|
![]() |
#391 | |
Istrian Lifestyle
Datum registracije: Jul 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#392 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ne zaboravi prije početka instalirati usb drivere sa dvd-a. btw, frend i ja nismo u meniju mogao naći 'Prijenos podataka' kod spajanja njoke na komp, kako se navodi u tekstu, pa smo odabrali 'Masovna pohrana' (glupog li prijevoda) i sve je radilo ok.
![]() |
#394 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Ma hvala na savjetima "šta i kako i gdje" ali to mi nepomaže jer sam probao pa neradi kako treba i to mi je prvi mobitel sa OS-om tako da nemam pojma gdje i kako početi.Isprobao sam kojekakve opcije i poskido 5GB kojekakvih karata navigacije i hrpe sranja koje sigurno netreba pa se izgubio u moru opcija i pojmova. Instalirao sam drajvere i sve imam na kompu što treba ali neznam upotrijebiti ![]() Ako netko želi pomoći na način kako sam naveo(ako ima dobrovoljaca) ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#395 |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Zna li netko kako postići da mi postavke o glasnoj/tihoj dojavi poziva sa određenih brojeva vrijede i za poruke? Npr. napravim da mi samo za određena dva-tri broja zvoni, a za ostale da ide na tihu dojavu. I to šljaka super, ali zašto isto ne vrijedi i za SMS-ove? |
![]() |
![]() |
![]() |
#396 | |
Nisam skrolo
Datum registracije: Jul 2009
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#397 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Mob će se sam resetirat i onda napravi hard reset kada se upali "#*7370#" Ja osobno imam v30.0.11 firmware, i sve je brže nego na v21 firmware-u i v11(pogotovo). Imam onu youtube aplikaciju i kao na onom videu se brzo otvara,možda čak i brže. Karte za europu mi se neda stavljat, koštaju 1.5GB. Držim je zasad samo adria route-a 2.30 i garmina xt 5.50. Sa firmware-om v30 mi se više nefreeza garmin, nešto su govorili da su povećali ram u novom firmware-u ili šta već. EDIT: ispravljeno.
Zadnje izmijenjeno od: DraŽ. 14.09.2009. u 21:14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#399 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2008
|
Dobio sam mobitel prije nekoliko dana pa bas i nisam sve pohvato. Zanima me koji je najbolji format za gledat video (filmove) na mobitelu te kako ubaciti titlove za film? Koliko vam traje baterija? Koje korisne programe mi preporučujete? Hvala puno svima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#400 | ||||
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
Citiraj:
Baterija traje 4-5 dana, ako svaki dan pošaljem par poruka, par minuta razgovaram i okinem par slika. Kad često koristim navigaciju, traje oko dva dana.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#401 |
Outlaw Torn
Datum registracije: Mar 2007
|
Imam jedno glupavo pitanje. Kada mijenjam product code, u koji da promijenim a da ne zeznem stvar? Nasao sam na jednoj stranici popis svih product codeova, ali kako znati koji podrzava v31? I jos nesto, je li moguce nakon toga vratiti se na originalni product code? Radi garancije.
![]() |
#402 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2008
|
A što se tiče titlova domy? |
![]() |
![]() |
![]() |
#403 | |
EMP moderator
|
Citiraj:
Balkans Blue: 0559395 Balkans Red: 0559299 Balkans Black: 0573762 Firmware v31 imaš za sve Balkans kodove i možeš vratiti natrag na originalni kod. Sve ćeš već vidjeti, neki podržavaju u odvojenom fileu, neki "lijepe" na film.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#404 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Dotad, ćevapi su na stand-by-u ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#405 |
EMP moderator
|
I zbog kave i zbog posla... ![]() Ne vidim zašto bi gubio garanciju, T-Mobile ti je kriv što ne možeš "normalnim" putem staviti novi firmware.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#407 |
Premium
|
Nisam znao da je dostupan v31 firmware... Evo preko fota update-ao prije par sekundi. (za ovo sam znao još prije)
![]() |
#408 |
Outlaw Torn
|
Cini se da je nesto brzi... Moram jos vidjeti sto je sa zvukom preko sluski. I nesto brze browsa. No... Imam problem za koji sam se nadao da su ga sredili - alarm ne radi kad je mob ugasen. Nije ni na v21, nece ni sada na v31. Ima li itko slican problem?
![]() |
#409 |
Premium
|
Kada je ugašen ili u stand by-u? (Zašto ga gasiš?) Ja znam da meni neradi ova vrag uređivanje slika. Netko sa cafe-a mi je rekao da napravim hard reset dok mi je kartica vani i stvarno kada kartice nije bilo uređivanje slika mi je radilo, i kada sam ju stavio natrag opet neradi. Moram formatirat cijelu karticu.
![]() |
#410 |
Outlaw Torn
|
U offline modu radi, ukljucen radi, samo kad je ugasen ne. Sto mi je supercudno jer je alarm tako radio na najranije Nokiji 6610 (OK, usporedba nema smisla, ali opet). Gasim ga jer gasim mobitel nocu vec dobrih osam godina, jos od prve 3310-tke ![]()
![]() |
#411 |
EMP moderator
|
Brb, meni radi, u roku par sekundi se mobitel boota, krene alarm, prekinem ga i onda pita želim li uključiti mobitel.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#412 |
Outlaw Torn
|
![]() |
#413 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
dignuo novi product code... vip crni model na balkan black, nutra je 31.0.008 i tak... radi i dalje ![]() veća brzina se odmah primjećuje u radu, skinuo sam youtube aplikaciju, ali preko nokia browsera nešto brže streama, dok je kvaliteta slike i sama kvaliteta playbacka osjetno kvalitetnija. znači ni od toga ništa ![]() garmin i dalje dela bez greške (adria 2.3, garmin .50)... uglavnom jedino što sam ja primjetio je veća brzina prilikom rada. |
![]() |
![]() |
![]() |
#414 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#415 |
Outlaw Torn
|
Iz nekog razloga,proradio je sam od sebe..Inace,koristim YouTube aplikaciju, na v31 firmwareu zvuk je tisi,slika losija i trza u usporedbi s nativnim browserom. Ima li tko iskustva s time?
![]() |
#417 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#420 |
Župnik
Datum registracije: Jan 2007
|
evo jedno pitanje vezano za garmin xt...radio sam po ovim uputama i sve ljepo stavio i instaliro na mob.... http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=60969 ali nenalazi mi satelite ,i kad si unlockam mapu u mapsource i prebacim na mob nema je na mobu....sad neznam mozda se mapa mora nekako odabrat il sta jer stvarno nisam nikad radio s garminom??? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|