|
![]() |
#31 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
![]() |
#32 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Baš sam se zaželio Silent Hilla kad ono izašao novi RE,i ajme dobar je ![]()
![]() |
#33 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Ova igra uopce nije nikakav horor barem ne peti dio, sve je tako osvijetljeno (valjda zbog afrike) i uopce ne dobiva nikakvi horor efekt, sto se tice municije tu su ga malo previse pretjerali buduci da oboje likova treba municiju i jednostavno je nema dovoljno, a mutiranih cudovista ko u prici... Sto se tice same igre ona je dosta dinamicna, ali jednostavno kretnja likova/kamere je tromo, onaj inventorij je ubitacan i veoma lose slozen, healing epruvete se ne stackaju, sprejevi isto tako itd itd ima dosta toga sto mi se ne svida... Igra pati od teskog konzoltitisa "Press X not to die" (ovo me najvise nervira u samoj igri) i jednostavno mi nije sjela dobro, ali ipak cu ju zavrsiti do kraja jer mi se sama prica svida. Definitivno po meni ova igra ne zasluzuje ocjenu 9... |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Fala ti Bože ![]() Sječam se prijašnjih, jedna tipka da prirediš dizanje, pa sa drugom ekšuali digneš pušku, pa sa strelicama nišaniš ali nije fiksno nišanjenje već se stalno vrača u sredinu pa moraš tapkat da nanišanih i tek onda pucaš ![]()
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
ja ga proso na Xboxu igra je predobraaa ![]() evo krenuo sam da igram na PC-u, 1920x1200, sve high 16x AA, radi ko beba nema stekanja,DX10 mod Windows 7, mogu rec da je grafika dosta bolja i igrivost na PC-u neg na Xboxu, tam mi je dosta teze ciljati neg tu s misom ![]() Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 16.09.2009. u 17:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Evo odigrah nekih sat vremena, i igra me oduševila. U biti, ništa manje nisam niti očekivao. Igra nema onaj horor štih prijašnjih rezija, ali nije mi to presudno, igram novi Silent Hill paralelno pa se to upotpuni ![]() Igra je odlično portana, usporedio bih ju sa zadnjim Devil May Cry po tom pitanju, izvrsna grafika, vrti se fenomenalno na max postavkama (na 1440x. 2xAA), kontrole su odlično prilagođene PC-u, samim time je i igrivost na razini. Igra mi radi bolje nego onaj benchmark koji je nedavno izašo. Sve u svemu, još jedan pogodak za Capcom, jedina želja sad mi je da sljedeći rezi vrate korijenima u smislu horor štiha, imaju sada odličnu podlogu za napravit pravu čistokrvnu Resident Evil igru. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Guest
|
jel nekome "ide" na Veterean težini ili se samo meni čini da nema smisla? |
![]() |
![]() |
#41 |
Guest
|
ma ja uvijek igram sve na najteže , ono iz principa ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Evo mene Zavrsio amateur,normal i sad sam chapter 3-2 na veteran Btw - ako nekome smeta ''svjetlina afrike'' promjenite si filter graficki u HORROR Filter se mjenja pod settingsima prije ulaska u igru Netko je gore napisao da mu smeta ''press x '' pa kakve to ima veze? To nije neka velika smetnja, sigurno si igrao COD 4 u kojem trebas 4-5 metaka iz M16 da ubijes nekog dok eto u real lifeu mozes iz prvog metka a da ni ne pogodis srce ili mozak, i svejedno joj nisi skidao ocjene radi toga...lol RE5 10/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() Svako ima pravo na svoje misljenje i jednostavno mi je pocelo smetati u svakoj novijoj igri koja je portana s konzola ili radena za piceka i konzole to ima, pogotovo RE kod cut scena kad maknem ruke sa misa i tastature i onda iznenadno se pojavi npr "Press a+d to dodge" i to nekad iste stotinke moras stisnuti da bi upalilo... btw HORROR filter se tek kasnije otkljucava |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
Jel može neko uploadat savegame, nisam napravio profil i ostao sam bez savea!!! Trebam chapter Chapter 2-1, sami početak! Pa di ste sad svi?!?!??!?! Noć je mlada!!!
Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 18.09.2009. u 08:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Gamer 2 the Bone
|
Ja evo na onom dijelu gdje treba roknut onim satelitskim laserom ono veliko prkno na brodu. Još malo pa gotovo, nadam se.
![]() |
#52 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
![]() |
#53 |
Gamer 2 the Bone
|
![]() |
#54 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Oće mi neko dati save?! :-) MSN mi je pop23@net.hr :-)
![]() |
#55 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Igra je jednostavno predobra. i odlično optimizirana radi sve na max na 1680 dx10 jednostavno klizi cijelo vrijeme. Prića je fora, ali bolesno dobar ugođaj što nikad ne znam kakav level sljedeći očekujem... Volio bi istina da ima 30% više municije barem ![]()
![]() |
#59 |
Župnik
Datum registracije: Jan 2007
|
aj ekipa jel zna neko u cem je stvar neda mi se igrat bez toga da cujem razgovor u animacijama i ostale zvukove koji se necuju....taman sam na pocetku....i igra mi se al ne dok ovo nerjesim.........frend ima na svom kompu installirano i normalno mu je sto se tice zvuka a i sveg drugog... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|