|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Printer/kopirni/skener/fax
Postovanje, trebao bih uredaj koji ubjedinjuje sve 4 karakteristike, znam da postoje s ove prve 3 karakteristike ali bi mi i faks jos dobro dosao...naime cjenovni rang je 500-600kn. netrazim neko cudo od elektronike vec samo jedan prakticni uredaj sto kvalitetniji za ove pare da nemoram kupovati 4 zasebna aparata! dakle, ako imate kakva iskustva s takvim multifunkcionalnim uređajima molim koju preporuku i savjet, a i pokoji link bi jako dobro dosao (500-600kn!! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
tnx coconut, cini mi se da je od njih ovaj epson najbolji izbor...?! no, najvaznije od svega: postoje li zamjenske tinte za ove uređaje po cijenama od 30-100kn? ima li tko kakva iskustva po tom pitanju?? tnx |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
Idealan za školarce i kopiranje školskih udžbenika. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
thnx ariatix, uzet cu sx 105 onda...vazno mi je da su jeftine zamjenske tinte.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
jeftin uređaj, jeftina tinta... milina. no to NIJE fax? ili ja nešto krivo gledam? LINK LINK
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Moji linkovi su isključivo uređaji sa faxom kako je autor i tražio. A sx105 nema fax funkciju.
![]() |
#9 |
|
znam coconut, ti si dobro linkao, ali adriatix je naveo ovaj 3in1 sa jeftinim tintama a to nije ono što autor traži(4in1). samo da se autor ne zaleti u kupovinu prije nego to vidi.... 2 adriatix, vidim da se baviš prodajom tonera/tinti, http://forum.pcekspert.com/showpost....0&postcount=36 za koji multifunkcionalni(4in1) imaš jeftine tinte ? (ili da se bar mogu puniti kao neke HP po sistemu skini poklopac i nadolij špricom, bez resetiranja čipa)
![]() |
#10 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Ovaj Epson Stylus Office BX300F je super. A baš gledam ovu kutiju od tinte što sam kupio (30 kn komad/120 kn komplet 4 boje) i na njoj piše da je podržan BX300F. Znači imaš odmah i jeftine tinte za njega
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
ma sve 5, slobodno vi nastavite potragu za faksom, ja sam naso sto mi treba..uzet cu ovog bez faksa za 300kn...danas svi imaju komp pa tako i mail....dakle....scan dokument i send by mail! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
nevjerovatno, otvoriš topic, tražiš 4in1 uređaj, kažeš da znaš za neke 3in1 ali baš trebaš 4in1(sa faxom dakle), i onda na kraju okreneš stvar... legenda ![]() no ipak ništa čudno za tebe, to da otvoriš topic i na kraju završiš u drugome tonu... hitno hitno, pa ispadne da nije hitno: monitor http://forum.pcekspert.com/showthrea...91#post1422291 tv http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=1422278#post1422278 što je next? ![]()
![]() |
#13 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2009
|
Imam ja jedno pitanje. ja cu kupiti Epson BX300F, pa vidim da je hammer_of_thor napisao da je kupio odgovarajucu tintu za 120 kn (sve cetiri boje). Jel mi moze samo reci gdje i kako se zove proizvodac?? thanks |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
1-mozda mozes kod adriatixa nabavit zamjenske.... 2-tomri...jbg, kad je hitno, hitno je (btw tv je kupljen, za koji dan mi stize monitor i printer) |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
sam kupio u jednoj trgovini u Slav. Brodu (Audax) koja surađuje sa M-Sanom
![]() |
|
|