|
![]() |
#331 | |
gejmer
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Nego, ne znam jel ranije spomenuto, ali ja cim sam upalio igru sam odvrtio staze i kad sam ugledao nju igra me osvojila. Dakle stavili su NORDSCHLEIFE. Staza je odlicna kopija prave. Gusta suma po cijeloj stazi, bas onakva kakvu je se i sjecam. Za razliku od GT4, gdje vlada malo oskudniji okolis. Ipak, sama staza je u GT detaljnije obradjena (pri tome ne mislim na grafiku) i zbilja joj je dodijeljena posebna paznja s vozackog aspekta. Kod N4S imam zamjerku na neke zavoje u koje je jednostavno moguce prebrzo uci tj. proci (to se prvenstveno odnosi na niz zavoja nakon startno ciljne ravnine i zadnji zavoji prije dugacke ravnine) i skoro pola minute bolje vrijeme napravim nego u GT4. Vjerojatno je to taj arkadni naglasak koji u ovoj igri ipak malo vise vlada nego sto je to kod GT4. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#335 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#337 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
to je aspect 16:10 i u svakoj igri normalno stavim tu rezu i jedino vamo zeza...a kad se stavlja reza tamo sa strane piše koji je mode allowed i za rez 1600 piše da fullscreen nije,a što je veća još fora kada uđem dok je windowed mode on onda ne vidim pola ekrana...idem sad probat nove drivere stavit iako mislim da nema veze to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#342 |
volveraš
Datum registracije: Oct 2007
|
Smrzne se na prvom loadingu. Probal sa kompatibilnost na XP/Vista - čorak. Ak ima ko kakav savjet - PM. Fala
![]() |
#343 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ja igrao jucer od 22 do 01h. Sada slijedi nastavak. Cak u pocetku mi je licilo na simulaciju dok sam vozi onaj BMW najslabiji i to dosta oprezno, ali kada sam dosao do GT40 i stisnuo ga do kraja vidis da je to ipak vuce na arkadu koja hoce biti simulacija. Cini mi se da je upravljanje dosta predvidljivo, i auto se dosta lako hvata. Undesteera nema (valjda jos nisam naleti na FWD) dok je oversteer dosta izdrazen i gotovo je siguran kod jakog kocenja (omjer kocenja nisam jos vidio da se moze mijenjati kao ni citavi setup). Ukratko definitivno se ispalti probati, dusu dalo za gustanje.
![]() |
#346 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
Ja ubacim, skoči autorun, kliknem install, čuje se neki "pling" zvuk od windowsa i ništa. Nakon toga kad god kliknem na setup ili autorun, ništa se ne dogodi. ![]() Help anyone? Čujem da na 64bit sustavima ekipa ima problema s freezanjem i rušenjem, al nisam našo da neko nije niti instalaciju uspio pokrenut...
![]() |
#348 | |
gejmer
|
Citiraj:
![]() Povlacim rijeci kako je ovo najbolji N4S serijal... Porsche i dalje no.1. Ajmo, volan natrag na plejku i GT4 ![]() SHIFT+DEL ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#350 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#354 |
gejmer
|
Zadnje izmijenjeno od: Nebbo. 16.09.2009. u 20:41. Razlog: drugi BSOD |
![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
netko je spomenio da je super optimizirana igra,pa i nije baš da nije zahtjevna,na mojoj kanti sve max,FSAA off i reza 1280x1024 ne radi baš bajno,padnu frejmovi čak do 20...a i nije baš da mi se čini nešto posebno,nekako me se više Grid dojmio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Istina, igra je doslovno arkada koja bi tu-i-tamo htjela biti simulacija. Grafika ludilo, ali npr. Grid mi je ipak bolji po osjecaju u voznji. Ovdje ima nekih nelogičnosti, a najveći problem je što ne znaš kako pristupiti igri, shvatiti je ozbiljno i paziti na gas, ili arkadno pa gas do daske i probati proći zavoj sa 300km/h. Za što se god odlučiš nije dobro. Ovo prvo svi te prolaze i igra daje lažni osjećaj da možeš stisnit gas, a ovo drugo neizvedivo jer onda stupa na snagu njen simulacijski karakter, pa te okrene i razbije ili baci u bok koji ne možeš izvući... Tako da se osim igre, moraš igrati i sa balansiranjem sebe. S volanom je neusporedivo bolja. S tastaturom bi ocjena bila 7/10 (prvenstveno zbog iritantnog steeringa), s volanom 8.5/10. Ipak na kraju i nije toliko loša. Eye-candy grafika i lakše upravljanje vozilima je čini idealnom za opušteno ubiti vrijeme. Ako pak želite nešto realnije, onda preskočiti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#360 | |
gejmer
|
Citiraj:
U dvije recenice si savrseno opisao novi N4S... Po meni bi to trebalo nakeljit na svaki DVD box u ducanu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|