|
![]() |
#661 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#663 |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() |
#664 | |
Akutna lijenčina
|
Citiraj:
Po tvojem opisu problema stavi 1.6, izgleda rješava isti: 1.6 Patch notes |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#667 |
Akutna lijenčina
|
Neznam, i meni se ista stvar desi ali su addoni aktivirani (patch 1.5). Si počekao par minuta da se addoni loadaju? Da bi se loadali moraš biti najmanje 2-3 minute u capital wastelandu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#668 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#669 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Dali netko zna za kakav mod da mogu ici preko 20. levela!? Prehebena mi igra i sada kada je opet igram njuskam okolo po svim mogucim lokacijama, ali mi je lose ovo sto su stavili da imas max level 20 pa ako netko zna za kakav mod bio bih zahvalan.....moze i link na PM. TNX ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#670 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Broken steel ti daje do 30lvla i mozes nastaviti igrati poslije kraja igre te nove perkove, oruzja, mjesta itd |
![]() |
![]() |
![]() |
#671 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Najbolja igra ikad,imam oko 1000h gameplaya,sve sam otvorio,sve osvojio ,sve modove zavrsio i igram non stop iako vise nemam sto zavrsit hahaa...Brijem da ju nikad necu prestat igrat,ili barem do Vegasa |
![]() |
![]() |
![]() |
#672 | |
Premium
|
Citiraj:
Hehehe...tako je i kod mene. ![]() Samo ne razumijem zasto mi ne ide preko 20. levela, ako ekipa kaze da ekspanzije donose jos tih dodatnih 10 levela.....a imam sve ekspanzije osim ove zadnje sa svemircima ili sta je to vec. Trenutno kupujem igru sa svim ekspanzijama zajedno pa me zanima dali ce mi raditi save od igre kada ga prebacim na taj novi Fallout dok ga dobijem? Igra mi je jedna od mozda najboljih ikada.....samo mi smeta to ogranicenje sa levelima. Recimo imam "explorer perk" ili kako se vec to zove i sve otvorene lokacije na mapi i naravano da hocu sve vidjeti i istraziti, ali me zivcira sto ubijam sve oko sebe no leveli ne rastu. ![]() ![]() ![]() I taj "Broken steel"....imam sve instalirano no igra mi je ista kao i kada sam je igrao bez ikakve ekspanzije....a ne da mi se zavrsit igru jer mi je prehebena. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#673 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
ak si slampav ko ja onda si pozabil desti kvacice pod data files. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#674 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#675 |
nautic expert
Datum registracije: Feb 2005
|
pa ionako je 20. level prejak za sve protivnike. tek u broken steel su protivnici malo teži za 20. level... |
![]() |
![]() |
![]() |
#676 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#679 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Fallout 3: The Pitt , zanima me dali je netko prešao ovaj Add On ?! Pitam to jer me zanima kako taj nastavak završava ?! Dali je kraj kada isključim onu elektranu i ubijem Ashura , neznam što dalje treba raditi jer nemam više questova ? Nije valjda samo tako kratak taj Add On ( 2-3 SATA IGRANJA )!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#681 |
Guest
|
2-3 sata si igrao? Svaka čast.. Meni je bio još kraći.. ![]() Baš sam jutros prešao Anchorage, Pitt, i dovršio skoro sve kvestove po wastelandu.. (još 2-3 bubblehead-a i par knjiga nisam pokupio, znam gdje su, al mi lijeno ić po to ![]() Koji add-on da sad uzmem Broken Steel? ![]() |
![]() |
![]() |
#683 |
Guest
|
Imam samo Anchorage i Pitt, pa pitam kojeg da sad nabavim. ![]() Zapravo, već znam što ću sad: "Level 30 here i come!" ![]() |
![]() |
![]() |
#684 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Pazi, za neke bobbleheadove imaš samo jednu priliku da ih pokupiš. Inače, Broken Steel i Point Lookout su najdulji add-onovi, iako ih nisam igrao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#685 |
Premium
|
Netko zna kako da udem u Raven Rock, ali bas da mi kaze sta trebam napravit.... Ono, udem unutra i ima neki "nevidljivi" zid koji ne mogu spickat. ![]() Sve ekspanzije imam instalirane, lvl. mi je oko 35..... ![]() Questove sam presao sve, osim sto mi se ne da opet zavrsit igru tj. otici do "svoga" oca u River City i zavrsiti sve.....ali ako je to uvjet da udem u Raven Rock zavrsit cu i to..... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#686 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Ok moze li mi netko reci di se nalazi folder sa saveovima na Win7? Imam stare saveove, ned am ise ispocetka a nigdje naci taj assholshi folder? EDIT: nasao sam, blesavi Windows Live....
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#687 |
Guest
|
Mislim da sam prošao sve (osim Mothership Zeta).. ![]() 30. sam level, nema gdje nisam bio... Lijeno mi sad Zetu instalirat, al proći ću i to do Božića. ![]() Odlična je igra, mora svak odigrat! A kad prođem Zetu idem opet Oblivion ispočetka. ![]() |
![]() |
![]() |
#688 |
Guest
|
imate sad GOTY edition u dućanu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#689 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Nemojte mi sam reci da igrate FO3 bez modova ![]() Kakav FO launcher, kakvi data files? Stavite ovo i igrajte ko ljudi ![]() MMM, FOOK2, DC Interiors, Fellout, razni level decreaseri (da ne dodjete do 20/30. lvl za par sati)su samo neki od must have modova Ustvari: http://www.fallout3nexus.com/downloads/top.php |
![]() |
![]() |
![]() |
#690 | |
Premium
|
Citiraj:
Jedini mod koji sam stavio je da mogu ici dalje od 30. levela.....ostalo su IMHO nepotrebne gluposti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|