|
![]() |
#571 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#572 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
a ne znam ja igram sada na 3.nivou,igrao sam na 2.drugome,jeee dosta je teska,pogotovo ako te na otvorenome docekaju baniti,copor pasa,ili bloodsuckeri nego,je li tko ima kakvu ideju,koje je oruzje najefikasnije protiv bloodsuckera... jednostavno,brz je i nestane za sekund dok ja okrenem oruzje he is gone... |
![]() |
![]() |
![]() |
#573 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Meni bloodsuckeri nikad nisu prestavljali nikakav problem, vidio bi oći u mraku i odmah počem roštiljat po nejmu iz automatske puške, približi se, postane vidljiv i taman ga zaspu zadnji meci iz šarđera te padne mrtav ![]()
![]() |
#574 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
@blava, velim ti igra je na pocetku teska, poslije nije tako...ista stvar i sa SoC-om |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#575 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#576 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() ![]() Najlakše ga je ubit tako da ga pričekaš da se malo približi, a onda ga sačmaricom u glavu pogodiš par puta. (mislim da ga se može i iz jednog metka ubit ako mu se približiš s leđa. ![]() ![]() Ako nemaš sačmaricu, može poslužit i neki automatik, najprecizniji kojeg imaš ako ga misliš gađat u glavu (isplati se tražit headshot)! |
|
![]() |
![]() |
#577 | ||
Premium
|
Citiraj:
u dark forest,noc,svjetiljka i samo proleti kraj tebe ispraznim sanzer thunders s 14,nothing happens,onda nakon 10 sekundi trojica ne mozes jednostavno gadove ubiti nisam stigao stisnuti bandage+medkit,evo ga game over probati cu kod sidorovicha kupiti kakvu bolju pumperku however,thx for tip ![]() Citiraj:
nadogradnje su preskupe,ali moram ga prvo nadograti btw.je li tko igrao za SoC oblivion lost mod?! kakav je?! se isplati downloadati?! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#578 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() ![]() Al opet, džaba mu AI ako mu glavu sačmaricom razneseš.. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#579 |
|
Evo ja u Garbageu i Cordonu operiram ![]() Počeo na 1.5.07, stavio sam samo OGSM mod (Old Good Stalker Mod), koji u sebi ima sve i svašta fixano. Inače, našao na jednog friendlya sa exoskeleton suitom, i reko ja WOOOOW, ubijem ga (naravno, zaratim sa cijelom bazom Dutya, ali zgrabim exoskeleton i zbrišem (ionak se vratim nakon sat vremena u bazu i opet sam frend sa njima. Probam je taj exoskeleton kad ono lagani fail... u nejmu se nemre trčat, jest da je nosivost 90 kg sa njim al yebeš ti to kad nemreš trčat... prodo ga i uzeo SEVA suit ![]() Pičim sa Avalanche-om sa optikom, te ona NATO pušta TRS-1 tako nešto, i još S14 shotgun za bliske susrete
![]() |
#580 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() ako je to bed,necu vise pitati Citiraj:
odakle si ti downloado?! yep,SEVA suit ima sve po 30,lijepo stavis za duze trajanje,veci buletproob,acid,burn,lightning,psy,rupture,electriral i glavni si u Zoni ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#581 |
|
Evo ovdje OGSM: http://www.strategyinformer.com/pc/s...mod/31772.html Upravo sam u Dark Valleyu kod Freedoma, vidjeh neki hebački snajper u jednog Freedomovca u bazi, mislim da ću ga ubit, zgrabit snajper i bježat, te se vratit par sati kasnije ![]()
![]() |
#582 |
Premium
|
thx ![]() preporucio bih svima graphics quality mod 1.0,nove teksture,poboljsane sjene,hdr,susbeams,a sve po cijenu par fps-ova sada idem prijeci onaj most tj.rascistiti bandite i pravac limansk... ![]() btw.tamo kod baze kada izlazis preko puta imas 2 bloodsucker, govorim ti da ih se ne iznenadis,i infarkt umalo dobijes ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#583 |
Premium
|
Ja osobno ne volim modove, imam osjećaj kao da varam na neki način. Npr. iako je realnije da mogu skinuti armor da npca, ipak postane glupo jer postoji masu npca sa exoskeletonom koji vrijedi cca 50000 ru. @thor: Šta će ti trčanje kad si tenk. Sve sam reko. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#584 | |
|
Citiraj:
NPR, ja u ovom trenu sa OGSM modom, imam oko 10 000 ru (prešao Dark Valley) dok sam na istom dijelu igre bez modova imao oko 500 000 ru ![]() Sa tim da sam bez modova kupovao ko munjen, dok ovdje jedva skupim za municiju ako mi specifične ponestane... Ponajveći razlog je to što više mrtvi NPCovi ne daju smješno visoke cifre metaka, a one kutije koje se mogu naći po bazama nemaju ništa u sebi dok su bez modova znale imati pa 500 komada metaka koje bi mogao prodati za bogatstvo Recimo na OGSM-u je igra još i teža. A što se tiće armora i NPC-a, ja sam ubio jedno 5 dosad sa exoskeletonom i samo sam sa jednog mogao uzeti armor. BTW, exoskeleton možeš prodati samo po smiješno niskoj cijeni (~5000 ru max ako je condition odličan) E premalo si rekao... kako pokrivati veće udaljenosti od baze do baze? Cipel-cugom? Jea... pješke (bez trčanja) od Neutral baze do onih free tradera u Garbageu treba 3 dana jahanja.
