|
![]() |
#691 | |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#692 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Male promjene kod mene... Sestrin zec je iskopal rupu i izasao iz svoje jazbine, par dana se motala po dvoristu, a onda se zaputila u nepoznatom smjeru... Ali, dobili smo prinovu cije slike stavljam cim osposobim komp. ![]()
![]() |
#693 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Ja danas sa sestrom u tgovini sa kučnim ljubimcima kupujem svome psu nešto slično onome Frontline-u protih buha i krpelja, lopticu za igranje i hrane. I naiđem na nekog zeku, ja i sestra zinuli do poda, prelijep zec, oći nam se zasuzile (oboje obožavamo životinje), vrstu zeca sam zaboravio, ali mislim da je imao nešto sa "ovan" u imenu... ovnoliki zec... tak nešto, ugl, prosječne veličine, i uši su mu skroz spuštene oko glave, i vjese do poda, prelijepo i preslatko, i raspitujemo se sa ženskom tamo o zecu i najvjerovatnije čemo ga kupiti (200 kn - đabe, a preslatka životinja) no kad sam pogledao onako malo veći kavez... 300 kn sam kavez dođe, makar bi on večinu vremena bio pušten u kući i po vani (imam veliko dvorište), pa sad neznam više... 300 kn za kavez... Samo jedno pitanje, jel zečevi puno seru i pišaju? ![]() Pitam jer bi često bio pušten po kući
![]() |
#695 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Uuuu bilo bi tu skupljanja bombona (čitaj brabonjaka ![]() ![]() ![]()
![]() |
#696 |
Premium
|
zecevi ti seru one kuglice,i lijepi im se za dlaku,sto je gadno ufff... ko da se tebi zvakaca zalijepi za kosu... a pisanja sto se tice,hmm pa pisaju ali ne puno bas,kad su uzbudjeni odjednom sam procure... a i kao sto ti covjek rece,sam napravis nije to big problem,samo da je vec povrsina... iako bi jednostavnije bilo kakvim daskama ga ograditi u dvoristu,nece nigdje uteci,a vani je,ali to je moja ideja... samo im kupusa daj i kukuruza to jedu u neznanje,ostao sam bez prsta umalo nedavno... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#698 |
Oppa Gangbang Style
|
jesu li to ovakve "kuglice" ?? ![]() ![]() http://www.imagesforme.com/show.php/648202_DSC01732.JPG http://www.imagesforme.com/show.php/648201_DSC01731.JPG |
![]() |
![]() |
![]() |
#700 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 21.08.2009. u 21:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#701 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
@ hammer of thor Sorry na jeziku, malo sam, ahem, osjetljiva kaj se tiče tih životinja, ghm. Sereju i pišaju proporcionalno hrani koju unesu u sebe, kao i svaka druga životinja. Nuždu obavljaju na mjestu gdje ga naučiš, kao i svaka druga životinja. U mlazovima pišaju ako nisu kastrirani i ne pare se, pa znaju biti narajcani i obilježavaju teritorij, kao i svaka druga životinja. ALI zato im krznašce miriše 3x bolje od bilo kojeg psa il mačke ![]() Brabonjci se ne lijepe za guzu, ne smrde i suhi su. Ako mu se neš zalijepi za guzu, to je vitaminska kakica koju jede, ali zato i zna smrditi, ali ne izgleda kao brabonjak nego više kao grozd. Kukuruz mogu jesti malo, jer jako deblja, pogotov ovi zečevi s "dugim ušima" koji ti se sviđaju (ovnoliki). Kupus ih napuhuje i znaju imati problema s probavom. Zečevi na otvorenom s gornje strane moraju imati ograđenu mrežu, zapanjuje brzina kojom ih nanjuše mačke, lisice i/ili vrane i ine letuće gladne ptice. 200 kuna za takvog zeca je jako mala cijena, samo pazi da bude star najmanje 2 mjeseca. Ženke je skuplje kastrirati jer se (suprotno od vanjskog rezanja jajca kod muških) tu actually dela operacija i otvara zec. Kastracija kod ženki koje ne namjeravaš pariti je obavezna prije godinu dana starosti, jer se nakon toga, kod neskotnih zečica eksponencijalno povećava rizik od raka maternice. P.S. Frontline je za zeca nervni otrov ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#702 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
![]() inače, kaj te brine tolko mačkica? one su ionak vanjske i samostalne životinje, tu i tam ih samo malo podragaš i baciš ostatke ručka ![]() zečeve, točnije kuniće mrzim! lijepo dragam tog pedera i iz čistog mira me ugrizne za prst! steram tu gamad od sebe, odem po loptu da malo napucavam ogradu, kad ono peder se zaleti meni na nogu ![]() btw. kunić nije zatvoreni, negdje već pola godine "luta" po dvorištu mojih bake i dede, stalno sere na isto mjesto i gnjavi kokota ![]() trebam mu koji put pustit zlatnog retrivera da se igraju lovice ![]() albino kunić bježi pred bjelim psom ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#703 | ||||
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() Mislim ga držati u kući ![]() I bio bi tretiran kao član obitelji ![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
A sumnjam da bi tko od nepozvanih zivotinja uletio u dvorište jerbo dvorište i kuću mi čuva ovaj momak: slika 1 slika 2 slika 3 slika 4 ![]() Citiraj:
I uzimao bi muškog definitivno. Frontline (tj, ovu varijaciju na to - ista stvar) sam kupio za psa ![]() Hvala na infou BTW ![]()
![]() |
![]() |
#705 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#706 | |
Jack of all, master of none
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#707 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() hehe lijepi macak,sam malo ajmo reci previse muzevan mora da je alfa muzjak u vecem okrugu... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#708 | |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#710 | |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#711 | |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#712 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#713 | |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
neki bi rekli da je pas.. hehe... bar po velicini... de ga uslikaj uz neku obicnu macku pa da idimo koliko je zapravo velik...
![]() |
![]() |
#714 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#716 | |
Oppa Gangbang Style
|
Citiraj:
dokaz 1 zajedno sa svojim bratom, mirno su se izležavali po cijele dane dokaz 2 jedino što se nakon nekog vremena počelo primjećivati kako mali bracek pomalo zaostaje u razvoju za, sad već 11-kilašem dokaz 3 i, kako to već biva u ovom okrutnom svijetu, prevladao je zakon prirode-zakon jačeg, i mali bracek je sve teže dolazio do svojeg zalogajčića... Epilog ove priče vam je poznat (vidi quotani post), a ako budete dobri, možda jednog dana saznate što se zbilo sa malim bracekom |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#717 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
![]() |
|
|