|
![]() |
#1533 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Jel ima neko slike VTX HD4870 ili HD4890 da vidim kako izgleda i dal ima referentni hladnjak? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1534 |
Oppa Gangbang Style
Datum registracije: Jan 2009
|
mislim da je već neko stavljao slike http://www.novabilgisayar.com/urunle...HD4870_512.jpg ili ova sa njihove stranice http://www.vtx3d.com/images/products...GB_GDDR5_b.jpg ili ovo http://www.novabilgisayar.com/resim_...X3D_HD4890.JPG 4850 http://www.novabilgisayar.com/resim_...HD4850_1GB.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#1535 |
Premium
|
Hvala, odlično ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1536 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
pozz ljudi, imam jedno pitanje, naime dok sam preuredio kablove, nanio pastu na GPU ( http://www.guru3d.com/article/force3...mb-dht-review/ ) i pocistio prasinu temperature su bolje nego ikad, ali i dalje postoji problem! Naime za vrijeme igranja ''jacih'' igrica etc. GTA4, Crysis grafica laaaaaaagano(potiho) ''pisti''(nisam siguran da je dobra rijec). Dali bi se trebao zabrinut? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1541 |
muimerP
|
Koliko?Pa ja mislim da nemože loše, kod mene je na 1600x1200 funkcionirala super, jos sa amd 4400+ ![]() Mislim kakvo pitanje, pa grafa je pila...možeš ti i od gigu uzet, ak na to misliš.
![]() |
#1542 |
Registrirani Korisnik
Datum registracije: Nov 2008
|
nee, imam već tu grafu i monitor od 22" i pila je samo što sam uletio u neku kombinaciju pa si mogu ubost 24" pa me zanima sad hoće i dalje bit pila kao na 22" do sad su sve igre išle na max ko podmazane (čak i Crysis, osim zadnjeg Boss levela gdje sam morao smanjit skoro na min sve) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1545 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
Bit će pila, bez brige. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1546 |
konjpjukter
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1548 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Ma nisi ispao glup nego pretjerujes, slideshow od 15fps-a nije igranje, no nema veze. Bit ce ti ta kartica super za 24'', naravno nece bas sve igre tjerat na ultra detaljima, ali taman dok ne pojeftini serija 5k ![]() A s druge strane, bilo bi ti glupo propustiti priliku za nabaviti veci monitor ako vec mozes. U dogledno vrijeme dok budes unaprijeđivao mainstream grafe ce biti zvijeri sve ugl (barem tako kazu) pa zbilja nema razloga za brigu |
![]() |
![]() |
![]() |
#1549 |
Registrirani Korisnik
Datum registracije: Nov 2008
|
ok, tnx meni jedino FC2 trzao na max sve i eto Crysis zadnji level ostale igre sve, a igrao sam jako puno igara idu glatko, a sad eto vi mislite da pretjerujem a ja ću se igrat na max ![]() aj tnx na odgovorima! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1550 |
Banned
Datum registracije: Jan 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1551 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
pa ako ti ne radi baš ništa u win7 x64, isprobaj koji takt ti je stabilan na XP-u sa OC programima, i onda to ukucaj u BIOS grafe kao takt za 3D. tako će ti raditi neovisno vozio ti xp,vistu ili 7icu ![]()
![]() |
#1555 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
@DomagojX - Možeš instalirati Rivu Tuner i na Windows Vistu ili 7 x64. Prije instalacije moraš napraviti reboot, i prije ulaska u Windowse pritisnuti F8 i ugasiti driver signing. Tek nakon toga možeš instalirati Rivu. Samo moraš imati na umu da trenutna verzija (2.24c) ne podržava Catalyste 9.9, samo 9.8 i starije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1557 |
ZeNgE_Tiho_Cro
Datum registracije: Feb 2008
|
Problem ATI 4870 GS Gainward
jučer normalno ugasio kantu i danas ne pali monitor, ne pokaže niti boot, windowsi se izbootaju do kraja (odsvira uvodnu melodiju XP) a prema zvuku bi rekao da grafička vrti oba venta na 100%. Pokušao sam je izvadit i prebrisat konektore i clear cmos no nije pomoglo. Ima li pomoći osim servisa? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1558 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Moze pomoc? Imam Sapphirovu Toxic verziju 4870 1gb graficku. Super gura sve, ne zelim se sad zamarat sa clockanjem (2d i 3d), ali imam jedan problem. Naime, nekad tokom igranja, jednostavno se zamrzne na par sekuni, nekad skorz. Razlog? Drivers stop to respond i ponovo "ozive". Novi je sustav, Win 7 x64, sve komponente nove. Directx update, driveri update... Znam da jos ljudi ima taj problem, ali nigdje nisam naisao na neko konkretno rjesenje.
![]() |
#1559 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
kakve su temp prilikom toga? pokreni riva tuner u pozadini pa da vidiš grafikone temperature i taktova. da vidiš kako to izgleda(nije 4870 u igri): SLIKA za prvu ruku enable overdrive i stavi vent na max, apply pa vidi. ![]()
![]() |
#1560 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Izgleda da ovo pomaze, napravio sam 2 profila, pa kad idem u igru, digunto je na 80%. Nakon pola sata igranja recimo TD Unlimited, tem ne prelazi 60C, isto je i sa COD4, a nije blokalo jos... Moguce da je do toga...
![]() |
|
|