![]() |
![]() |
#585 | |
Premium
|
Citiraj:
U vezi exoa, pred kraj igre ćeš Boga moliti da ti ne dođu likovi sa VALovima i armor piercing metcima, jer komadaju sve osim exoa i eventualno military armored suita. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#586 |
|
Kažem samo da ovisno o modu igra može biti puuuno teža, kao u mom slučaju sa OGSM modom, pošto novaca imam jako malo A evo kod Dutya sam našao Duty Exoskeleton ![]() Kupujem čim skupim 80 000, što će potrajati, ići ću na one accuracy shooting sto se dobije po 1000 ru kod onoga lika u Dutyu
![]() |
#587 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Ajme, igrao sam jednom clear sky i ono, tak tak..barem mi je tada takav osjjecaj bio. Ugl., samo me zanima dali ima ovakvih strasnih scena kao u shadow of černobil ![]() http://www.youtube.com/watch?v=1uJleTLyvZI Da nezapocinjem igrat, ionnako sam izgubio par godina života u FEAR-u i HL-u(kad nestane flashlighta...) edit: na ovo sma mislio za HL: http://www.youtube.com/watch?v=JMK0HtKUHCQ
Ishur´s Guide to Electronic Music Zadnje izmijenjeno od: Halos. 27.08.2009. u 20:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#588 |
Premium
|
ima samo si podesis brightness,contrast i gamma ukljucis svjetiljku,cujes zvukove=neprocjenjivo najgore ti je kad hodas sumom,cujes zvukove,okrenes se nigdje nikoga kad te jedan bloodsucker uhvati i vidi veselja samo bolje ti je po danu igrati,sigurno znas zasto... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#589 |
|
Ha čuj, u Clear Skyu je puno više gameplaya na otvorenom, a noć zna biti poprilično napeta, zvukova milijun, neznaš kuda bi se okrenuo. Baterije uvjek imaš, ne može se istrošiti, a kasnije na neko bolje odjelo ugradiš night vision, prvo onaj socijalni, zeleni, pa onaj advanced, plavi nightvision sa kojim dosta dobro vidiš Red Forest je zayeban, i to dosta, a sati u igri spooooro prolaze, tako da noć duuugo traje ![]() Doduše, ima sleeping bag modova, pa možeš odspavati 1,3 ili 5 sati, pa ako ne želiš ići po noći ospavaš malo. Inače evo ja na zadnjem levelu, lovim Streloka u Chernobyl Power Plantu, lagana misija, ali mislim da ću vratiti prijašni save pa još po Red Forestu i Military Warehousesu lunjat i obavljati taskove
![]() |
#590 |
Lost soul still wondering
Datum registracije: Nov 2004
|
Igra je zakon kao i prvi dio. Mislim da ipak ima više bugova i to na bitnim dijelovima igre. Stvarno nije pohvalno za igru koja je dosta vremena na tržištu. Jako me smeta dok se treba skloniti od emisije, naravno vi se sklonite pod zemlju ili u tunel. Ali ne, vi ste više puta osuđeni na propast. U ovoj igri treba imati što više saveova tako da se možete izvući dok vam to dogodi. Ono sa granatama je isto debilno, neprijatelji u 95% slučaja bace granatu (tj. više njih) točno na vas i ona pukne na "impact" i sje** vas. Ne treba ni pričati da s velike udaljenosti bace precizno granatu. Sviđa mi se što su dopustili ugradnju optike (snajpera) na avalanche pušku (najdraža puška uz GP37 iz prvog dijela) Jedno pitanje gdje mogu dobiti quest ili koji trader može ugraditi treći bulletproof upgrade na SEVA oklop. Piše mi da nemaju podatke za to!
![]() |
#591 |
Premium
|
![]() |
#593 |
Lost soul still wondering
|
Jel postoji mod koji omogućava nastavak igre nakon završetka main questa?
