|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Potresno:(
http://www2.memlane.com/jmilner/stairwaybackwards.htm evo link poslušajte pa komentirajte Vjerovatno vas je većina to čula, ali ja nisam, mislim netko mi je to prije rekao, ali tek sam sada se odlučio nakon razgovora o eaglesima to provjeriti P.S. Jeli to moguće napraviti?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Cul sam to, u svakom slucaju intrigantno.
__________________ |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Ne kužim, što bi to trebalo predstavljati? Ja ne razumijem ni riječi unatrag... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
speech of "devil"
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
cmiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Datum registracije: Jul 2003
|
glupost |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
definitivno rad vraga... ![]()
![]() |
#10 |
nemam kaj napisati
|
Bezveze. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Re: Potresno:(
Citiraj:
Prvo ta se tehnika sluzbeno zove Backward Masking. Spada u tehniku sublimacije (ovisno o culnom podrazaju) Imas jednu malu knjigu koja je izdana 1986. moze se povremeno kupiti kod nas po antikvarijatima i second hand music trgovinama : U.Baümer - Hocemo samo tvoju dusu. U toj knjizi (mada je vidno skolasticki zanesena) imas pokrivene sve grupe i izvodjace koji su navodno sotonisticki direktno ili indirektno vodjeni u svojoj glazbi. Opisi tajanstvenih dogadjanja i slicno, mozda ne znas, ali po knjizi John Lennon nije slucajno postao slavan i nije slucajno ubijen. Njegov likvidator je sam (knjiga tvrdi) takodjer sa jednom pjesmom bio zamoljen da ga ubije. Cak ni sami zivuci ostaci grupe ne komentiraju pjesmu "Bring on the Lucie" koja je po mnogima najizravnije sotonisticko stovanje i obracanje. Ima tu svega i svacega i ima i melodija sa jos izrazenijim manifestima te sfere. No nisam pretjerano fasciniran klasicnim CB gledanjem na Vraga jer to pomaze ljudima da budu licimjeri. Da sad na ulici ubijemo (ne daj boze) psa, bili bi proglaseni najvecim zvjerima. Kad svake godine sve tri religije pobiju citave sume zivotinja onda je to u redu ! Prinosis bogu nesto sto je vec njegovo, nema bas smisla. To meni izgleda samo po sebi prilicno sotonski ![]() Neki Krscanin ode u Afganistan sa svetom knjigom i moze igrati loto koliko dana ce biti na slobodi ili ziv. Dodje iz indije pronositelj mira Swami Maheswaranda i prijete mu (prikriveno) iz crkvenih redova smrcu. Dvije djevojcice sa sidom (ovo sam jos iz vana slusao) nemogu normalno ici u skolu jer su ljudi nepismeni. Jesi li cuo za jednu religijsku zajednicu u HR neovisno o vjeri da je ustala i rekla > pa ljudi kako se to ponasate zastitimo tu djecu - nista, muk i tisina !!!! Uz takve "dobre ljude" meni Sotona i ne treba jer oni ga sasvim solidno mjenjaju. Kad sam cuo da je sponzor Papi u spanjolskoj bio Mac Donalds skoro mi je pozlilo. Kakvo licimjerje. Citava podrucja afrike se unistavaju od gladnih usta za ispasu njihovih krava i takav koljac okolisa moze biti sponzor Papi ![]() Kome treba uopce Sotona pored ovakve uhodane ekipe na planeti koja je vodena lopta a ima samo 2% posto pitke vode ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Re: Re: Potresno:(
Citiraj:
jesan li u pravu ili se opet pokazalo da je pretpostavka majka svih zajeba?