![]()
![]() |
#82 | |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() Jel netko bio na paintballu gore na Sljemenu gdje je ona zapuštena bolnica, to mi se čini ko heben teritorij za paintball, dosta mi je otvorenih prostora i improviziranih zaklona
![]() |
![]() |
#85 |
Adrenaline junkie
|
![]() |
#88 |
Crypto currency
Datum registracije: Aug 2008
|
Prvi put kad sam igro s prijateljima potrosili smo 10 000 kuglica i igrali preko 7 h bile su 4 ekipe po 5 ljudi. Inace igra je predobra i zarazna ![]() Najbolji mi je osjecaj kad navre adrenalin... |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
hustla
|
ak ste za odlicnu i jeftinu zabavu http://www.pkjez.com/paintball-cjenik
![]() |
#90 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Evo, uskoro se u Međimurju u mjestu Donji Kraljevec otvara najveći paintball teren na svijetu (tako bar piše na webu, površine 24km2) za 2 tima (25v25). Prenosim vijest za interesirane dok se to otvori da se nađemo i postrijeljamo (Gdje si jugger?) ![]() (link) |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|