|
![]() |
#1 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Verbatim-ska srednja stepenica
' Dobih od prijatelja sve sezone (snimane preko bare sa TV-a) Seinfeld-a i kako njemu prilici, on je to fino snimio na dva Verbatim Digital Movie DVD-R-a. Za one koji nisu vidjeli spomenuti model, radi se o DVD-ima koji imitiraju filmske role, Vrlo sexy i atraktivno i nista manje jeftino. Zbog tog "top" modela Verbatim-a, popusih prvih 20 epizoda jer je DVD ostecen! Nema uopce vidljive ogrebotine ili ostecenja, ali nakon ozbiljnijeg hard/soft pregleda, ustanovio sam da je DVD neispravan. Toliko o kvaliteti spomenute firme, potpuno novog medija. Jasno da ovo nije ogledan uzorak i da ce na kolicinu hiper prodanih brojeva medija (bilo kojeg proizvodjaca) redovito biti i onih kojima ce sve raditi i onih koji ce imati havariju, no nije da sam jedini koji nema visoko misljene o Verbatim-u , vremena disketa i ugledne opreme su prosla i danas se moze reci tek da je medju solidnijima. Hehehe, salu na stranu ali stotine Gigamaster-a za sad se ponasaju kao da su RAM-ovi ![]() Kad pomislim koji su jeftileni po cijeni, svaka im cast, jos mi nijedan ne zabi nož u ledja a koliko li ih se samo fukara na posudbama. |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
hmmm, da....meni ti gigamasteri (4x, DVD-R) loše "prolaze" na Nero disc quality testu no standalone dvd player, kao ni PS2, nema poteškoća s čitanjem... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
hm...da. ja sam također razočaran verbatimom, no ovdje se radi se o 24 brzinskom CD-RW mediju. naime očekivao sam da će potrajati duže nego Traxdatin 10x. no iznenadilo me što se s njime počelo događati, rubni dio se počeo ljuštiti. sad samo čekam kad će se rasipati u čitaču. snimanje protječe ok zasad no čini mi se da riskiram snimajući nešto na njega. |
![]() |
![]() |
#4 | |
8-bit Gen.
|
Citiraj:
Nema poteskoca niti problema. Ponavljam, drze li se uredno i na nekom tamnijem i hladnijem mjestu, ne vidim zasto nece izdrzati taman da ih deponiramo na Plavog Rajka. |
|
![]() |
![]() |
#5 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Ja sam isto imao isto 2 kom. ovih Verbationa i jedan od njih je isto bio sj.... Ovi gigamasteri su odlični s obzirom na cijenu makar ih ima par koji su dobili pjege nekakve odozdola!
#6 | |
8-bit Gen.
|
Citiraj:
No ovo se desava samo ako ti slazu i vade sa spindla sami. Ako kupujes zatvoreni zapakirani spindle, onda nema ni crtice. (10,50,100 komada) |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Moj komentar na ovu staru, ali nimalo nevažnu temu: Ja sam kupio verbatimov dvd-r 16x spindle 25 komada. 3 su bila neispravna nakon snimanja. Nisam ih mogao snimati sporijom brzinom od 16x, s najnovijim firmware-om. Vidio sam da se to događa i drugima, koji uzimaju druge marke medija i snimača. Nitko mi nije znao to objasniti. Sad više neznam ni koji snimač da kupim, a kamoli na koji medij da snimam. |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
Datum registracije: Jul 2004
|
Nisam siguran koliko je taj komentar bio vrijedan dizanja (pra)stare teme. ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|