|
![]() |
#421 |
Outlaw Torn
Datum registracije: Mar 2007
|
![]() |
#422 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Isto vrijedi i za mape pod uvjetom da ih ima u Alati > Upravljanje mojim podacima > Skupovi karata. U slučaju više karata, imat ćeš i MapSource tipku.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#423 |
Župnik
Datum registracije: Jan 2007
|
jest udaljeni gps mi je namjesteno....to je ok? a sto se tice mapa tu imam mali problem....znaci udjem u skupovi karata i tamo mi pise .detaljne karte i ispod toga E:/GARMIN/ i udjem unutra i pise adria route 2.30nt i dolje pise ovaj dio sta sam odabro hrvatska i slovenija al nemoze se nis odabrat...isto tako pise i velicina neka u megabajtima koja iznosi 78.2mb to je valda od te mape il sta..... kodmene je jos problem u mapsource kad udjem a predhodno sam otkljuco neku kartu...gore u ljevom kutu nemam za birat vise njih koje sam otkljuco tako da neznam u cem je frka.... tako to izgleda |
![]() |
![]() |
![]() |
#424 |
EMP moderator
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#425 |
Župnik
|
evo ga pro radio je garmin i radi ova adria ruta sto sam stavio al jos imam jedan problem koji nisi shvatio kako sam ja objasnio..... znaci u Mapsource programu kad imas vise karata onda gore ljevo mozes birat ...kao sto je ovdje na slici zaokruzeno......ali i kad imas jednu kartu moralo bi ti pisat koja je trenutno isto ovako samo nemas sta za birat jer je ta jedna i odabrana je vec ako me kuzis......meni u mapsource nema tog izbornika za mjenajt karte i koliko got puta otkljuco si novi kartu ona se ne doda u mapsource... otkljucavanje i dodavanje karata radim kako je opisano u onoj temi na caffe mobil forumu sto sam prije naveo link.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#426 |
EMP moderator
|
Pa koliko si karata instalirao? Ako je jedna, nema tog padajućeg izbornika...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#427 |
Župnik
|
mora bi padajuceg i kad je jedna instalirana,samo sta nemos birat tj kad stisnes neotvara se padajuci,,,,kuzis....a ja sad si stavim recimo kartu europe istim nacinom kao i ovu adria i nema je u mapsource za nac i prebacit na mob....nest mi nestima i neznam kako da to dovedem u red.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#428 |
EMP moderator
|
Nema ga! Izbornik će se pojaviti samo kad imaš dvije ili više karata. U tom slučaju će se pojaviti i No map opcija. Sve ti štima, koliko vidim...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#429 |
Župnik
|
da al zasto se meni onda nepojavljuje nis,ja sad imam u mapsource samo adriu...stavljo sam vec par puta europu i jos par njih al nis se ne dodaje i ne vidim to st ostavim u mapsource....jel mozda ima neka druga opcija u mapsource di se moze otvorit karta koje je dodana nakon ove sto sam dodao kao prvu (adria route ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#430 |
EMP moderator
|
Očito se ne kontamo najbolje... Gore na slikama imaš AdriaRoute i karta ti se prikazala. Što bude kad prebaciš na Europu? Karte možeš prebacivati preko MapSourcea ili direktno na mobitel staviti gotovi IMG file, ali puno je bolje preko MapSourcea...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#431 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
--> |
![]() |
![]() |
![]() |
#432 |
Awesome dude!
Datum registracije: Nov 2008
|
Jel ima još netko problema sa updateom na v31? Kad skine update čuje se zvuk iz windowsa za iskapčanje uređaja i kaže da update nije uspio te da izvadim usb, bateriju da je vratim i da držim 1 sek gumb za uključivanje, ja sam probao to nekoliko puta ali uvijek isto, krene update i onda opet taj "error". Srećom mobitel je uredu i sa starim firmwareom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#433 |
EMP moderator
|
Updateaš preko FOTA-e ili NSU-a?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#436 |
EMP moderator
|
Nemoj, izgubit ćeš hrvatski izbornik. Probaj preko FOTA-e...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#438 |
Nisam skrolo
Datum registracije: Jul 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#439 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Svi koji imate plavu verziju koristite ovaj product code balkans blue- 0559395 Za njega prvo izađu svi najnoviji update-ovi za ovu regiju. Ako vam se nesviđa plava boja, promjenite product code u balkans red, black, grey, green i reinstalirajte firmware preko NSU-a i imat ćete tu boju. Ja si planiram preći na crnu boju. Najjednostavnije update-anje je promjeniti product code preko JAF-a, i preko FOTA update-at (podrazumijeva se da si nađete jaki signal WLAN-a) i sve će se samo uraditi, ali pošto WLAN kod XM5800 barem meni nije toliko pouzdan ja rađe update-am preko NSU-a. Na bug forumu je par ljudi imalo problem sa JAF-om tj. nije im očitavalo ništa kada su kliknuli "read". Problem je bio u tome što su imali upaljen OVI suite, nepitajte zašto. Ako se nekome Garmin freeza kada surfate po karti , toga u v30 i v31 nema više barem meni se više nedešava.
![]() |
#440 |
Outlaw Torn
|
Cek, ovaj dio mi nije jasan - ako te dobro kuzim, ovo se odnosi na onu crtu na bocnoj strani moba? Kako? :-k
![]() |
#443 |
Outlaw Torn
|
![]() |
#444 | |
Nisam skrolo
Datum registracije: Jul 2009
|
I ja sam se sjetio da bi mogo na crnu poslije update-a... ![]() Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#445 |
Outlaw Torn
|
![]() |
#446 |
Awesome dude!
|
Pa promjeni ti temu mobitela u tu boju koja je boja product code-a, npr. imaš plavu crtu na mobu i staviš black product code, osnovna tema mobitela će ti biti crna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#449 | |
Awesome dude!
|
Citiraj:
Evo, tu sam (bug forum) Nabrajao neke zanimljive, neke korisne i neke nepotrebne. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#450 |
EMP moderator
|
Od korisnijih imam: Sygic Mobile Maps - rezervna navigacija Google Maps - slično kao i na PC-u uz dodatak navigacije Gmail - mislim da ne treba objašnjavati eBuddy - IM za razne protokole SymSMB - omogućava shareanje i pristup datotekama na WLAN mreži Ovi Store - za skidanje aplikacija s Ovi-a MailForExchange - spajanje na Microsoft Exchange servere ScreenSnap - radi screenshotove ekrana PowerMP3 - nešto napredniji MP3 player BrightLight - od LED-ica kamere radi svjetiljku Y-Browser - napredniji file manager Handy Blacklist - blokira neželjene pozive Energy Profiler - prikazuje grafički prikaz potrošnje baterije, razine signala itd. ThePencil - dodaje mogućnosti olovčice sa starih Symbiana QuickOffice - omogućava otvaranje i editiranje doc, xls i ppt dokumenata Adobe PDF - ne treba objašnjavati Psiloc World Traveler - daje najnoviju vremensku prognozu i tečajnu listu, a ima i slikoviti prikaz Zemlje i svjetsko vrijeme ScratchPad - brzo piskaranje stylusom, kao po blokovima Za gubljenje vremena tu su: Fifteen - slagalica Marble Maze / Resco Bubbles - igre kojima se upravlja preko accelerometra Paint Pad - crtkaranje kao u MS Paintu Blackboard - simulacija školske ploče i krede
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|