|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Eksterni Verbatim HDD od T-Coma
imam problema sa hdd Verbatim 250 GB(OD t-COM-A),spojen je preko usb porta,komp ga prepoznaje nema beda ,formatirao sam ga u ntfs radi prebacivanja većih fileova,problem se javlja upravo kada prebacujem podatke na njega komp se totalno blokira i moram ga nasilno odspojiti isve se vrati u normalu.Probao sam ga spojiti i na portove od matične dobijem zeleni ekran.Ne kužim šta bi moglo biti,možda neke postavke nemam pojima! Probao sam kod frenda ima instaliranu Vistu njemu radi bez beda. Sa USB sticovima nemam tih problema. Molim za pomoć HVALA! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ajde ga preformatiraj u FAT32 pa vidi da li se isto događa. btw, vidim da imaš Seagatea iz famozne bananirane verzije. Da li ti sve drugo radi kako treba? Možda ne bi bilo loše da ga proskeniraš nekim specijalinim alatom kojeg možeš naći na Hiren's Boot CDu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Evo ovako,prije bilo kakvih testova otvorio sam everest i skužio sam da mi ne radi memorija od 512MB,imam dvije od 512MB i jednu od 1GB,jedna nije bila instalirana.Otvorio sam komp malo ga ispuhao i ponovno uštekao memorije isve ok! Verbatimov eksterni sam prošao sa HDD regeneratorom i nema bad sectora. Nakon toga sam uštekao hard isve radi normalno(očitavanje,prebacivanje,brisanje),možda bi mi se sve zablesiralo upravo radi te memorije! Probat ću testirati još sve slotove sa ovom memorijom od 1GB jer je nova pa mislim da je ona sigurno ok da znam dali je memorija ili možda slotovi na matičnoj. HVALA Coconut na savjetu! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|