|
![]() |
#1112 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
potpis za dizelovu izjavu, klaun je dau vrlo dobar prijedlog, taman ti ude u vrijednost reklamacije tako da nist dodatno ne moras izdvajat, a imas karticu s vrlo dobrim hladnjakom.
![]() |
#1114 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
ja več dobrih 10 dana gledam testove, reviewe, forume.... i to GTS 250 vs. 4850 vs. 4870. Večina testova je pokazala da je GTS 250 nešto brži od 4850, ali taj nešto je toliko malen da ga nebuš ni ti a ni ja skužil. XFX je izbacio novi single slot hladnjak za 4850 koji navodno dosta više buke stvara tako da sam ju prekrižio. XFX GTS 250 dosta ljudi hvali kako je tiha, i ne generira visoku temperaturu u idle (prema dosta reviewa sredina se kreče oko 32-35 stupnjeva) e sad, mene još uvijek malo vuče na 4870 pošto se može nači u ADM-u za 30 kn više od GTS-a, ali smeta me što je ta živina gladna struje, grije se ko blesava pod opterečenjem i glasna za pop.... (pročitao sticky za to, bez brige ![]() Ukoliko budem uzeo 4870 moram odmah razmišljat o drugom cooleru, jer mi je tišina skoro pa najvažnija. a onda garanciju stavljam pod upitnik, koliko god bio oprezan |
![]() |
![]() |
![]() |
#1116 |
Premium
|
na tvom monitoru NIMALO ![]() @pantera.. ako ti je tisina od zivotne vaznosti napravi si uslugu i kupi slabiju graficku sa dobrim coolerom. ja sam se dvoumio izmedu 8800gt vulgaris i ove, jos uvjek nisam pozalio, razlika s AA ukljucenim pada osjetno (~10% max, sto je zanemarivo kad pocne trzat, 10% su u tom slucaju 2 fps ili manje), a ovaj hladnjak osim sto bolje hladi je i tisi pun kufer od onog single slot srotexa na 8800gt sto je bio. ista stvar ti je i sa 4870 vs gts250/4850. Kad slabije postanu preslabe i jaca ce.
![]() |
#1117 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ma monitor ću mijenjati. Polako, investicija za budućnost ![]() Nego najvažnije pitanje koliko je i da li je uopće 4850 veća od 3870???
![]() |
#1119 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
@antrax ma bitno mi je da nije ko sauger, a ako i gts bude bučna i njen cooler ide dole. a opet glupo mi je uzet 4870 za 19'' LCD, a kad budem mjenjal za godinu dana LCD onda bum uzel i neku GTX 260 ili koju god več al daj čuj ovo: http://www.youtube.com/watch?v=Os4TsKFXYMg (več na 40% je koma) da komp baciš u šumu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1120 |
Premium
|
u svakom slucaju do 2Mpix ti je 512 mb memorije dovoljno. Tek nekoliko igara ima koristi od vise memorije i to osjetno dolazi u obzir tek na 30" monitorima gdje su te kartice ionako preslabe, svim ostalima je prakticki svejedno ![]() @pantera.. da, zato ti i kazem ![]()
![]() |
#1121 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Vidim ja da se moram ponavljati kao papiga ![]() Po meni sve se svodi na ove dvije mace: http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=051.803.583 http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=051.803.556 A dijele ih nijanse ![]() ![]()
![]() |
#1122 |
Premium
|
Ma uzet ću 4850. Baš sam čitao zanimljiv review http://www.driverheaven.net/reviews....=725&pageid=16 4850 će da bude. ![]() VPU recovery here i come ![]()
![]() |
#1123 | |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() Ja sam mislio da je moje Zalmance glasno i prevario se kad cujem kakve su to turbine ove nove kartice, a sad ga sa Fenmejtom uopce NE CUJEM ![]() Da imam takvo sto bucno bacio bih komp kroz prozor ili ga zasarafio za vanjsku jedinicu klime na zid stana vani ![]() @Matt...i ja bih na tvome mjestu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1124 |
Premium
|
![]() |
#1125 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
I sam sam ozbiljno razmisljao o toj kartici u ADM-u, ali onda se prvo skresao budzet, a onda je i uletjela ova povoljna 9800GT OC iako bas ne smekam nVidiju vec 6-7 godina...ali lova zakon mijenja, sto da se radi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1126 |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
To se zove shopping ... jos ce na kraju oni tebi platit ![]() BTW nekako sam u zadnje vrijeme dobio naviku da prvo ovo gledam kod grafulja, a onda sve ostalo ... to ti je iskustvo, prvo jedna 1950Pro i nakon nje 2900Pro ...
![]() |
#1128 | |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1129 |
Premium
|
![]() |
#1133 |
Premium
|
Nadam se da nije ko moj. Mom kad staviš novu boju onda ne želi printati. Printa do pola stranice i onda ko iz protesta stane. Al čim je boja na nekih 4/5 onda je sve 5. Što se kukanja tiče, mogu reć da će ubrzo twin turbo gore. Ova turbinica se čuje a ja sam ipak navikao na tišinu. Nadoplata je 150kn. Priznali su mi 810,00kn, te im se zahvaljujem.
![]() |
#1134 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
koji sam debil ![]() Ugl., dobra kupnja matt, sad sam ti ju baš išao preporučiti ![]() edit: za jedno 2 godine ce sjesti u moje ruke vjerojatno, kao i ona 6800gs ![]() ![]() joke ![]()
Ishur´s Guide to Electronic Music Zadnje izmijenjeno od: Halos. 24.08.2009. u 18:57. Razlog: debilek |
![]() |
![]() |
![]() |
#1136 |
Premium
|
![]() |
#1137 |
muimerP
|
![]() |
#1138 |
Premium
|
Ma skužio sam ja odmah da si to ti Kljajiću ![]() Kad se sjetim da sam je prodao jer mi se nije dalo srušit win, mrak mi padne na oči. Bila je to i ostala hebena kartica.
![]() |
#1139 | |
muimerP
|
Citiraj:
![]() Al ajme meni, nije valjda to bio razlog prodaje?Stari moj, mora da ti se stvarno nije dalo rušit win..jer tada je ta grafa vrijedila i 250 kn. ![]() Sry na OT-u
![]() |
![]() |
#1140 |
Premium
|
Pa za tolko sam ti je i prodao. ![]() ![]() Nego, BOT ide lagani mod ![]() Za par minuta u pogon će da ide Twin Turbo ![]() ![]()
![]() |
|
|