|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2008
|
S8300 UltraTOUCH
Pozdrav svima! Planiram kupiti ovaj mob (link: http://www.gsmarena.com/samsung_s830...touch-2667.php), jel ga ima tko i kako je zadovoljan, a posebno me zanima GPS na njemu- da li je moguće instalirati neki garmin ili tomtom, i kako to izgleda u praksi recimo u vožnji? I općenito me zanima taj GPS na mobitelima jel to funkcionira kak se spada ili je to samo šminka! thx svima |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Istrian Lifestyle
Datum registracije: Jul 2009
|
mogu ti pomoci jedino za garmin, sto se nokie tice funkcionira odlicno jer je koristim,sto se samsunga tice vjerojatno je ista prica ako podrzava te navigacije tipa garmin i tom tom.. makar koliko sam informiran tom tom radi za WM uredjaje i izbacio je prije neki dan za iphone navigaciju ... kako izgleda u praksi pogledaj si na youtubu ... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Evo moj mali osvrt: 1. Baterija katastrofa ako ga mislis normalno koristit, kad ti zazvoni da je baterija slaba imas jos 3 minute razgovora prije nego se ugasi. traje 1 dan,mozda maolo vise 2. Dok razgovaras ,desi se da slucajno uhom taknes ekran i stisnes nesto ![]() 3. Touch screen i nije bas ultratouch ,malo je osjetljiv,malo nije 4. Zvuk u slusalici nije bas nesto ( govorim o razgovoru) 5. nema file browser kao symbian i Se recimo To su lose strane koje covjek treba znat,a dobre su sve ostale recimo dobar privacy,kao sto je kodiranje poruka,slika imenika itd. Dizajn je stvar ukusa,meni je super. I da,slike su odlicne po danu na 8mpx jedino sto je slika onda "teska" 3-4 mb. Na 5mpx je isto dobra ali ima i boljih. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
ja ti imam taj mobitel već 2 miseca.. baterija nije toliko loša kao što govore...može biti bolja ali meni je ok...naravno ako češ svako malo igrat igrice, gledat video zapise i slično da će se potrošiti... kamera je super...iznenađujuće dobra za samsunga...ja snimam na 5mpx i slike po danu su kristalno čiste...čak ni nočne nisu loše jer ima jaku bljeskalicu... dizajn čista petica... softwer je meni ok, ne blokaje, lako se koristi, ima dosta funkcija... touch funkcionira besprijekorno.. sve u svemu mobitel se isplati uzeti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
evo sad ja dizem temu.. koliko shvacam taj mob ima u sebi google maps? dal ima mogucnost mozda recimo kod kuce skinut karte pa da ne skida tjekom puta? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|