|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2009
|
QUADRO DVD-505
Mogu li se ikako povecati titlovi u gore navedenom dvd playeru, tj. dali netko ima neki moddani firmware za njega ili bilo kakvu soluciju da se titlovi povecaju?
![]() |
#2 |
Registered User
|
Evo, poslao sam mail tehnickoj podrsci inema, i ocekivano, nista od vecih titlova, ali su mi poslali novi firmware sa ispravljenim sitnim bugovima... uploadao ga i radi... no sad kad vec imam firmware, dal netko zna kako i kojim alatom povecati titlove, uvesti 3. liniju i tako to?? link od firmwarea inace chip je mediatek mtk1389de ajd pliz pomoc!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Evo vidim da nitko ne pomaze.. eh...al oke.. nasao sam na netu nekve programcice i uspio povecati fontove kod reprodukcije divx-a, pa ako netko zeli isprobati moj moddani firmware s vecim titlovima evo link od FIRMWAREA sa sturim uputama ![]()
![]() |
#4 |
Registered User
|
evo novosti... posto se potakla rasprava oko ovog dvd-a u zadnje vrijeme, uspio sam stupiti u kontakt s nekim rumunjem koji modificira firmware za philips (isti chipset kao i kod quadra) i covjek mi je izmodificirao firmware i ja malo promjenio fontove. ovako stvari stoje: sad firmware ima lijepsi filebrowser i pokazuje 46 znakova u nazivu i kad je usb u pitanju pokazuje i ekstenzije promjenjene su ikonice izbacena je ciriica i umjesto nje stavljen drugi latinicni font (taj font je u najvise modificiranih firmwarea) znaci bira se izmedju font 1 i font 2 a ne vise latinica ili cirilica dvije su verzije firmwarea jedan koji pokazuje sivu prozirnu pozadinu kod subtitlova i jedan bez nje DOWNLOAD: 2shared ili hotfile ili uploading
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
ja sam si stavio sad te velike titlove i baš mi ne odgovaraju pa bih molio nekoga da mi odg kako da vratim sve na staro!!!unaprijed hvala!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Obzirom da kolega Sleep nije tako često na forumu, probaj kontaktirat servis / support i izmolit origigi fw. Provjeri još jednom jel ima opcija izbora veličine fonta u sadašnjem fw. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Zato jer je to uobičajena praksa kod svih playera. Nije da se nije moglo napraviti da učita i titl drugog imena ako je to jedina datoteka s titlom, ali eto, trenutno stanje se uzima kao normalno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Pozdravljam kolege, davno je otvoren post ali ja sad imam problem. Dakle radi se o istom modelu quadra, 505. Sinoć sam prvi put probao staviti u njega stick od 8 gb. Piše nešto da traži ali ništa. U uputstvu kaže da ne podržava necertificirane usb uređaje? Što to konkretno znači? Ostali stikovi što ih imam od gigu, 2 i 4 rade bez problema. Pao mi je na pamet novi firmware i evo me ovdje. Samo ne znam kako se to radi na dvd-u. Da li je postupak isti kao na nitroboxu: firmware stavim na stick i kliknem ga u meniju ili ima nekih drugih peripetija? Hvala na pomoći unaprijed. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Why so serious?
Datum registracije: Dec 2007
|
Meni uredno čita i 8gb i 32gb stickove, samo moraju biti fat32, a ne ntfs. Imam gore ovaj firmware kojeg je sleep postao na početku teme. Šta bi značilo ovo za necertificirane, nemam pojma. Zadnje izmijenjeno od: markosan. 11.09.2011. u 23:04. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
|
Formatiran je na fat32, nije to u pitanju. Proizvođač je ADATA, možda ga zato ne prepoznaje. Stavit ću taj novi firmware. Možda to pomogne. PITANJE: KAKO SE STAVLJA NOVI FIRMWARE? Da ga stavim na stick otpakiranog i da ga pokrenem ili je neka druga procedura? Hvala na pomoći. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Why so serious?
Datum registracije: Dec 2007
|
Trebalo bi biti ovako: Staviš file mtk.bin na usb stick (u root), uštekaš stick u ugašeni player, upališ player, pritisneš tipku usb na daljincu. Onda će te pitati da li hoćeš upgrade, kažeš ok i čekaš. Kad izbaci cd tray možeš izvaditi usb. Upgrade će trajati još koju minutu i kad završi onda ti se player sam resetira. Sretno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
Zahvaljujem se svima a posebno kolegi markosan. Postupak je uspio a player je preživio. Navedeni usb stick od 8 gb opet nije htio prepoznati ali odgonetnuo sam i taj problem. Usb mi je profunkcionirao kod kolege, a u uputstvima za njegov dvd plajer lijepo je opisano koliko fajlova i foldera smije biti na usb uređaju da bi ga player prepoznao. Pošto je kod mene bilo još nekih fajlova i foldera (nekih programčića) samo sam to pobrisao i sve radi. No interesantno je da na manjim stikovima (1,2 i 4 GB) mogu imati i te dodatne stvari na stiku i da ga čita bez problema. Tako sam do sad uvjek imao nešto dodatno i nisam imao nikakvih problema. Eto nema logike ali je tako. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Ovak, imam jedan problem, valjda ću ga objasnit koliko je to moguće točnije: na više dvd playera (sony, everest, quadro dvd-505) koje imam doma, (svi podržavaju xvid,dvix,mp3 ...) imam problem da filmove prekidaju obično negdje pred kraj (npr. : Green Lantern MAXSPEED dvdrip xvid uvijek na 1:38.01) , pomislio sam prvo da je dvd oštećen, ali nije jer isto se događa kad pustim preko usb sticka... Pokušao sam maknuti titlove....pokušao sam svašta ![]() primjetio sam kad pokušam ubrzano preći taj dio filma, to odradi bez problema ali kad stisnem play, on samo zbloka i vrati na početak.... i koji im k*** znači ono pri učitavanju filma SINGLE ELAPSED prije samog starta filma?
![]() |
#16 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2014
|
Treba mi pomoc.Ima Quadro dvd 505 i nece u vecini slucaja da pusti film,ne podrzava format ili slicno.Sta treba da radim ???? Neki filmovi mi rade,kao i prevodi,dok neke nece uopste da prihvati. Sve filmove pustam na usb menjao sam formate stavljao sam .avi / .mp4 poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
mp4 su obično HD formati koje DVD playeri NE podržavaju. samo .mpeg2 i .avi |
![]() |
![]() |
|
|