|
![]() |
#272 |
Guest
|
Da Dinamo igra maksimalno nakon pobjede od 3:0 i to da se ubija kod domaćina nisam očekivao. Šteta navijača kaj su išli SAMO zbog tekme tamo. |
![]() |
#273 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
3:0? ![]() U nekoj normalnoj momcadi bi trener stavio rezervnu ekipu i ta bi grizla za pobjedu kao terijeri, samo da se dokazu. Ali to se kod nas ne radi jer je ljepse laditi jaja na klupi ili tribini za finu placu, sto ce se dokazivati ili nedajboze prodavati trulim kapitalistima na zapad gdje treba malo i znoja pustiti za istu ili malo vecu lovu ![]() Kako bi nas narod rekao, "bolje za 1kn lezati, nego za 2kn raditi" ![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
istina, ali mi Roma nekako najvishe ne-talijanski igra.... hvala dragom bogu da nisam bio ispred televizora sinoc, jer mislim da bi dobio chir od tog silnog zhivciranja.....chitam svuda da su igrali za qurac... bit ce zanimljiv zhdrijeb.... |
![]() |
![]() |
#279 |
Guest
|
|
![]() |
#280 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Izvlačenje grupa u 13:00. Do tada zabava s mogućim grupama. Moj prijedlog: Werder Bremen Heerenveen Dinamo Zagreb Red Bull Salzburg ![]() |
![]() |
![]() |
#281 |
Istrian Lifestyle
Datum registracije: Jul 2009
|
a slusaj to stoji..ali ja sam od malena milanist ..pratim talijansku ligu,odraso sam uz taj nogomet pa nemogu reci da mi se njihov stil ne svidja..to je meni normalan nogomet ![]() @mad duke.. pa da mogu onda sa gustom sjesti u auto i otici pogledat normalnu utakmicu u zg.. |
![]() |
![]() |
#282 |
3.14zda ®
|
|
![]() |
![]() |
#283 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Dobro da Uefa daje prijenos izvlacenja , vidjet cemo sto ce donijeti ![]() Ajax , Anderlecht , Dinamo ( zadnji izvuceni ) ... a cetvrti se ceka jos ... |
![]() |
![]() |
#285 |
Hejter
|
I Timisoara Moglo je i gore ... |
![]() |
![]() |
#287 |
Hejter
|
|
![]() |
![]() |
#288 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Skupina A: Ajax, Anderlecht, DINAMO, Timisoara Svaki komentar je suvišan. Nakon ove dvije zadnje utakmice u Europi, suvišno je išta govoriti, ali svakako smo bliže dnu i još jednom nedosanjanom europskom proljeću. Dakako, ne zbog protivnika, nego zbog Dinamovaca ![]() Protivnici su po mjeri, pitanje je samo na koju nogu će se Dinamovci ustat na dan tekme.
#289 |
Banned
|
Tko je masakrirao Anderlecht sad,kako su dospjeli tu di jesu? Ajax je jučer u gostima dobio 1-2,to sam se kladio ![]() |
![]() |
![]() |
#291 | |
Premium
|
Citiraj:
Dinamo u najboljem ovogodišnjem izdanju može dobiti svakog od ovih protivnika, no vrlo rijetko igra u najboljem izdanju ![]() Uostalom, lakih skupina za Dinamo i nije moglo biti kako god da ih posložiš ![]() ali težih svakako ima: Skupina A: Ajax, Anderlecht, DINAMO, Timişoara Skupina B: Valencia, Lille, Slavia Prag, Genoa Skupina C: HSV, Celtic, Hapoel Tel Aviv, Rapid Beč Skupina D: Sporting, Heerenveen, Hertha, Ventspils Skupina E: Roma, Basel, Fulham, CSKA Sofija Skupina F: Panathinaikos, Galatasaray, Dinamo Bukurešt, Sturm Skupina G: Villarreal, Lazio, Levski Sofija, Salzburg Skupina H: Steaua, Fenerbahče, Twente, Sheriff Skupina I: Benfica, Everton, AEK, BATE Borisov Skupina J: Šahtar, Club Brugge, Partizan, Toulouse Skupina K: PSV, FC Kobenhavn, Sparta Prag, Cluj Skupina L: Werder, Austria Beč, Athletic Bilbao, Nacional
![]() |
#294 |
3.14zda ®
|
Dinamo gotovo nikad ne pobijedjuju drugi, nego uglavnom sami sebe. Zvuci kao nekakva fraza, ali kad pogledamo malo unatrag zadnje tri-cetiri godine, uglavnom je tako, jos od Auxerrea pa nadalje... |
![]() |
![]() |
#295 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
Obrana nam je preloša. Nadam se da će biti bolje kad se oporavi Kovač i zaigra Cuffre. Carlosa i sammira treba prodat ili donirat ako prodaja ne ide ![]()
![]() |
#297 |
Hejter
|
Jos samo par dana je do isteka roka u Engleskoj , sumnjam da ce majmundjkica prodati , ali sve je moguce kad je predsjednik kluba Zdravko pohlepan sam samo za eure a fucka mi se za dinamove rezultate Mamic . Bar nas ceka 6 zanimljivih utakmica u Europi , nadam se manje vise uspjesnih ipak . |
![]() |
![]() |
#298 |
3.14zda ®
|
Ja se recimo nadam da ce Mandzukica prodati, taj lik mi nikad nije sjeo. Po meni je gori od Olica, a Olic mi je pojam balvana koji samo brzo trci. Vise volim tenkove od napadaca tipa Viduka koji mete sve pred sobom do gola ![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
#300 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
|
|