|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2008
|
![]() Ima li ko' mob.; Sony Ericsson C510 ???! p.s. Imam Sony Ericsson K800...,dal je Sony Ericsson C510 bolji od Sony Ericsson K800???! HVALA |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone1=2640 noviji,veci ekran,ostalo vise manje slicno ... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
slike sa kamere nisu bolje , k800 je jos uvijek za slikanje zakon , ovaj c510 nije los po tom pitanju ali je slabiji od stare cigle . po pitanju brzine je c510 ispred , brze spremi sliku , brze barata sa galerijom , uglavnom vrlo solidan mob . |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
![]() Da li se moze kako poboljšati kvaliteta slike na C'510 ? da bude kao one na K'800i (tamo PUNO...PUNO...BOLJE ISPADNU SLIKE)???! PUNO HVALA... Zadnje izmijenjeno od: Router. 08.08.2009. u 12:09. Razlog: Sljedeci put ovake polupismene postove brisem bez da ih sredjujem , pripazi |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
![]() Kad zoomiram sliku...,onda mi se pojave točkice na displeju,,,,dok s' Sony Ericsson S'302 je sve ok',mogu li to kaKO POPRAVIT??? p.s. Koji camera drivera trebam i kako ga mogu instalirat na mobitel...,da mi radi ispravno???! HVALA Zadnje izmijenjeno od: subicevac. 08.08.2009. u 18:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
imam c510, i zadovoljan sam njime (trebalo mi je nešto manje/tanje od k750 ![]() no kvaliteta slike (kada je potrebno osvjetljenje) nije baš najbolja na k750 su ledice bile osjetno jače čini mi se baš ću ovih dana updateat software pa vidjet ima li kakve razlike do kraja je pun, izvadio memcard, napravio bekap, slijedim upute (po ovoj slici) ![]() no čini mi se da mogu držat 'c' do kraja 9. mjeseca ![]() ništa se ne događa, samo se prebaci na mass storage mode i to je sve any advice?
[ASUS ZenBook UX303UA - i7-6500U, 8GB RAM, Intel HD Graphics 520] What man is a man that doesn't make the world better Zadnje izmijenjeno od: Router. 12.08.2009. u 14:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Jesi instalirao flash drivere? Bez uključivanja SEUS-a drži C dok ga spajaš i windowsi bi ti trebali prepoznati novi uređaj ( mislim da piše Flash Device ) i nakon što se instaliraju driveri, trebalo bi sve biti ok.
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
dodatni problem je bio što sam trebo držat 2+5 instead of c (to je valjda nova generacija pa imaju tak) ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
![]() Citiraj:
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Nikako to se nemoze obrisat. Druga stvar kad instalirate USB flash drivere inace se drzi c , ali ak nece onda 2+5 , nije to do novijih mobova moze se i stare tako spojiti. I zasto korisitite SEUS kad mozete sve s A2 uploaderom i to sami stavit generic soft?
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2008
|
Sony Ericsson C510 brisanje predefined itema
Odma na pocetku ispreka vrijednim moderatorima ako je topic na ovu temu vec otvoren! U cemu je stvar, kupio sam C510 u vipovom paketu, dekodirao ga i sve super osim predefined itema. Recimo na samom startu desni shortcut mi je za vodafone live koji naravno ne koristim a urnebesno zivcira i moglo bi se iskoristit za nesto puno korisnije (recimo da bude prazno, i to je bolje nego imat vodafone live na tom mjestu) Oveca kolicina slika na kojima pise VIP i koje isto tako iritiraju, igre i zvukovi isto tako. Da vas spasim od tipkanja, zanima me dali postoji nacin da se to makne a da ne ukljucuje flashanje mobitela. Puno hvala unaprijed! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Prvi dio možeš riješiti na način da odeš u Podešenja - Prečaci i tamo staviš šta će ti koja navigacijska tipka raditi (barem je tako na mojima K750 i K770). Drugi problem mi možda riješio na način da si instaliraš na komp MyPhoneExplorer koji je napravljen za SE mobitele. Od tamo bi imao pristup svim folderima na mobu i mogao izbrisati ono što ti smeta. Trebati će ti i usb driver koji se nalazi na cd-u kojeg si dobio s mobom.
![]() |
#15 |
Premium
|
Pozdrav Imam ga oko godinu i pol, i do jučer s njim nikakvih problema. Od jučer ujutro se počela javljati poruka "Insert SIM", i mob zablokira. Ta poruka se javi ili odmah pri paljenju mobitela (umjesto ukucavanja PIN-a), ili nakon nekog vremena korištenja. Vađenje baterije, više puta paljenje-gašenje, na kraju ga nekako uspijem upogoniti (kako mu se sprdne). No problem se ponovi kroz maksimalno sat-dva vremena. Probana je i druga SIM kartica, moja funkcionira u drugim mobitelima, pokušao sam očistiti kontakte, staviti komadić papira između baterije i utora za SIM (u slučaju slabog kontakta), no ništa nije dalo neke pozitivne rezultate. Ima li spasa, ili da ga otpišem? (garancija je, naravno istekla) EDIT:: ipak, provjerio sam, jamstvo je na 2 godine! ![]() nosit ću ga na servis, no prije toga - postoji li neki način za podići stvari s moba na komp, ali dok je ugašen? naime i kad ga uspijem upalit, spojim ga na komp, no za par trenutaka stiže ranije navedena poruka "Inactive SIM" i gotovo. a htio bih sačuvati primjerice neke SMS-ove i slično (preko MPE/SEPCS), stvari koje nisu na mem. kartici
[ASUS ZenBook UX303UA - i7-6500U, 8GB RAM, Intel HD Graphics 520] What man is a man that doesn't make the world better Zadnje izmijenjeno od: daxxx88. 06.09.2010. u 17:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2010
|
http://www.sonyericsson.com/cws/supp...10?cc=hr&lc=hr - to su neki savijeti, moguce to nece pomagat.. prijenos datoteka - http://www.sonyericsson.com/cws/supp...10?cc=hr&lc=hr problemi pri prijenosu datoteka - http://www.sonyericsson.com/cws/supp...10?cc=hr&lc=hr |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|