|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2009
|
HP iu garancija
Moze li se ikako dobiti ponovno ona potvrda da je uredaj pod garancijom odnosno jamstveni list ili kako se to vec zove...Krepao mi je punjac i moram ici reklamirati, a upravo sam saznao da mi je sestra priliko,m zadnjeg ciscenja kuce bacila u smece papire od laptopa..Jedino sto mi je ostalo je otpremnica iz ZEL-COS servisa od prosle godine... Znam da je ovo uzaludno pitanje, ali prosle godine pred istjek jamstvenog roka za moj laptop odlucio am ga produziti..Dosao sam u mikronis dao covjeku jamstveni list, on je nesto upisao u računalo i rekao ok sada je garancija produzena..Ovo mi daje nadu da oni te garancije vode nekako elektronicki pa d ase do toga moze i doci naknadno..Ima li netko neka iskustva il savjete u vezi ovog?Lap je pod garancijm jos 2g i fakat bi bilo glupo ovak ju izgubit.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Možeš jamstvo provjeriti na http://www11.itrc.hp.com/service/ewa...antyResults.do |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2009
|
Hvala lijepo ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Mislim da ne. Netko je rekao da može ali uz uvjet da davatelj garancije napravi check up laptopa prije produženja garancije. Nazovi HP i pitaj. http://welcome.hp.com/country/hr/hr/...ontact_us.html
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
ne, ne rade, pitao sam ja prilikom kupnje laptopa oko produzivanja. Ako ti je garancija recimo godinu dana, garanciju produziti mozes otprilike unutar prvih 6 mjeseci, kasnije jako tesko da ce ti htjeti produziti. (informacija iz telebita) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Možeš produžiti sve dok traje jamstvo, ali nemoj čekati zadnji dan/tjedan jer treba jedno vrijeme dok uđe u HP-ov sustav.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|