|
![]() |
#331 | |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Stvarno lijepo. Jedva čekam da izađe.Jel možda postoje kakve špekulacije o zahtjevima?
![]() |
![]() |
#332 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Jos MP gameplay-a http://www.gametrailers.com/video/ca...-warfare/56042 http://www.gametrailers.com/video/hi...-warfare/56050 http://www.gametrailers.com/video/hi...-warfare/56052 http://www.gametrailers.com/video/hi...-warfare/56054 http://www.gametrailers.com/video/hi...-warfare/56056 http://www.gametrailers.com/video/hi...-warfare/56058 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#333 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
![]() |
#334 | |
Playmaker
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Premočno ![]() Sljedeči mjesec će biti posao pa na COD pa posao pa na COD. Kakav gameplay. Mapa možda malo preurbanistička, nadam se da će biti više mapa tipa OVergrown i Creek a ne onih tupavih Backlota i sličnih, no kako god, i prije izlaska joj dajem čistu desetku Onaj Predator Missle je kewl ![]() Puno novih oružja, kako je i najavljeno, još držim fige za G3
![]() |
#339 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#340 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Ja imam osjecaj da ce biti previse noob perkova i oruzja (kao p90, lmg-ovi, marty,last stand.....) i da ce ubijat gameplay, kao sto Brodjo kaze i ja cu cekati promod bas zbog ukidanja noob dijela igre....
![]() |
#341 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Samo vi čekajte promod, igrajte ko pravi profesionalci, ja jedva čekam da igram ko noob, da se zabavim. Imam skil od cod4, budem na bihnet tdm među top3, al ja se zabavljam, a ne da budem leet. Predator volim te ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#342 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Heh kad bi onda u promodu samo to ukinuli barem, samo ta neka oruzja i prekove (njih se ionak ne treba), al ne da ona oduzmu "dusu" igri, sve mrtvo izgleda na promodu, grafika je neka smotana etc |
![]() |
![]() |
![]() |
#343 | ||
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() Ja to skroz zaboravio, damn AMeri i njihovo M/D/Y ![]() Citiraj:
![]() Kao i onaj recimo što češ moći uduplavati u kill streakovima, dakle sa 3 dobiješ UAV a sa 10 kill streak opet UAV ![]() A što se tiče ovog ubijanja čari igre njub perkovima i oružjima, normalni ljudi si nađu normalne servere di igra normalna ekipa sa normalnim oružjima i perkovima, ne kužim čemu whine-anje, fala Bogu pa će biti tisuće servera, nije da se neče moći nači pa će morati na polu("pro")mod ![]()
![]() |
![]() |
#344 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Zadnja dva CoD naslova su takodjer izasla u 11. mjesecu, tako da ce i ovaj, to im je tako zadano od strane Acitvison-a. Najvjerojatnije ce i slijedeci CoD doci u studenom 2010. godine. |
![]() |
![]() |
![]() |
#345 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Speaking bout a noob perk ![]() Ma ljudi previše zapomažu,žale se na GL(iako sad sve manje) a stvar postoji i stavljena je u igru da bi se koristila... isto kao i bombe i sve drugo. Marty je debilana i totalno nepotreban dok LS,nemam nish protiv,uvijek moš koji bod pobrat nakon što je drugi posao obavio hehe BTW,Neznam dal je bilo: http://arstechnica.com/gaming/news/2...m_campaign=rss |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#346 |
Playmaker
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#347 | |
Bazinga
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#350 |
Playmaker
|
LoL, aj dobro kak ti kazes, inace igram ga od kad je izasao, igrao sam i HC i nakon sto sam probao promod odmah sam zauvijek ostavio HC. Ovdje se gleda tvoj aim, a ne na kao HC, uzmi bilo koje oruzje i sprayay ko tard. Mislim ono di je tu smisao? |
![]() |
![]() |
![]() |
#351 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
![]() smeh od moda, pam jos ajde, al ovo...totalno ubije car igre.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#353 |
Bazinga
|
A na promodu se ne spreya? Zato svi koriste male kalaše. Zakaj naprimjer ne uzmu m16? Ajde meni dokaži tu svoju tvrdnju sa scopeom, i neću niti riječi više reći. Naravno na serveru bez lag-ova.
![]() |
#354 | |
Premium
|
Citiraj:
dovoljno je 2 ako lik stoji na mjestu i oba mu u prsa spicis recimo, inace nije ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
Bazinga
|
Ne pričaj gluposti. Kakav mrtvi aim? Na promodu niko ne cilja nego samo sprejaju. Zato ti onaj križić izleti 5 puta i onda ti izbaci +3 za assist.
![]() |
#357 |
Playmaker
|
Kad budeš igrao protiv nekog pravog med+/high clana shvatit ćeš što govorim, ne možeš gledat na pubu, jer su tamo uglavnom svi low skill i sprayaju jer igraju prvi put, ili su prešli sa HC-a. NHF al to je moje misljenje. ovo je ošlo daleko u OT pa bi mogli malo pričat i o MW2 jel ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Bazinga
|
Nećemo ić u OT, ali samo da još kažem da sam se nakon 1000+ sati naviknuo na HC i malo mi je teško sad na eSubinom serveru igrat promod.Iskreno, baš i ne želim jer više volim HC. Samo što je, istini za volju, HC u četvorci stvarno hardkor. Ljudi su malo "premekani", a na običnom su malo "pretvrdi", ako me razumijete. Trebalo bi malo to izbalansirati i izbacit HC. Ostavit HUD i normalno, ali da se malo damage pojača.
![]() |
|
|