|
![]() |
#32 | |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Ali ak je ekipa napravila bolju optimizaciju bolje po nas "obične smrtnike" sa prosječnim ili čak ispod prosječnim konfiguracijama.
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Nije služeno, no "službeni izvori" tvrde "if you can run GRID on high then you should be able to play DIRT 2 on high." Uff..a daleko je prosinac... ![]()
![]() |
#36 |
Bazinga
|
Meni je Grid "letio" na high, a ovo mi baš ne izgleda da će ić tak fino.Pročitao sam (ili čuo) negdje da su se dosta pozabavili detaljima vode i načinom na koji se ona razlije po "šofer-šajbi" kad maznete u neki potok. Ali to nije sve što su poboljšali. Unaprijeđivali su zvuk auta i još hrpu toga. Tak da mislim da će biti ipak zahtjevniji od Grid-a.
![]() |
#37 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Igra stvarno izgleda impresivno, puno bolje čak od Grida, al ko zna, možda ne bude tak pretjerano zahtjevno, Grid je bio stvarno odlično optimiziran, za razliku recimo od DiRT-a koji je imao nešto lošiju grafiku a telio se ko krepana krava. Što se samog DiRT2 tiće, očekujem da će gameplay biti na istu foru kao prethodnik, dakle samo štancanje utrka u različitim kategorijama, zatvorene staze itd...Dakle bez prave Rally komponente, a to je ono što na PC-u nismo dobili još od zadnjeg Colin-a. Iz tog razloga nisam DiRT niti odigrao do kraja, a za dvojku ću vidit, probat ću sigurno ali...nije to čistokrvna rally igra, puca na arkadu...one buggy-je kad vidim, muka mi dođe. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Marco
Datum registracije: Jun 2008
|
I dali se zna koja bi trebala biti minimalna konfiguracija a koja preporučena... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Marco
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Ja također mislim da će bit tako...sam da što bolje optimiziraju....jer je prvi dio bio katastrofa što se toga tiče...i nadam se da ću ja moć na svojoj kanti ugodno igrat... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Evo recenzije: http://www.maxzona.com/Dirt-2-Video_5541_0__0.aspx Igra izgleda fenomenalno!! A tek pogled iz kokpita! Strašno. A još se spominje i simulacijski element u rally utrkama... |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
Baš me zanima koliko im je Bajs platio za Hrvatsku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Bazinga
|
Istina treba jako puno vremena da se privikne na neke stvari na novom OS-u.A i treba vremena da se skupe novci za novi hardware
![]() |
#50 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Ljudi ne znam sto cekate, PC verzija igre je odgodena za prosinac zbog directx 11. ![]() http://kotaku.com/5308322/dirt-2-pc-...for-directx-11 Btw probao demo na ps3 i igra je dosta dobra. Moglo bi se jednog dana nabavit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
aka Striko
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Provo u prijatelja na xboxu iako mrzim konzole.... Igre će bit zakon kad dođe za pc. To je to ![]()
![]() |
#56 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Evo ga...prvi review ![]()
![]() |
#58 |
Bazinga
|
Zaš bi bilo bezveze?Ja joj se još uvijek veselim. Nije ono što se očekivalo, ali nije ni osmica za bacit.Došlo je vrijeme kad se treba se pomirit s činjenicom da neće više biti igara kao što su nekad bile.
![]() |
#59 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
sto se tice dirta grafika je predivna mogu misliti kako ce biti tek za pc ili je ono za pc?! pogled iz kokpita je super,najbolja fora kada prijedje preko vode i ukljuce se brisaci... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|