|
![]() |
#1 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Black Macase
Evo odlucio sam napraviti nesto korisno preko ovih praznika, dok cekam mucenje u 2. srednjem. Uzeo sam old skul big tower kuciste ovdje sa foruma. Nekad bijelo kuciste bilo je zuto, prljavo i zaudaralo je po nikotinu, to sam sve rijesio arfom i krpom. Rastavio sam kuciste do najmanjeg moguceg dijela: ![]() http://www.imagesforme.com/show.php/545461_DSC00018.JPG Odlucio sam obojat unutrasnjost i vanjske stranice u mat crnu boju, za to su mi bila dovoljna 2 obicna spreja (note: nisam talentiran, nemam toliko strpljenja, a novca pogotovo da bih radio opsezne projekte kao Omega, Plastisha i ostali) i let the painting begin! Bojanje nosaca MBO, lezaja za napajanje i dzaca za grafulju i ostale kartice: bojanje vanjskog dijela: 56k warning U case ide i DIY vodeno, jedino sto cekam je CPU blok, sve ostalo imam. Nadam se da cu prije pocetka nastave zavrsiti projekt... SRY na slikama Zadnje izmijenjeno od: zkljaja. 31.08.2009. u 22:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Ljepo zgleda na novim slikama( za staru kršinu). Samo daj požuri sa slaganjem, škola je uskoro ![]()
Ishur´s Guide to Electronic Music Zadnje izmijenjeno od: Halos. 30.08.2009. u 20:47. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
|
Moglo bi bit dobro. Možda bi ti ovo čudo dobro došlo: ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
Napravi nešto, da ne bude baš crno sve.. Stavi bijele ventove? ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Brat od Đon Vejna
|
o tom se vec da razmisljat, neki kontrast bi dobro dosao, ali nista pre upadljivo ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
Citiraj:
Ali možda neki bijeli sleeving kit za kabele? (ako nađeš takav) OVO je zanimljivo.. još kad bi se moglo kod nas nabavit.. A ventove možeš ubacit.. Ako smanjiš RPM doslovce su nečujni, lijepo izgledaju, a i korisni su (i ako vodeno imaš nije loše malo svježeg zraka). Imaš ove: bijeli 120mm ili bijeli 80mm. Ova 80ka već radi na 1000Rpm. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Brat od Đon Vejna
|
hehehe, zgodni ventovi, samo kaj je jedan skuplji od cijelog kucista ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
Vjerojatno na to staro kućište ide 80mm vent.. A 60kn košta. Nije to puno, pogotovo ako izgleda ovako dobro. ![]() Mislim da bi ti i jedan takav vent bio dovoljan detalj za oživit malo kućište.. Ništa drugo i ne treba, kad već ne voliš LEDice. ![]() A, kad imaš brata koji ništ ne radi oko kejsa, bar ga nagovori da ti vent uzme? ![]() Edit: Koju tekućinu ćeš koristit za vodeno? Jel zna netko da li se kod nas može nabavit neka UV reaktivna? ![]() Zadnje izmijenjeno od: Nybelung. 31.08.2009. u 03:14. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Brat od Đon Vejna
|
Zadnje izmijenjeno od: zkljaja. 31.08.2009. u 18:42. Razlog: bu! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
Dobro izgleda.. Hoćeš napajanje i DVDrom bojati u crno? ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Napajanje stvarno bode u oči, mogao bi i njega malo zacrnit i snake skin nabacit na kablovlje ![]() ![]()
![]() |
#15 |
muimerP
|
je, ćak se i meni sviđa...zna se tko uzima zasluge za vecinu stvari koje su dobro ispale...buraz ![]() p.s., sumnjam da ce se nekako napajanje riješiti, jer je na garanciji. aAli mogao bih ga u svijetljecu crnu samoljepljivu recimo...
![]() |
#17 |
Guest
|
Bravo. Još samo DVD.. ![]() Napreduje polako to kućište.. Al i škola je sve bliže.. ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
#19 |
muimerP
|
![]() |
#20 |
Guest
|
Jesi ti to jamstveni list iz Vemila ostavio na napajanju? ![]() Zbog vas dvojice će prljava stara big tower kućišta postat popularana. ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
muimerP
|
Citiraj:
![]() ![]() ma znaš što, iznenadiš se kak ta stara krama zgleda kad se nvuce dupli sloj mat crne boje. Mora ga se temeljito ocistit, i fino zafarbat i sve 5. Problem je velim propuh, malo mjesta(tj., nedefinirano mjesto za HDD(posto sam onu malu ladičicu isčupao jer mi je smetala za memoriju i freezera). prije: ![]() ![]() Danas:
Ishur´s Guide to Electronic Music Zadnje izmijenjeno od: Halos. 03.09.2009. u 16:17. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|