|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
WD 320GB problem
pozdrav svima...kupia sam nedavno navedeni hard disk i windows mi nece da ga ocita...uopce se ne pojavljuje u mycomputer...na sestrinom laptopu i morm drugom laptopu uredno se prikaziju i ocitaje ga kao hard disk a samo na kompjuteru velikom nece....pokusa sam promijenit usb portove sve i nece opet...i onda nakon 100 put ga ocita radi malo prebacin jedan folder i opet nestane i opet ko da se izgubi nema ga nigdi...:S evo slika navedenog http://www.gadgetsandgizmos.org/wp-c...sport320gb.jpg |
![]() |
![]() |
#2 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Jel ga spajas naprijed na USB front ili za iza direktno na MBO?? Ako je ovo prvo,onda vrlo vjerovatno il USB gubi kontakt ili je kuciste smece pa ima takav USB... A inace preporucljivo je spajati te prijenosne HDD-ove iza na USB-ove ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
ma dragi na sve usb portove sam poksuava i opet nista... i sve sam iszteka usb samo njega usteka jer sam mislija da nema dovoljno napajanja i opet nista...i na prednj i zadnji port..nista... |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|