|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Acer Aspire 5520 - nesta dvd-rw
Ne prikazuje mi se u exploreru iako radi (može se izvadit i ubacit cd itd.) prije se to isto dešavalo al ne ovako samo bi uninstallira drivere iz device managera a sad ga tamo uopće ne prikazuje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Možda krepal drive? Pogledaj u BIOS-u ako ga prepozna. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Ne prepoznaje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Ja san odvida sa stražnje strane sve vide, skinija san prvu plastiku di su zvučnici i tipkovnicu naša san vidu neku crnu odma do ili iznad dvdrw odvida san je i dvdrw ne izlazi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Edit: Pomijesao sam modele. Ispod je vida znaci, ne ispod tipkovnice nego sa donje strane laptopa. ![]() Evo ti na linku service manual, skini i sve ti je objasnjeno. http://rs70.rapidshare.com/files/146...0_5220_eng.pdf
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Vrlo čudno. Doša san doma i vid vraga radi dvdrw (ne znan kako) i onda san iša reinstallirat windowse al mi je na windows is starting up poruci otiša u bsod da bi opet nesta u biosu?! nisan ništa dira još ni bios ni ništa sam je doša i otiša. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
0x0000007b , 0xf78de524 , 0x0000034 , 0.00000000 , 0.0000000 izgleda da je dosta ljudi imalo problema sa ovim optiarc sonyjevim dvdrwom, čak ga nema na njihovoj stranici. http://www.notebookforums.com/thread226852.html |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
Malo san prčka po lapu kad san ga otvorija, izbacija dvdrw ispuha prašinu i proradija je! ![]() Samo da još pitam temperatura cpu mi je 60-65 jel to malo previše? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
shi*fuc* evo opet ne radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ako je tvoj zaista riknuo, odi na tržnicu - nekidan je lik iz Rijeke prodavao dvd-rw od svog riknutog lapa.
![]() |
#16 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
probat cu stavit novi firmware pa ako ne uspije, izvadit i krenit čekićem na njega. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
|
kupija novi model dvdrwa ista firma sony nec optiarc i ne vidi ga bios, sad do čega more bit jel do kontrolera? kako to popravit ako se može? treba mi brzi odgovor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2009
|
Ja isto imao problema i nikako nisam mogao rijesiti ga! Pomoglo je nesto jako glupo! Vadio sam i probavao druge przilice i sve je radilo, al kad sam svoju stavio nije htjela, dok je na dr. lapu uredno radila, onda sam je izvadio rastartao komp BEZ nje, i pustio ga da se podigne, ugasio komp, vratio przilicu, upalio i radi sve i dan danas! Probaj, mozda pomogne! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
|
![]() Danas san rastavija cili laptop skroz do zadnje vide. Doša san do kontrolera, čini se ok. Vidim da ima dvi vide (šarafa), al nema svrhe kad se to odvida onda se može skinit plastika koja je na njemu. On je isto zalemljen na matičnu. prijedlozi? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|