|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
(riješeno) Minimizira mi se igra tijekom igranja
Svaki put ga uđem u neku igru,ona se minimizira,ponovo ju vratim i sve bude normalno koju minutu i onda opet i tak stalno,jel zna netko u čem bi bio problem,pretpostavljam da je neka aplikacija u pitanju koja zeza al ne znam koja,probo sam preko task menagera prekinit neke aplikacije al bez pomoći Eto nadam se da će mi neko moć pomoć HVALA ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
problem je bio virus,u task menageru pod imenom iexplore,ovisno u kojoj se lokaciji nalazi može bit internet explorer ili trojanac,u mom slučaju je to trojan kojeg sam uklonio tak da mi se igre više ne minimiziraju |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3 |
|
Registered User
Datum registracije: May 2010
|
Pozdrav. Da ne otvaram novu temu. Odnedavno sam počeo imati isti problem. Upalim neku igru i nakon 10-ak minuta, igra se počne minimizirati svakih 10-ak minuta. Skenirao sam računalo sa spyboot s&d i sa avastom, računalo je čisto. Molim vas pomoć Zadnje izmijenjeno od: nino. 30.09.2011. u 09:32. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
|
|
|
#5 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Registered User
|
Nakon mjesec dana našao sam uzrok. VODAFONE MOBILE PARTNER!!! Kad sam ga deinstalirao sve igre rade normalno, kako uživam igrati PES satima bez prekida Prije ne bih stigao ni jedno poluvrijeme |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|