|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2009
|
alienware???????
Bok! Zanima me kakvo mišljenje imate o alienware prijenosnicima??? koliko se zagrijavaju??? da li su to kvalitetni prijenosnici??? na netu sam vidio da imaju neke bijesne konfiguracije..... ima li gdje u hrvatskoj za kupit alienware prijenosnike??? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
DELL Alienware M17X (N0118) Boja: SPACE BLACK, Intel Core 2 Duo T9600 2.8GHz , 17" WXGA+, 4GB DDR2, 500GB HDD, SLI Dual nVidia GeForce GTX280M 1GB GDDR3 , DVD±/R/±RW, W-LAN, BT,HDMI, Vista Ultimate 64, Jamstvo 36 mjeseci 20.512,00 kn (uključen PDV) http://www.superbit.hr/Prijenosna-ra...uct-flyer.html |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Pa hebote mogli su za te pare staviti bar full hd i blue ray ako ne i BR pržilicu... inače nije to ništa kakvih alienware ima makina.... hehe |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
pa da kupim si to i imam odmah 3 particije svaku na svom hardu od 500gb, kud češ bolje, kad idem u defragmentaciju malo će potrajat ali nema veze, cijena prava sitnica, vidio sam nekakvog lenova nedavno za 37500kn čini mi se ovaj je još i dobar haha |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Je gosp. Ševa imaš prav, ja sam išel u školu tj. oko nje davno kao i ti, pa sam već pozabil tu gramatiku, ali hvala Bogu ti buš me ispravil navek ak treba ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
3999k eura. Znaci 4. Onaj 1 euro ti za pivu ostane. Al ispred ducana, a ne u nekom bircu jer su skuplje ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|