![]() |
#594 | |
|
Citiraj:
Evo ja sa OGSM- modom nisam naletio na nijedan pravi bug koji se provlačio kroz sve patcheve Što je dobro sa tim modom on ima večinu toga u sebi, dakle ne treba stavljati 5 modova da se pokolju jedan sa drugim. Ovdje imaš sleeping bag, bugove popravljene, možeš TRADE-ati sa svakim (vrlo korisno, ali četo drugi imaju malo novaca, pa trader i dalje bude prava opcija Jedino što ne ispravlja ono lasersko nišanjenje NPC-ova sa granatama. Na 200 metara ju baci tik pod noge ![]() Istina za save-ove, treba ih imati more ![]() A ja konačno sam ja bio skupio za Duty Exoskeleton ![]() Yebačko odjelo, može se trčati, a nosivost 85 kg, + artefakt što daje nosivosti + 20 kg, milina ![]() Još sam ga nabrijao totalno ![]() ![]() Puške: SVUmk2 (dobio od bossa Freedoma, ubio ga :/ - sorri stari ![]() Bolest od snajpera, predobra puška, ali jako malo metaka za nju. Ja sam se stalno vračao u Yantar kupovati ih još, a skupi ko suho zlato ![]() ![]() GP 37 - puška sa kojom sam najviše išao ![]() ![]() Tunder S14 - dobio od šefa Duty-a kad sam im se pridružio Odlična puška, brz fire rate i još bacač granata ![]() ![]() ![]() SA Avalanche sa optikom Dobio u Cordonu i uz GP 37 najviše koristio ![]() ![]() SVDm 2 - veći brat od SVUmk2, jači damage, ali se sa njom ne može trčati, jako ga malo koristio, večinom stajao u kutiji u bazi Dutya ![]() ![]() Sve sam kasnije nabrijavao, jer sa 105 kg nosivosti svašta se dovuče nazad Traderu pa se zaradi, makar nisu to neke pare u usporedbi sa Clear Sky bez moda, gdje se dobiva po 10x više novaca za neke iteme, na ovom modu OGSM što ja igram prodajem za kikiriki Te razlika noć bez baterije i nightvisiona, te sa Advanced Night Visionom ![]() ![]() ![]() Inače sam išao večinom na ove NATO Rifles, ove Soviet PAct Waepons nisam koristio (bar ne njihove Assault Rifleove)
![]() |
![]() |
#595 |
Premium
|
OMG samo cu reci na ovo odijelo,bulletproof 80,rupture aaa?! gdje se to nabavi?!ja jedva imam para da stavim vecu izdrzljivost na SEVA te poboljsani kevlar oklop ali ovo?! btw.zasto si ne stavis weight mod da ti poveca na 150kg?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#596 | ||
|
Citiraj:
![]() Ali dok sam zaradio za njega trebalo mi je oho-ho 80 000 ru košta Samo ovo Bulletproof 80 i ne koristi previše, kad igraš protiv likova što imaju Avalanche sa armor pearcing mecima, ubiju me brzo A Rupture je brutalno ![]() ![]() Mogu sjest i svirati gitaru dok me oni rokaju ![]() Dok me oni psychic ubiju u roku keks :/ Citiraj:
Sa kakvim modom igraš i gdje si trenutno? Ja sam se na OGSM do Agroproma mučio sa 2 bandita (teško bi ih ubio), a nakon Agroproma (ako ga dobro odigraš) sve ide lakše Ne želim... to je varanje
![]() |
![]() |
#597 | |||
Premium
|
Citiraj:
hehe tebi copor pasa ne moze nista... ![]() u vezi psi to mi je nesto najgore kad se priblizis anomaliji... yebeno,kao da ti mozak podivlja probaj razgovarati s tim likovime(yantar)pa ces skuziti da su cisti za psihijatriju no,dobro necemo se ljudim sprdati... ![]() Citiraj:
ja ti koristim clear sky quality mod(daje bolji look igri,bolje sjene,teksture na tvojoj gtx 275 ne bi primijetio pad fps-a),weight mod,weapons mod(bolji zvukovi,tweakani accuracy,damage,condition,nove teksture i oruzja),sleeping bag,trader fix,money mod... ja sam sada dosao u limans,tesko za prezivjeti dosta Citiraj:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#598 |
|
Zato staviše samo onaj skeleton texture mod za teksture i OGSM i igraš, ne treba ti više. Inače na mojoj GTX275, 1680x1050, Enhanced Full Dynamic Lightning (DX10), AAx2, te tečinom ovih slidera na max FPS ne pada ispod 40 ![]() A igra izgleda prelijepo (npr, ovaj zadnji SS di je prikazan advanced night vision) A našao sam bio mod koji ubacuje Mosin Nagant pušku i Raging Bull pištolj ![]() Mislio sam njega ubaciti na početku ali nisam. Gledao sam demo od Mosin Naganta u STALKERu i super bio ![]()
![]() |
#599 |
Premium
|
da rado bi stavio taj mod jer izgleda super,ali kada ga extractiram izaci gresku u arhivi,stavim ga u root folder cs i izbaci me na desk nakon sto pokusam loadati.... ye,super je pogotovo olujne noci,ides sa svjetiljkom,cujes nesto i onda ti munja osvijetli horizont,a na horizontu pogodi sto-mutirane svinje... probaj staviti cs graphic quality mod dodaje jos eye candy dosta u igru |
![]() |
![]() |
![]() |
#600 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Kakva je igra kad je rijec o optimizaciji?Recimo ja imam prilku da ju vrtim na 2x3850/70...pa sad kemijam, dali mi se isplati. Proc mi je slab, ali valjda nije kao GTA4 ili Kriza da moram min. q6600 imat? Dali tko igra sa jendom 3850 512 i kakve su postavke? Vi sa gtx275 ni riječ ![]()
![]() |
|
|