|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Nero 6 pitanje
Bok svima! Imam Nero 6 Ultra Edition. Uredno ga koristim već nekoliko godina na više kompova i prije par dana kada sam pokušao snimiti nekaj na cd prvo mi iskoči prozor "da moram instalirati Nero Burning Rights" jer kao nemam ovlasti za prženje a na kompu mi je samo jedan account -moj- administratorski. I zatim su mi se samo izgubile - nestale - obcije da odaberem na kojem uređaju želim pržiti. Jedino što sada vidim je opcija Image Recordera. A kada ubacim prazan cd/dvd nero ih uopće ne registrira (vidim po tome jer ona ikona Burn ostaje zasjenčana, tj. nemogu kliknuti na nju da pokreenm prženje). Na netu (većinom strane stranice) kao rješenja nude se instalacija ASCI 4.60, prćkanja po registriju. Uglavnom ništ mi od toga nije pomoglo, a pokušao sam, pa ako neko ima rješenje za ovaj problem bio bi mu zahvalan. Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Novi firmware na pržilicu instalirati? ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
Ili jednostavno instalirati nero burn rights? Stavi ashampoo novi radje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Ok. Budem probao. Bio sam ga instalirao ali nije pomoglo. Mada se čudim da se to uopće dogodilo. Mislim znam da postoji uvijek tih "mušica" na kompu koja se samo tako dogodi, ali ovu verziju nere imam na 3-4 kompa i već je godinama koristim i sada mi se ovo dogodilo prvi puta dogodilo. Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 03.08.2009. u 11:59. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|