|
![]() |
#1 | |
Six Blade Knife
Datum registracije: Jul 2008
|
Nvidia ForceWare 190.38 WHQL driveri
Citiraj:
Windows XP x64 Windows 7 & Vista Windows 7 & Vista x64 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
dosta dobri driveri, ali imam osjecaj da su graficke, bar ove nove gtx 260-295 jako neiskoristene!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
a ako cemo realno nema se sta s njima igrat. Ok, mozemo svrsavati na to jel nesto na nekoj ide za 80 a na drugoj na 89 FPS ili da nam neki stari naslov drzi na 300 lock ali igara nema. Ovo sitno i sto se pojavi prije par godina vecina nas ne bi taknula stapom od 12m. I bez obzira na takve srusene standarde opet je sve vise-manje fuj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
imam 185.xx drivere i updejtam na te 190.38 i u svim igrama je slika zamućena nekim bojama i onda se vratio na 185 drivere i sve u redu u driverima je problem,stoga ove drivere ne preporučam,inače grafa je evga gts 250 1gddr3. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Skinio sam nove drivere za grafu 8800 GT, 190.40 i od kako su mi gore svako malo me izbacuje samo iz Fallout-a 3 kada igram i baca BSOD, nesto vezano uz neki .dll. Posto vec laganini pucam jer u slobodno vrijeme igram, a BSOD svako malo iskaca i plavi ekran mi vec lagano ide na jetra....da se vratim na 190.38 posto se to pocelo desavati od kako sam promjenio drivere!? Sa 190.38 sam presao na 190.40 jer su zezali nesto media player-i (km, gom, vlc...uglavnom nisu davali sliku).....i od kako sam stavio 190.40 filmovi rade kako treba, ali samo Fallout 3 mi baca plavi ekran i svako malo restart. Zna netko u cemu je problem jer se to desava samo kada igram Fallout 3, dok recimo na svemu ostalome sve radi kako treba. Cak sam probao i CPU vratiti na default, ali problem je i dalje tu. Temperature su kako treba i nema nikakvih povecanja nego sto je inace tj. hladno je unutar kucista......sav harveraj je dobro hladen i nema pregrijavanja. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
No ne kuzim kako samo odjednom BSOD baca......ako nastavi probati cu format c, a ako ni to ne pomogne onda je nesto otislo u vjecna lovista...hmmmm...nadam se da sam u zabludi i da je sve ok. No, da se nesto shebalo onda bi bacalo "blue screen" i u nekim drugim igrama, aplikacijama...a ne samo u Fallout-u 3...ilil..!? Edit: BSOD i dalje. prime95 vrti sasvim uredno, isto tako bench. za GPU vrti bez greske. Sta dalje!? Format c?
"In the beginning there was 0. And then there was 1. A mind-bending meditation on the transcendent power of digital computation." Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5... Zadnje izmijenjeno od: win32. 28.07.2009. u 23:31. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
reinstal fallout... ![]() BTW: i ja sam puko te drivere i sve šljaka kak treba (vista 32). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
Bio je na kraju format c ![]() Idem sada vidjeti dali je BSOD i dalje tu...ako je skrenit cu. ![]() ![]() ![]() Cisto informativno.....ako mi baca BSOD usred igre, a inace nikada sta bi moglo biti u pitanju? Dali je moguc kvar nekoga hardveraja i kojega!? ![]() Edit: BSOD i nakon format c! Nesto u vezi nv4.dll.....!? Ima netko ideju sta je u pitanju i zasto samo Fallout, a kada sve ostalo radim na kompu sve sljaka kako treba i bez greske. Vrti prime95, GPU bench......nema gresaka. Sada googlam i vidim da hrpa ljudi ima isti problem! Ocito je stvar u driverima i navodno su ok 178.24. ili da se promjeni u reg. editu Paged pool Size..hmm..... Edit br. 2: Stvar je bila u driverima. Jednostavno novi driveri ne rade kako treba sa mojom grafickom ili se kolju sa nekim drugima. Googlajuci sam naisao podatak u vezi tih drivera tako da sam stavio 185.85 i promjenio Paged pool size te sada sve radi kako treba. Posto je radilo i prije prckanja po Regystri-u vratiti cu tu postavku na default vrijednost. Inace dali je netko od vas probao to promjeniti i sta je time uopce dobio? LP
"In the beginning there was 0. And then there was 1. A mind-bending meditation on the transcendent power of digital computation." Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5... Zadnje izmijenjeno od: win32. 29.07.2009. u 22:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
eto ja sam se urekao kad sam rekao da je sve ok, sad to povlacim ![]() eto i na winxp i na win7 imam sljedeci problem sa 9800 gtx+: udjem u winse, sve je ok i sve radi normalno. udjem u igru (trenutno cod4 i kriza warhead) i vent se pod opterecenjem digne na cca 80-100%. kad se vratim u windowse, vent i dalje radi na 100%. malo je iritirajuce slusati tu turbinu u kucistu, pa sam se posluzio sa riva tunerom za prvu ruku. koliko vidim nisam jedini, ima jos slucajeva... http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=102550 |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
ne moras za to ici daleko, i ja sam se gore zalio na isti problem. Kako mrzim neka 3rd party rjesenja za probleme koji ne bi smjeli postojati (razlog zasto vise ne idem na ati ni da me sjekirom tjeraju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
probao sam i sa 190.56 ali problem je i dalje tu, tako da sam morao ici nazad na 185.85 i na njima sve radi ok... vidis sa ATI-em nikad nisam imao problema, gro kartica i nikad ovakva s**nja... ![]() ah sto ces, jedni imaju problema s ovima drugi s drugima, kako ti se posreci... |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Ja sam isto probao ove drivere i imao sam BSOD na Fallout 3, tak da sam stavio 186.18. Ali imam jedno pitanje. Prije nego sam stavio ove nove, ima sam neku verziju a ne sjecam se koju...jel ima neka 190.xx prije ove zadnje? Naime sa tom verzijom sam igrao igre na 8800GS u full hd rezi bez ikakvog trzanja. Nedavno sam spojio novi monitor da bas vidim kak ce igre se vrtiti. Ocekivao sam lose performanse no sve je radilo super ![]() Ali sada sa 186.18 Fallout nije igriv na toj rezi. Postavke igre nisam mjenjao... ![]() ![]()
![]() |
#22 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Nisam znao gdje da postam pa se ispričavam,CoD2 tema je valjda već prašnjava koju godinu ![]() Igra je original,popatchana zadnjim 1.3 patchom,driveri zadnji,reinstalirao Vistu,opet isto,ali samo u ovoj hebenoj igri,inače,informacije radi,nije neka usporedba,ali ja na svom kompu igru vrtim odlično,mislim isto je Vista,pa da to isključimo,i nvidia grafa,ne može se baš usporediti,ali da i to isključimo. Ne znam šta da još probam,pokrene mi console launcher i baci neki 2D error,24bit,8bit gluposti neke pišu i 1024x768,attempting,bla bla,meni je reza 1280x800 ili koliko već,15.4-vorka je standardan monitor. ![]() Ne znam da li da instaliram .inf od ovih stolnih drivera,pa malo tamo sprčkam, buni me što sve proklete igre rade osim ove,i sve se pokreću,i rastežu na 15-20 fps ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|