|
![]() |
#1 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
Gdje je Recycle Bin?
eke eke.. imam tu jedan stari komp na ozivljavanju.. tolko go*ana ima na njemu da je jednostavno neupotrebljiv i nema mi druge nego format c.. ali.. prvo se disk sa doticnog preselio u moj komp kako bih povadio sve podatke vrijedne cuvanja. vise manje sam sve takve nasao, ali trebao bih nesto vratit iz recycle bin-a, a "restore" nece ici, jer je komp, kao sto rekoh, neupotrebljiv... di se nalaze te stvari iz recycle bina, i mogu li ja ovako do njih? na kompu su bili (mislim, jos uvijek su) winblovsi iks-pe.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Lalalallalaaaaaa
Datum registracije: Mar 2009
|
recycler folder? naravno, moraš imat uključeno "show hidden files and folders". ak nemaš to uključeno i ak neznaš di se to uključuje daj hard nekom kompetentnijem da ga sredi. uglavnom, u tom folderu u jednom od njegovih foldera sa famoznim trakavicama od imena su ti fajlovi koji su izbrisani. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Čupavac
Datum registracije: May 2007
|
Evo možda ti pomogne: http://support.microsoft.com/kb/136517 Uključi prikaz skrivenih datoteka + skrivenih sistemskih datoteka. Odi na D disk na folder RECYCLER pa na folder koji ima ikonicu kao i Recycle Bin. I tamo bi trebali biti ti fajlovi.
![]() |
#4 | |
only fool, not a horse
|
to se ti javljas dobrovoljno, kao kompetentniji, da me rjesis zive dosade i tlake? Citiraj:
iako ni to ne pomaze, jer kad otvorim taj folder uvijek mi pokaze samo moj recycle bin, bez obzira na to sto folder nije na mom disku... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
umjesto da to pokusavas 'pjeske' vratit posluzi se nekim programom, npr. http://www.piriform.com/recuva |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Otvori "glavni" Recycle Bin i imat ćeš sve što je obrisano na svim particijama osim ako se ne radi o drugom OS-u...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
only fool, not a horse
|
ma rjesio evo danas.. dosao frend do mene i nakon sto mi se kesio i cerio pola sata u facu, upalio tu kantu u safe modu i kliknuo restore..... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|