|
![]() |
#362 |
aka: N.W.S.K. b_buha
Datum registracije: Jan 2006
|
#364 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
#365 |
Guest
|
Ja zaspao između poluvremena. Probudim se da vidim koliko smo dobili. Damn! |
![]() |
#366 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
U jednom je Jurčić ipak u pravu - u Europi se ne može stvoriti pet šest zicera, jedan ili dva su izglednija samo to onda treba zabiti, čak i prosječne momčadi poput ASnderlechtab ne opraštaju promašaje. Prvi dio jučer je bio ok. Osim Mandžinog promašenog zicera i loše igre Nosonje, trebao ga je izvadit već na poluvremenu i stavit Slepoga. U drugom poluvremenu usporili su ritam umjesto da još više stisnu i ubrzaju igru. I onda klasični dinamovski gol iz slobodnjaka s 30 metara i to je to ![]() Malo su u odnosu na prošle utakmice podbacili Morales i Mandžukić, u drugom poluvremenu su nestali... U našoj skupini su svi tu negdje po kvaliteti (bolje rečeno nekvaliteti), i ako Dinamo nastavi s praksom da ne može dobiti momčad koja je tu negdje po kvaliteti s njima - završit će skupinu bez pobjede. A ovo s pet sudaca ne bih uopće komentirao. Kolko god da je Mandžukić sklon iznuđivanju jedanaesteraca, ono jučer je bio prekršaj za penal po svim kriterijima.
#367 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Roberto, bilo je 6 sudaca. Što se tiče Dinama, ne postoji tako loš klub u europi od kojih ne mogu izgubiti isto tako ne postoji 200% šansa koju Manđo ne može promašiti. |
![]() |
![]() |
#368 |
Guest
|
|
![]() |
#369 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Kako jadno, igra se dok MU ne pobjedi...mislim da nema smisla više gledat Premier League ![]()
#371 |
It's all a joke
Datum registracije: Sep 2009
|
meni skoro pozlilo kolko sam se veselio, susjedi su morali doc pitat jel sve u redu nakon pomahnitalog trcanja dvoristem i vikanjem GOOOOOOOOOOOOOL ![]()
#372 |
Guest
|
|
![]() |
#374 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
City je igrao OK, ali brat bratu i oni će biti plačenička đubrad k'o i Čelski, tako da nijedni nisu zaslužili pobjedit. Više neznaš ko je gori, Scum (Junajted), City, Chelski, Tottenham ili Arsenal...
#375 |
Guest
|
|
![]() |
#376 |
|
Znam znam, no dobro, nije ni čudo, Adebayor je tek sa drveta sišao pa nije baš najbistriji momak. Nije ni njegov rođak Drogba puno bolji, samo što on ne gazi, on se baca ko balerina po terenu u svakom kontaktu sa protivničkim igračem. Fala Bogu pa navijam za jedini pošteni klub ![]()
#377 |
Guest
|
|
![]() |
#379 |
Guest
|
|
![]() |
#380 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
#381 | |
It's all a joke
|
Citiraj:
navijam za njih vec skoro 20god i nisu nikad platili igraca vise nego vrijedi, ne kupuju zvijezde vec kod njih igraci postaju zvijezde razumijem da ih ne volis, kao sto ni ja ne volim mnoge klubove i gade mi se, ali ne stavljaj United u kos s "umjetno" napravljenim klubovima ciji su igraci placenici i samo ih novac zanima United se takvih rjesava ![]() haha, sad vidim za kog navijas, liverpool, lol, onda nije ni cudo da ne volis United :P sladje od pobjede nad cityjem je samo pobjeda nad liverpoolom ![]()
![]() |
#382 |
Guest
|
|
![]() |
#383 | |
|
Nije ManUtd ništa bolji od tih instant 3u1 klubova, i oni su do prije 20 godina bili prosječni klub u rangu Evertona sa 7-8 naslova prvaka, onda kada je Liverpool imao debelo 18 ![]() Sada su nažalost izjednačeni, sa tim da je ManUtd uz pomaganja sudaca i saveza osvojio bar 5 naslova pred očima milijuna gledatelja, no Redsi još uvijek debelo prednjače po ukupnom broju trofeja. No to je borba protiv vjetrenjača, iz godine u godinu se gleda koliko se ManUtd jednostavno gura prema naslovu ali nitko ne čini ništa. Citiraj:
Za sjesti i plakati. Jedva prelaze centar ali opet uguze tu loptu u gol, žalosno. ![]() Mogu misliti koliko je bila slatka prošla sezona kad su na Old Traffordu vaši vlastiti navijači počeli pljeskati Liverpoolu. Pali bez ispaljenog metka i home i away. ![]()
![]() |
#384 | |||
It's all a joke
|
Citiraj:
![]() finale koje nikad necu zaboravit, kako sam vristo i skako, ah.... ima li sta sladje neg kad u zadnjim minutama preokrenes rezultat ![]() Citiraj:
i ja tako pricam protiv liverpoola i ostalih klubova koje mrzim, tak da te shvacam ![]() Liverpool nije osvojio naslov vec, kolko 19 god jel, i mislim da ce se jos nacekat kad ce ponovno dic pehar ![]() jer to znaci da Liverpool vec 19god prosjecan, ili? ![]() Citiraj:
![]()
Once you realize what a joke everything is, being the Comedian is the only thing that makes sense. Zadnje izmijenjeno od: The Comedian. 20.09.2009. u 18:11. |
|||
![]() |
![]() |
#385 | ||
Guest
|
Citiraj:
![]() ![]() I kako možeš reći da je PRVI engleski klub koji je osvojio Ligu (kup) prvaka instant momčad u rangu Chelsea? ![]() Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: Nybelung. 20.09.2009. u 18:49. |
||
![]() |
#386 |
|
Prestati ću sa ovakvim raspravama sada, nije fora prepucavati sa klubom poput Scuma, ajd da je to veliki klub kao Real ali ManUtd još treba puno pure jesti da bi bio među trojicom najtrofejnijih iklubova na svijetu (Real, Milan i Liverpool)
#387 | |
It's all a joke
|
Citiraj:
![]() trofeji iz neke davne proslosti, al eto zivi se na prastaroj slavi ![]()
![]() |
#388 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Hebate, koja tekma ovo bila. Činilo se k'o da se Ferguson sprema preuzet klupu Dinama, mislim, kakve je glupe golove United primao. Sad mi je žal kaj Ferdinand nije igral protiv nas. Moglo je bit 5:5, il' tak nekaj.
#390 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Gledali danas Manchesetere onak usput, uz iće i piće, neobavezno. Pa nismo skužili zašto je sudac produžio 6 minuta? EDIT: čitao malo unazad, vidim da je bilo potrebno da MU pobjedi. Vrlo gadljivo.
|
|