|
![]() |
#2281 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
Prodajem: Hayes 9, prednju, s adapterom, 180rotor, malo korišten, pakne na 50%, nije odzračena,, fale šrafi na relaciji adapter / čeljust ( original šrafi fale , prilažem kompenzaciju ) šaljem poštom u svaki dio lijepe naše 50/50 poštarina. Cijena: 290Kn + poštarina kojih 15tak Ponude na PM ili 0997744356 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2284 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Frend i ja dolazimo sigurno, samo ako bude jako oblacno i naznaka kise onda nista od voznje. Svejedno koji dan, samo da nije jako rano ujutro. Najvise bi nam pasalo oko 10-11 jer nam treba najmanje sat vremena do trga od doma. A treba i nekaj jest doma ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2285 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Kupljen justy 5, isproban na fuelu, i skinut odmah ![]() Našao sam i novi XT lanac za 150kn, sad samo još kazeta i mašinica. @ buljo, jel prodana mašinica, ako nije, jako sam zainteresiran
![]() |
#2286 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Kupljeni šifteri X9 i zadnji mjenjač X9 i sad baš čistim lanac i kazetu od naslaga blata, prašine i zemlje ![]() Moram jako pohvalit X9 koji puno manje klapara od XTa ali i XT koji po meni finije prebacuje brzine. ![]() domy1 mašinica samo čeka da ju netko kupi, ako se kroz par dana nitko ne javi ovdje ide na drop bike a tamo će vrlo vjerojatno otić odma. Što se mene tiče subota bi mogla bit kišna, bar prvi dio dana, a što se nedjelje tiče više manje sunčano. Ajmo ovak neki pol tipa žderonje: Subota Buljo Nedjelja Buljo Meni je svejedno, ja bi da se nađemo kod one ceste za sljeme malo ispod tunela oko recimo 10, pol 11 najkasnije. Inače ako netko misli da ćemo ič gore to možete zaboravit, nemam konde tako da će bit puno stanki ![]()
![]() |
#2287 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
I jedno pitanje od nooba hidraulike. Šta trebam napravit, tj. otpustit da raširim čeljusti tj. pakne. Neznam kaj sam radio na biciklu je bilo sve ok, a sad je preusko i disk ne može ući unutra.
![]() |
#2290 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#2296 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Salvarez, izostavil si MIK-a za nedelju ![]() Ako je tako, onda idemo u nedelju ![]() ![]() ![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#2300 | ||
Moderator
|
Citiraj:
![]() ![]() Ti buš umro do gore, a uživao do dole. Mi ćemo ići lakše gore (iako upitno, jer ti komotno isto moš zalokat zadnju suspenziju), a dole ćemo ti jest prašinu ![]() Mora svima bit jednako. ![]() Ja do gore (u blizini tunela) znam 2 i pol puta. Jedan je makadam malo teži (TS staza od Pustodola) kojeg sam vozio do pola samo ne do kraja i mora se na jednom djelu gurat bajk. Druga je Lojstek na koji se može doći na 2 naćina - od tunela i jedan drugi koji se kreće od Lonjščine i spaja se na Lojstek (osobno meni draži). Ti nećeš ništa novoga kupiti, barem za vožnju do Maksimira na kavicu ? ![]() Citiraj:
![]() ![]() P.S. Jučer i danas sam si počistio lanac i namazao ga. Spreman je bajk iako su mi kočnice još popustile od zadnjeg spusta. Trebao bi ih zaista odzračit već jednom ![]()
![]() |
![]() |
#2301 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
![]() Ja mogu i prednju i zadnju zaključat tak da nije baš meni toliki problem bike osim kondicije ![]() Kak se dogovorimo tim putem idemo. ![]() Gore se ubijemo od klope da dobijem koju kilu da budem išao brže dolje ![]()
![]() |
![]() |
#2302 |
Moderator
|
Znači, za hod sam pogodio ![]() ![]() Bez brige, ako treba guramo do gore. Nije da i ja prštim od konde. Da smo išli prije 2 mjeseca, onda bih do gore došao lojstekom bez da se umorim. Sad, poučen iskustvom od prošlog tjedna - malo teže ![]() Iako, u grupi je uvijek lakše ići - drugi te tjeraju. ![]()
![]() |
#2305 | |
Moderator
|
E dečki ? Ak dobro čujem, vani sad pada kiša. Vadite gume za blato ![]() Citiraj:
![]() Mogu i ja na drugoj šajbi vozit napred, a na prvoj iza ![]()
![]() |
![]() |
#2306 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Ma kaj si lud, ja idem na semi sliku. Samo da sam laksi, moram i malu šajbu ošarafit, ipak je to oko 50 grama. Valjda nebu srala kisa i u nedjelju. EDIT: sad sam poludil radi bulje, gledam i vidim opet mrtvi piksel na monitoru, pa reko kak. al ipak je samo tocka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2307 |
Strichek Moderator
|
Vuco jel može ovo na blato? http://www.wiggle.co.uk/images/spec%20chunder%20pro.jpg ![]() ![]() ![]() 2 salvarez jbg zaboravio sam da je još tu ![]()
![]() |
#2308 |
Moderator
|
Ja nit nemam druge gume, napred je semi-slick jadni, iza ZED koji valja ![]() ![]() ![]() Bio je MIK sad do mene, rekao je da jedva čeka da idemo gore. Nekaj se bunil da mu je i malo kiše palo, da nije to to dok se ne guta blato ![]()
![]() |
#2309 |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
Dečki samo obavezno ponesite/nabavite kacige ako netko nema, ja sam svoju isprobao ![]() Ima ih i jeftinih http://www.turbo-sport.com/Products/...-17850107.aspx |
![]() |
![]() |
![]() |
#2310 |
Moderator
|
Meni je Salvarez obećal kacigu koju ima doma, no nekako sve odugovlači. A i sad sam spojil to sa onim na Japetiću kaj sam se razbil kad je povukao 40 nizbrdo i zaključak je jedini da me oće ubit ![]() Sad će doć neki novci valjda, pa ću si kupiti definitivno kacigu.
![]() |
|
|